Kijk eens in je eigen spiegel

Kijk eens in je eigen spiegelKijk eens in je eigen spiegel. Ja kijk eens in je ‘’eigen spiegel’’. Opeens realiseer ik mij dat ik in mijn kinderjaren regelmatig deze uitspraak hanteerde.
En eigenlijk was dat heel gewoon.
Meestal riepen wij kinderen dat naar elkaar als we weer iets met elkaar hadden uit te vechten.
Maar wat een waarheid was dat toen al.
In je eigen spiegel kijken om te zien dat je zelf ook niet zo aardig bezig was of dat je zelf ook dingen deed die niet echt prettig waren.
En niemand die er een probleem van maakte dat we dit naar elkaar uitriepen, dat was heel gewoon.

Het is überhaupt zo dat kinderen niet zo een probleem maken met elkaar, er werd in mijn kinderjaren ook gepest en getreiterd.
En dan kwamen de ouders even naar elkaar toe om dat recht te zetten. Want kinderen horen te spelen en geen volwassen spelletjes met elkaar te spelen.
De tijden zijn wat dat betreft wel erg veranderd maar het pesten is gebleven alleen wel op een minder kinderlijke manier.
Het is geraffineerder geworden en met het systeem waar we allemaal in zitten en de regeltjes van deze tijd is het er niet eenvoudiger op geworden.

Velen verschuilen zich achter een systeem en durven dus inderdaad niet in de eigen spiegel te kijken.
Pesten en treiteren heeft een oorzaak en het begint al op jonge leeftijd.
Als je ziet dat je kind een bepaalde houding ontwikkeld is het van belang om daar alert op te zijn.
Een kind wordt niet als pestkop geboren, hoewel er al wel bepaalde karaktertrekken aanwezig kunnen zijn.

Iedereen heeft zijn eigen spiegels en ieder mens mag daar op zijn tijd in kijken ook als je denkt dat het niet voor jou geldt, omdat je jezelf niet bewust bent van jezelf misschien?
Integendeel zou ik zeggen, het is niet zo dat we perfect naar de aarde komen anders hadden we wel kunnen blijven waar we waren.
We hebben dus de opdracht om onszelf continu te blijven spiegelen.
En dat kan zijn dat je in de spiegels van anderen jezelf tegen komt , maar ook dat je jezelf mag blijven spiegelen in je eigen spiegel.

Leren kijken naar wat je ziet is ook iets wat je mag gaan ontwikkelen, want de diepere lagen van je eigen persoonlijkheid zijn niet altijd zichtbaar als je niet eerlijk bent met jezelf. Iedereen kan dit leren, maar je moet dit ook willen.
De meeste mensen hebben helaas een houding die eerder afstand creëert naar zichzelf om de eenvoudige reden dat men denkt perfect te zijn. Aan mij mankeert niets het ligt aan jou, herkenbaar misschien?

Het is handiger om echt eens te kijken naar jezelf, en eens de tijd te nemen voor wat contemplatie zodat je jezelf echt leert kennen met je mooie maar ook je minder mooie kanten.
Zo kun je ook in je relatie ‘’als je die hebt’ eerlijk en oprecht zijn naar elkaar, en ook de relatie met jezelf zal dan beteren.
Er zijn twee kanten aan een spiegel, in de ene kant zie je jezelf en in de andere kant niet.
En hetgeen je niet ziet dat is meestal wel zichtbaar voor de ander. Misschien ook eens iets aannemen van de ander zodat er een goed gesprek mogelijk wordt?

Spiegels zijn er niet voor niets, kijk eens wat vaker in je eigen spiegel, dan heb je het ook prettiger met jezelf.

Hartegroet,
Lis,

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.