Leven met een gevoel van voldoening

In Leven met een gevoel van voldoeningLeven met een gevoel van voldoening. Het leven zit lang niet altijd mee, er zijn veel zaken waar we ons zorgen over maken. Waarbij je de vraag kunt stellen, of dat allemaal nodig is. Maar dat is weer een ander hoofdstuk. Eigenlijk zijn we allemaal ergens naar op zoek.

Leven met een gevoel van voldoening

Op zoek naar een leven met voldoening. Hoe kom je daar, hoe haar je voldoening uit het leven? Wij van Qmediums, vertellen het je graag. Juist diegenen die alles perfect voor elkaar hebben, kunnen zomaar met een gevoel zitten, dat ondanks dat ze alles hebben, wat hun hartje begeert. Ze geen voldoening er uit kunnen putten.

Weer kerst en weer op vakantie naar een warm land. In het voorjaar weer op de lange latten. Weer een paar nieuwe schoenen, die over een half jaar nog niet zijn gedragen, maar ze zijn zo leuk. Maar ook, weer je zorgen maken of je deze maand rondkomt.

Of je kinderen voldoende te eten hebben, of de rekeningen betaald kunnen worden. Twee uitersten waarbij eigenlijk hetzelfde gevoel speelt. Waar haal je voldoening vandaan om uit te leven. De een baadt in luxe, de ander beknibbeld op werkelijk alles.

Qmediums leert je het leven met voldoening te leven

Wij van Qmediums begrijpen dit en geven graag aan hoe je dan wel voldoening uit je leven kunt halen. Weet je wat een leven vol voldoening geeft? Het opdoen van nieuwe ervaringen, die geen stuiver hoeven te kosten.

Een luisterend oor bieden aan iemand, ook al ken je elkaar niet eens. Met iemand een praatje maken in de supermarkt, zomaar vanuit het niets. Eigenlijk zal een mens alles voldoening geven als die zicht dienstbaar opstelt ten opzichte van anderen.

En je ziet, datgene wat voldoening geeft, kost helemaal niets. Je hoeft er dus niet rijk of arm voor te zijn. Zo zie je maar dat alles in het leven eigenlijk draait om liefde. Als je rijk bent en je bent voor jezelf geen liefdevol persoon, zul je geen voldoening halen uit je bezit.

Hetzelfde geldt voor iemand die heel weinig te besteden heeft. Liefde is de grootse gift die je een ander kunt geven. Maar je kunt liefde pas op de juiste manier geven, als je jezelf voldoening geeft. Anders voel je het niet.

Levend vanuit liefde geeft voldoening

Hoe komt het dat liefde zo’n voldoening kan geven en niets kost? We zijn allen met elkaar verbonden, we zijn energie en al die energie is met elkaar één geheel. Zodra iemand niet liefdevol is, vindt er een verstoring in de energiestroom plaats.

Dat kan zomaar een verstoring geven op een hele grote schaal. Je snapt dan dat voldoening uit het leven halen ineens voor veel mensen heel lastig kan zijn. Daar zitten we midden in. Tel daarbij op dat we allemaal leren datgene belangrijk te achten, als werk, geld, huis en spullen en er op en top uitzien.

Wat uiteraard ook voor een enorme verstoring zorgt in het totale energieveld, dat voldoening uiteraard momenteel voor veel mensen ver te zoeken is. Toch kun je in je eentje er mee aan de slag. Start met het volgende.

Wees liefdevol voor jezelf, zodat je vanuit die liefde anderen op een fijne manier kunt bejegenen en alles gunt. Je zult zien hoeveel voldoening jij daar zelf al uit gaat halen. Kun je voorstellen hoe een ander zich daarbij gaat voelen.

Gewaardeerd, gezien en gehoord. Waardoor die ook voldoening gaat voelen. Zo wordt de groep groter en groter en krijgt de liefde eindelijk de kans zich op een juiste manier te manifesteren en we allen meer voldoening uit het leven kunnen gaan halen.

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Marie
000601
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Dion
000610
 

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Mirjam
000605
  

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Magnificent Soul
000604
 

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Sarah Kay
000592
 

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelic Mysta
000608
 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Margret
000612
 

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Rachel 2
000602
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Joys
000594
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.