Iemand niet begrijpen hoef je niet af te wijzen

Iemand niet begrijpen Iemand niet begrijpen hoef je niet af te wijzen. Niet begrijpen wil niet zeggen dat we elkaar af moeten wijzen. Het is toch heel logisch dat we elkaar regelmatig niet zullen begrijpen! Al lijkt het in de praktijk en de realiteit vaak heel anders. Als we van mening verschillen, of vinden dat de ander iets onbegrijpelijks doet, is het direct. Die is maf, gestoord, gek.

Hoe is dit fenomeen ontstaan

Waardoor is dit fenomeen door ontstaan? Waarom weten we niet dat ieder mens leeft vanuit een eigen perspectief en om die reden dingen volledig anders kan zien. Dan is het toch logisch dat we elkaar niet altijd zullen begrijpen.

Zo spreken we in elk land een andere taal, daarvan weten we wel. Ik begrijp niet van wat die persoon zegt, dan kunnen we er om lachen, zegt een medium van Qmediums. Maar zodra we dezelfde taal spreken.

Elkaar dan niet begrijpen, hebben we direct een woord klaar. Of nemen we direct afstand van elkaar. Terwijl het juist zo super interessant is om van elkaar te horen hoe je de dingen ziet. Hierdoor gaan we toch veel meer kennis en wijsheid opdoen?

Begrip voor elkaar is elkaar begrijpen

Gaan we toch ook er voor zorgen dat we meer begrip voor elkaar gaan krijgen. Openstaan voor een andermans mening, spiritueel gezien het mooiste wat er is. Maar nee, de mens die hoort iets of ziet iets en denkt direct, wat een mafkees.

Schijnbaar willen we allemaal iets zien en horen? Maar wat dan! Zoals we het zelf zien en horen wellicht? Is dat dan de enige manier die goed is? De meesten denken er wel zo over. Gaan geen moeite doen om de ander te vragen met goed fatsoen.

Ik begrijp je niet, kun je het mij uitleggen. Wie weet kan ik er iets van leren. Het lijkt ook wel dat we steeds meer en meer bezig zijn om van een ieder ander te verlangen om op eenzelfde manier in het leven te staan.

Om die reden krijgen wij als spiritueel hulpverleners van Qmediums veel telefoons en chats om te beantwoorden. Eigenlijk allemaal een kreet die wordt geslaakt. Van help, ik begrijp het niet. Heb niets verkeerd gedaan en nu is mijn vriendin boos.

Wil je echt dat het weer goed komt met de ander

Ik heb iets gezegd, wat schijnbaar bij de ander volledig in het verkeerde keelgat is geschoten. Hoe kan ik het weer goed krijgen. Nou, vraag je eerst eens af of je dat echt wel wilt. Iemand die om het minste of geringste vertrekt, weggaat en roep, zoek het uit, begrijp je niet.

Denk je dat die ooit moeite gaat doen om jou wel te begrijpen? Dat die het bewustzijn gaat krijgen, om te kunnen bedenken. Ik ben ik en die ander is een ander en ja dan kan het voorkomen dat we elkaar niet altijd zullen begrijpen.

Korte lontjes dus, die in een eigen wereld leven, waarin geen ruimte is voor diegenen die anders denken en in het leven staan. Zo komen we lijnrecht tegenover elkaar te staan. Alsof maar een mening telt.

Je ziet het overal terug. Iemand oppert iets en direct een ander er overheen. Het maakt de wereld harder en onaangenaam om samen met elkaar vreedzaam te leven. Door juist open te staan voor elkaars mening, maken we er samen een fijner leven voor onszelf en elkaar van.

Wil je hier eens over van gedachten wisselen, meer begrip krijgen voor anderen? Iemand niet begrijpen hoef je niet af te wijzen. We zitten voor je klaar de Qmediums, wil je het kunnen gaan begrijpen.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.