Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Hulpverlenende instanties

Hulpverlenende instantiesAls medium of paragnost spreek je ook diegenen die te maken hebben met hulpverlenende instanties. Dit zijn instanties waarmee je te maken krijgt bij een brand, een ongeval, een ramp, een calamiteit. Maar ook bij persoonlijke problemen van medische, psychische en sociale aard.

Er is in al die jaren dat ik als medium werk, nog niet een cliënt geweest die blij was met de hulpverlenende instantie waarmee die in aanraking was gekomen. Hiermee zeg ik niet dat deze instanties niet goed zijn, of onder de maat werken, daar heb ik geen mening over en geen recht toe.

Wat ik wel kan constateren is, dat veel mensen absoluut niet blij zijn met de begeleiding. De opmerkingen er over zijn: ze bemoeien zich overal mee, maar er gebeurt niets. Ze laten zich niet zien. Ze nemen beslissingen over mijn rug. Ik heb geen zeggenschap meer over mijn kinderen, terwijl er geen reden toe is. Ze trekken mijn partner voor. Als je ze nodig hebt, geven ze niet thuis. Allemaal een gevoel van onmacht.

Je kunt niet zo veel met deze uitspraken als medium, echter je hoort ze wel en je begrijpt diegenen ook die hun beklag er over doen. Vaak zijn het mensen die met zichzelf in een periode in hun leven zijn beland die heftig is, waarbij je het zelf soms niet allemaal meer aankunt. Of dat partijen dusdanig tegenover elkaar staan, dat een instantie nodig is om alles in goede banen te leiden.

Diegenen die er mee te maken krijgen, vinden het allen zeer moeilijk, en dat heeft een reden. Niemand zit te wachten op bemoeienis van een ander. Niemand voelt zich geroepen het heft uit handen te geven. En de onmacht die zich van hun meester maakt, ervaren ze als zeer pijnlijk.

Wat ontbreekt, is begripsvorming, goede uitleg en snelheid van handelen, hoor je als medium. Maar ook onderlinge samenwerking. Bijna allemaal die contact zoeken met spirituele hulpverleners lopen tegen een muur op en geven aan, al zouden ze maar echt naar mij luisteren en begrip tonen voor mijn situatie. Moet iemand die 2x zo jong is als ik, mij wijs gaan maken hoe of het moet. Ze stemmen niets met mij af en voel mij totaal niet gehoord. Als ik ze nodig heb, dan kan ik bellen wat ik wil, er gebeurt niets. Ben nu al een paar jaar bezig een oplossing voor de kinderen te vinden en die is er nog steeds niet. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

Dit zijn de opmerkingen die mediums en paragnosten horen. De cliënten zeggen niet, we hoeven geen hulpverleners. We willen hulpverleners die echt hulp geven en niet alleen uit een boekje en de theorie voor ons klaarstaan. En die waarmaken wat ze zeggen en niet ellenlang vergaderen en dan weer met een andere aanpak komen. We weer opnieuw beginnen. Ook het aantal hulpverleners is een doorn in het oog van velen en de wisseling van hulpverleners. En wat zou het fijn zijn als ze naar me zouden luisteren, het gaat tenslotte om mij en ons.

Het is een roep om een andere kijk en een andere aanpak. De logheid en de regeltjes die mogen er wel uit, geven cliënten aan, maar ook, dat ze me begrijpen en ook iets echt doen. Dit zijn de vaak geuite opmerkingen. Met name moeders voelen zich aan hun lot overgelaten en weten zelf niet meer hoe te handelen, zeker als het om de kinderen gaat. Ze willen het goed doen, ze willen die kinderen beschermen, logisch, zit in hun oergevoel.

Als medium hoor je de vele verhalen aan. Veel kun je als medium of paragnost niet betekenen, maar je kunt er wel aandacht aan geven. En luisteren naar de verhalen, dat vinden de meesten al vaak heel erg fijn.

Ze voelen zich gehoord, gezien en dat is nou juist wat ze vaak missen. Ze ervaren de hulpverlenende instanties als een tegenwerking, terwijl dat nou juist andersom zou moeten zijn. Met begrip komen we heel ver en velen vinden dat dat nou net ontbreekt.

Begrip is ook moeilijk om te geven. Als hulpverlener heb je de situaties die je moet gaan oplossen vaak zelf niet meegemaakt. En pas als je er zelf mee hebt moeten dealen, kun je begrijpen waar de mensen die je hulp biedt, mee worstelen.

Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Cher
Cher
000286
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
000322
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Shawila
Shawila
000341
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.