Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Ik weet het niet meer!

Ik weet het niet meerIk weet het niet meer! Gelukkig weten mensen wel de weg te vinden naar www.qmediums.nl op het moment dat ze zelf met hun handen in het haar zitten en het niet meer weten. Dan staan wij al top mediums voor je klaar. Dat ze zelf in een zeer lastig parket zitten, ben ik mij als medium terdege van bewust en zal ik er ook alles aan doen dat de cliënt aan het einde van het gesprek een diepe zucht kan slagen.

Die zucht die hoor ik dan ook heel vaak en is mooi om te horen. Het is het loslaten van de opgestapelde spanning en die komt er dan uit. Dan weet ik dat de cliënt weer zelf verder kan, het pad weer weet en door durft te gaan zijn eigen weg te kiezen.

We zijn allemaal wel even de weg kwijt
Dat we het soms gewoonweg even helemaal niet meer weten, is heel logisch. We zijn dan in een situatie terecht gekomen waar we de grip niet op hebben. Het glipt letterlijk uit onze vingers vandaan. Wat we dan gaan doen, is als een dolle aan de slag met het vinden van oplossingen en het hoofd draait om die reden overuren.

Hoofd en emoties niet meer in control
Dat we dan in ons hoofd er mee aan de slag gaan, is begrijpelijk. Maar in je hoofd overuren gaan draaien, is zonde van de tijd. Het enige wat je daarmee bereikt, is dat je het niet meer weet. Want wat doe je in je hoofd? Blijven herhalen van wat je is overkomen. Alle emoties die dit met zich meebrengt er door uitvergroten en het gevolg daarvan is, dat je jezelf kwijtraakt en het niet meer weet.

Hulp in de vorm van gesprek met een top medium
Gelukkig is hulp dan nabij in de vorm van de telefoon pakken het nummer 09090144 typen en je consulent kiezen waarmee jij een gesprek wilt op www.qmediums.nl. Het medium staat je graag bij. Ze zal je aangeven waar het mis is gegaan, welk aandeel je er zelf in hebt gehad. Welk aandeel de ander en het medium geeft je ook oplossingen mee hoe je het vanaf nu kunt gaan aanpakken. De cliënt voelt zich opgelucht hierdoor. Die heeft een helder beeld gekregen van de situatie en ook oplossingen voor de toekomst. Dat geeft rust.

De cliënt kan verder met de antwoorden en de inzichten
De cliënt kan aan de slag met de antwoorden en de inzichten van het medium. Dat zal best wel moeilijk zijn in het begin, want je zult je eerst moeten verlossen van al de bijbehorende emoties. In feite gaat het al helemaal niet meer om die emoties. Die heb je gekregen door wat er is gebeurd. En ja, daar kun je een ander de schuld van geven, of verantwoordelijk stellen. Dat klopt en is helemaal waar misschien. Maar al die emoties blijven vasthouden en niet loslaten, daar ben jij verantwoordelijk voor. En ze zitten je danig in de weg. Laat ze dus snel los, want dan weet je het weer, want dan voel je weer.

Een nieuw begin
Als je het niet meer weet, sta je feitelijk voor een nieuw begin. Je bezig gaan houden met wat is geweest en daar geen antwoorden op kunnen vinden, zegt dan eigenlijk maar één ding. Laat alles los, niet meer over nadenken, er is geen oplossing. Er is een toekomst, iets nieuws en daar ga ik de focus op leggen. Kan het oude toch niet meer veranderen, misschien moet ik het wel oplossen, daar ga ik mee aan de slag. Ik heb er last van, het houdt mij bezig. Ik ga starten met het nieuwe wat voor mij ligt.

Onwetend wat komen gaat
En al heb ik nog geen idee hoe het nieuwe er uit gaat zien, dat komt vanzelf wel. Ik ben er nog, sta nog fier overeind, ik heb mijzelf nog en dat is wat telt. En wat fijn dat ik contact heb gezocht met een medium van www.qmediums.nl die mij deze inzichten heeft meegegeven, waardoor ik weer de rust voel die ik zo hard nodig heb.

Liefdevolle groet, Claris medium qmediums.nl

Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
000322
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen