Ik weet het niet meer!

Ik weet het niet meerIk weet het niet meer! Gelukkig weten mensen wel de weg te vinden naar www.qmediums.nl op het moment dat ze zelf met hun handen in het haar zitten en het niet meer weten. Dan staan wij al top mediums voor je klaar. Dat ze zelf in een zeer lastig parket zitten, ben ik mij als medium terdege van bewust en zal ik er ook alles aan doen dat de cliënt aan het einde van het gesprek een diepe zucht kan slagen.

Die zucht die hoor ik dan ook heel vaak en is mooi om te horen. Het is het loslaten van de opgestapelde spanning en die komt er dan uit. Dan weet ik dat de cliënt weer zelf verder kan, het pad weer weet en door durft te gaan zijn eigen weg te kiezen.

We zijn allemaal wel even de weg kwijt
Dat we het soms gewoonweg even helemaal niet meer weten, is heel logisch. We zijn dan in een situatie terecht gekomen waar we de grip niet op hebben. Het glipt letterlijk uit onze vingers vandaan. Wat we dan gaan doen, is als een dolle aan de slag met het vinden van oplossingen en het hoofd draait om die reden overuren.

Hoofd en emoties niet meer in control
Dat we dan in ons hoofd er mee aan de slag gaan, is begrijpelijk. Maar in je hoofd overuren gaan draaien, is zonde van de tijd. Het enige wat je daarmee bereikt, is dat je het niet meer weet. Want wat doe je in je hoofd? Blijven herhalen van wat je is overkomen. Alle emoties die dit met zich meebrengt er door uitvergroten en het gevolg daarvan is, dat je jezelf kwijtraakt en het niet meer weet.

Hulp in de vorm van gesprek met een top medium
Gelukkig is hulp dan nabij in de vorm van de telefoon pakken het nummer 09090144 typen en je consulent kiezen waarmee jij een gesprek wilt op www.qmediums.nl. Het medium staat je graag bij. Ze zal je aangeven waar het mis is gegaan, welk aandeel je er zelf in hebt gehad. Welk aandeel de ander en het medium geeft je ook oplossingen mee hoe je het vanaf nu kunt gaan aanpakken. De cliënt voelt zich opgelucht hierdoor. Die heeft een helder beeld gekregen van de situatie en ook oplossingen voor de toekomst. Dat geeft rust.

De cliënt kan verder met de antwoorden en de inzichten
De cliënt kan aan de slag met de antwoorden en de inzichten van het medium. Dat zal best wel moeilijk zijn in het begin, want je zult je eerst moeten verlossen van al de bijbehorende emoties. In feite gaat het al helemaal niet meer om die emoties. Die heb je gekregen door wat er is gebeurd. En ja, daar kun je een ander de schuld van geven, of verantwoordelijk stellen. Dat klopt en is helemaal waar misschien. Maar al die emoties blijven vasthouden en niet loslaten, daar ben jij verantwoordelijk voor. En ze zitten je danig in de weg. Laat ze dus snel los, want dan weet je het weer, want dan voel je weer.

Een nieuw begin
Als je het niet meer weet, sta je feitelijk voor een nieuw begin. Je bezig gaan houden met wat is geweest en daar geen antwoorden op kunnen vinden, zegt dan eigenlijk maar één ding. Laat alles los, niet meer over nadenken, er is geen oplossing. Er is een toekomst, iets nieuws en daar ga ik de focus op leggen. Kan het oude toch niet meer veranderen, misschien moet ik het wel oplossen, daar ga ik mee aan de slag. Ik heb er last van, het houdt mij bezig. Ik ga starten met het nieuwe wat voor mij ligt.

Onwetend wat komen gaat
En al heb ik nog geen idee hoe het nieuwe er uit gaat zien, dat komt vanzelf wel. Ik ben er nog, sta nog fier overeind, ik heb mijzelf nog en dat is wat telt. En wat fijn dat ik contact heb gezocht met een medium van www.qmediums.nl die mij deze inzichten heeft meegegeven, waardoor ik weer de rust voel die ik zo hard nodig heb.

Liefdevolle groet, Claris medium qmediums.nl

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.