Kies bewust voor jezelf

Kies bewust voor jezelf Kies bewust voor jezelf. Laten we kiezen voor onszelf heel vaak vergeten. Eigenlijk nog beter gezegd, niet weten. Terwijl we diep van binnen allemaal weten, dat als je niet goed voor jezelf zorgt, je ook niet goed voor een ander kunt zorgen.

Toch weten we dit vaak niet, handelen we er niet naar, met veel gevolgen van dien. Vermoeidheid, overspannenheid, opgebrand raken, kort lontje worden. Je werk niet meer goed kunnen uitoefenen, geen zin meer om op te staan.

Allemaal tekenen aan de wand dat je niet bewust kiest voor jezelf. Er zit niet voor niets het woordje ‘bewust’ in. We worden niet opgevoed met goed voor onszelf te leren zorgen. Daarom zijn we ons er ook niet terdege van bewust. Het spreekwoord luidt ook niet voor niets.

Jong geleerd, is oud gedaan. Herken om die reden de signalen die je lichaam en geets afgeven en doe er iets aan. Signalen zijn bijvoorbeeld, hoofdpijn dat regelmatig terugkomt. Geen zin hebben om in de avond nog iets te ondernemen.

Op de bank in slaap vallen, slecht in slaap komen, vroeg wakker zijn. Vermoeid uit bed stappen. In de ochtend al verlangen dat het tijd is om op de bank te kunnen gaan liggen. Het zijn eigenlijke hele simpele signalen, maar wat doen we er mee?

We negeren ze regelmatig. Als je dat doet, loop je jezelf voorbij en kies je niet bewust voor jezelf, zal een spiritueel consulent van Qmediums je vertellen. Daar klop je dan bij aan, omdat je met jezelf zover in de knoei zit, dat je wel voelt dat je bent vastgelopen.

Maar nog steeds niet bewust bent om te kiezen voor jezelf. Een medium of paragnost van Qmediums kan dit met haar gaven voelen en zien. Kan ook duiding geven waardoor het is ontstaan. Want dit is er niet van de ene op de andere dag.

Ons lijf en onze geest zijn heel flexibel, kunnen lange tijd iets uithouden. Totdat het elastiekje knapt. Dan ben je eigenlijk veel te ver over je eigen grenzen heen gegaan. Dat moet je wel iets. En dat is bewust kiezen voor jezelf.

Ga er dan maar eens aanstaan. Je bent een bezige bij, anders was je niet op dit punt gekomen, die heel veel moeite zal hebben om je levensstijl om te gooien. De eerste periode zal om die reden pittig zijn, zal een medium van Qmediums je meegeven. Je wilt weer zo snel mogelijk de oude worden.

Maar is dat de bedoeling? De oude worden. Of is het nu juist net de bedoeling om een nieuwe ik neer te gaan zetten. Dat is de eerste stap van de verandering naar bewust kiezen voor jezelf. Accepteren dat de oude worden, niet wijs en slim is.

Wijsheid dus tot je nemen, wil je bewust voor jezelf gaan kiezen. En die wijsheid is spirituele wijsheid. Die je kunt ontdekken door met een spiritueel coach van Qmediums een paar consulten te hebben.

Je wordt dan online, hetzij via chat of telefoon begeleidt naar bewuster in het leven te gaan staan. Bewust voor jezelf te kiezen. Daarvoor heb je dus bepaalde wijsheid nodig. Om bewustwording te kunnen ontwikkelen.

Bewustwording vraagt om inzichten. Inzichten waarom je de dingen hebt gedaan, zoals je ze deed. Wat het effect daarvan is geweest. En daarnaast inzichten meekrijgen waarom en hoe je bewust voor jezelf kunt gaan leren kiezen. Daar doe je jezelf een enorm plezier mee en je omgeving ook!