Ik kan er niet meer omheen ik moet er nu echt doorheen

Ik kan er niet meer omheen ik moet er nu echt doorheenAlle gesprekken die je als medium voert, zijn mooi, op een paar na dan, diegenen die niet openstaan voor inzichten en alleen maar antwoorden willen hebben. En dat mag, maar het is zo zonde, want juist die inzichten heb je zo hard nodig om toe te kunnen werken, zelf, naar het juiste eindresultaat. Als medium heb je hier geen invloed op en laat je de klant in zijn waarde.

De mooie gesprekken zijn vooral met diegenen die bellen met een hulpvraag voor zichzelf. Ze zijn zover dat ze, na het afleggen van een barre tocht, met veel verlies van liefde, er aan toe zijn om de volgende stap naar eigenliefde te gaan zetten.

Ze snappen dat het nodig is, ze zien dat het moet, maar wat is dat moeilijk. Zo moeilijk, dat de angst ze al om de hart slaat, als ze er al aan denken. Kiezen voor zichzelf, ze kunnen er niet meer onderuit. En het mooie is, ze krijgen een kans aangeboden, in hun schoot geworpen. Daar bellen ze ook voor.

Ik heb een mooie vriendschap, zegt een vrouw, maar voel ruis op de lijn. Ik kan het nog niet goed duiden, maar ik ervaar het wel. Wat is die ruis en hoe los ik het op! Als medium voel je direct aan, dat degene die contact zoekt, geconfronteerd wordt met zichzelf en iets moet gaan doen.

Ze moet voor zichzelf gaan opkomen, ze kan er niet meer omheen, ze moet door de angst heen durven gaan en het gesprek aan durven gaan met die allerbeste vriendin. Dan zou je denken, appeltje, eitje, dat is toch allemaal niet zo moeilijk. Het zijn 2 beste vriendinnen, die zijn toch maatjes door dik en dun, dan kun je alles tegen elkaar zeggen.

De praktijk is anders, zeker als je eigen patroon er een is, van jezelf niet op de voorgrond zetten en emoties wegslikken en dat was bij deze beller het geval. Ze had het heel goed door, ze zag dat ze de macht aan haar vriendin uit handen had gegeven en geloofd niet dat dit nog terug te draaien was.

Wat je nu zegt, daarmee loop je weg voor jezelf. Het sussen van je geweten, dat je het gesprek beter maar niet aan kunt gaan. Dat klopt, dat weet ik, maar ben zo bang dat ze het niet begrijpt. Dan maak je van haar probleem jouw probleem.

Het gaat nu om jou, dat je nooit meer iets gaat wegslikken en doorslikt. Je hebt een punt bereikt dat je er echt iets mee moet. Dat voel ik ook zo en welke woorden kan ik dan het beste daarvoor gebruiken.

Wat denk je van het beginnen met een compliment, mensen die de macht naar zich toe trekken, zijn zelf ook onzeker en bang en maskeren dat op hun manier. Ze zijn dus heel ontvankelijk voor een compliment.

En als je dat compliment hebt gegeven, dan ga je daarna verder en zeg je, ben toch eigenlijk zo ongelooflijk blij met onze vriendschap, je hebt mij zo’n mooi cadeautje gegeven. Je hebt mij in laten zien dat ik mijn ruimte niet inneem, waardoor ik mijzelf niet laat zien. Door onze vriendschap zie ik dat nu heel helder in, daar wil ik je voor bedanken.

Als je het zo zegt, dan houd je het bij jezelf, respecteer je haar zoals ze is, ze heeft een compliment gehoord, je hebt haar bedankt en jij hebt datgene waar je mee zit, geuit. Eigenlijk helemaal dus niet zo ingewikkeld. Nee, zeker niet en als ze jou echt als een beste vriendin zit, dan laat ze je dat daarna voelen ook. Doet ze het niet, denk dan eens goed na wat deze vriendschap waard is, of ze respect voor je heeft. Als ze boos wordt, dan waardeert ze jouw openheid niet en kun je beter kiezen voor een einde. Dan laat je zelfrespect zien.

Je kan er dus nu echt niet meer omheen, je wordt gedwongen er doorheen te gaan. Ik zie het, ik ga het aan, ik durf het!

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.