Jouw spirit, jouw vuur

Jouw spirit, jouw vuurJouw spirit, jouw vuur. Ieder mens bezit een spirit, het is jouw innerlijk vuur. Niet voor niets dat Qmediums ook een spirituele hulplijn wordt genoemd. Spiritueel, zit het woord spirit in en een spirituele hulplijn weet alles van en over de spirit. Ook over die van jou.

Als jij contact zoekt met een van de spiritueel consulenten, kunnen ze jou haarfijn uitleggen hoe het er met jouw spirit voorstaat. Het woord spirit staat voor “de Geest.” Ook wordt onder spirit verstaan, de ziel, een karakter, een bovennatuurlijk wezen.

Je wordt geboren met je spirit en daaromheen het stoffelijke. Wie jij in de kern bent, is jouw spirit. Kijk maar naar de betekenis van het woord. Het is je geest en dat is waarmee jij alles doet. Het is je karakter, jouw unieke DNA.

Het is wat jou als een specifiek mens maakt. Nu krijgen we als mens niets mee over the spirit, de ziel, ons karakter, de geest. Het zijn allemaal woorden die de tegenwoordige mens niet zoveel meer zeggen.

De huidige mens is gericht op compleet andere zaken, als zijn uiterlijk en uiterlijk vertoon, op zijn spullen. De enige constante bij de mens is zijn ziel. Die bepaalt in feite elke stap die je in het leven zet. Maar als je niet weet dat je een ziel hebt, zet je wel nog steeds heel veel stappen.

Echter het kunnen heel veel doelloze en energieverslindende stappen zijn. Zonder dat je hier erg in hebt. Op een gegeven moment breken deze doelloze en energieverslindende stappen je op. De ziel grijpt in.

Je spirit brandt niet, zoals die hoort te branden. Je put dus niet uit je eigen bron, de liefde, de vreugde, het geluk. Je put dit allemaal uit zaken buiten jezelf om. Je hebt daarbij niet in de gaten, dat je iets aan het najagen bent, wat je nooit zal bevredigen.

Sterker nog, je vuur gaat net nog niet doven, maar jij als mens wel. Je komt tot stilstand te staan. Daar kunnen heel veel redenen voor zijn. Een verbroken relatie, een groot verlies, een gebroken been, een baan die je leegzuigt, angst.

Vaak rest de mens dan nog maar één ding. Heil zoeken in het spirituele. Zie je waarom we dan bij een spirituele website als Qmediums uitkomen? Het zijn kwalitatief hele goede mediums op deze website. Maar wat er ook gebeurt, is dat je nu geconfronteerd gaat worden met jouw spirit, jouw vuur.

Nu ga je aan de slag om datgene wat we allang hadden moeten weten en meekrijgen. Weten dat je een ziel hebt. Dat je een vuur hebt, die je ziel is. Dat je een uniek persoon bent, prachtig zoals ze is. Dat er niemand anders is zoals jij.

Dat betekent weer, dat je aan de slag moet. Op zoek naar wat gaat mijn vuur volop laten branden? Lange tijd zul je dat blijven zoeken, buiten jezelf om. Je wilt immers weer zo snel mogelijk de oude worden.

Als je dat wilt worden, zit je volledig in de weerstand en zullen gesprekken met een medium of paragnost van Qmediums heel verhelderend zijn. Eindelijk kom je er achter. Als ik mijn spirit niet ken, brandt mijn innerlijk vuur niet.

Als mijn innerlijk vuur niet door mijzelf wordt gevoed, kan ik alles nastreven wat ik wil, het voelt nooit goed.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.