Krop je gevoelens niet op

Krop je gevoelens niet opGevoelens, ze zijn er de hele dag en ze zijn bedoeld om ze te uiten en niet op te kroppen. Elk gevoel dat je binnenhoudt, is er een te veel. Zodra je er mee begint, heeft het direct effect op jezelf. Je wordt er humeurig van, je wordt kriegelig, het hoofd gaat er mee aan de haal. En dat alles heeft tot gevolg dat je jezelf ondermijnt en te kort doet.

In de huidige tijd waarin we erg gericht zijn op alles buiten onszelf om, de meningen ongezouten zijn, waag je je niet zo snel meer om alles wat je voelt, direct op tafel neer te leggen. Daar denk je eerst een paar keer over na. Of het wel verstandig is, of het gevolgen kan hebben, wat de ander er wel niet van zal zeggen, en op zal reageren. Dan denk je al snel, laat maar.

Dan lijkt het alsof dat gevoel verdwijnt, maar dat doet het niet, de eerstvolgende keer dat er weer in jou iets wordt aangeraakt. Wordt ook dat opgekropte gevoel aangeraakt en komt de volgende opmerking dubbel zo hard binnen. Ook dan kun je weer dubben en twijfelen, maar het wordt van kwaad tot erger. Je bent dan niet alleen er zelf onder aan het lijden, diegenen om je heen gaan het ook voelen. En dat is er weer iets wat je raakt en dan knap je. Dan komen de opgekropte gevoelens er uit.

Je voelt je dan vaak opgelucht, maar ook schuldig, de manier waarop je het dan zegt, kent vaak een verwijtende ondertoon en die hoort niet bij je. Zo blijf je in kringetjes doorgaan en wil je het wel anders, maar hoe doe je dat? Bel of chat met een medium of een paragnost van Mastermedium.com, die zijn bij uitstek geschikt je er bij te helpen. Er zit namelijk een reden onder waarom jij gevoelens bent gaan opkroppen.

Je bent op een bepaald moment in je leven, meestal in je kindertijd, gestopt je gevoelens te laten zien. Voor jou voelde dat niet meer veilig. Zo heb je er onbewust voor gekozen, ze binnen te houden, je merkte als kind dan je dan minder op je donder kreeg, wel zo fijn en ze je leuker en liever vonden. Maar nu begint het je voor de voeten te lopen, het maakt je voor jezelf onaangenaam gezelschap. Het zit je soms tot aan je keel en zou je het wel uit willen schreeuwen. Want niet alleen het niet uiten zit je dwars, er zit je nog veel meer dwars.

Al die mensen die geen rekening met je houden, in jouw ogen over je heen lopen, het maakt je inwendig kwaad en boos. Je hebt het gevoel voor niemand belangrijk te zijn. Je hebt het gevoel niet mee te tellen. In feite doe je dat ook niet, zolang als jij niet aangeeft wat je raakt, weet niemand anders dat je ergens mee zit.

Het wordt tijd voor die hele belangrijke stap in je leven te gaan zetten en aan de slag te gaan opgekropte gevoelens te gaan uiten. Stukje bij beetje ze te gaan ventileren. Dat kun je het beste doen samen met iemand die je vertrouwt, bij wie je het gevoel hebt dat die wel naar je luistert. Vaak is dat je partner of een goede vriend of vriendin. Geef aan waar je mee zit, het is geen schande, je mag kwetsbaar zijn.

Juist kwetsbaar, dan laat je jezelf door zien en dat wordt gewaardeerd. Dan laat je zien dat je gevoelig bent, maar niet ongevoelig. En des te meer je oefent, des te fijner ga jij je voelen, des te meer durf je bij anderen je ook te laten zien. Op een gegeven moment gaat het vanzelf. Bij elk gevoel wat je voelt, ga je die direct uiten. Je zult merken dat je hoofd hier een stuk leger van wordt. Dat je meer respect gaat krijgen van de mensen om je heen. Want je laat nu zien wie je bent, waar je voor staat, wat je wel en niet pikt. Daar gaan ze rekening mee houden, want nu geef je het aan.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! ūü•į Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale‚Ķ my guides and I are here to help! ‚̧ԳŹ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Jo An
000176
 
Sterk intu√Įtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Margret
000612
 

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Dion
000610
 

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Mirjam
000605
  

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Angelic Mysta
000608
 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Marie
000601
 

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Sarah Kay
000592
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Magnificent Soul
000604
 

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intu√Įtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Angie
000178
 
Angie:¬†Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te cre√ęren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Rachel 2
000602
 

Joys
000594