Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Leven vanuit jouw Zielenplan

Leven vanuit jouw Zielenplan  Voor incarnatie maakt iedereen een zielenplan – een blauwdruk – voor zichzelf op waarin alles staat wat hij in dit leven wil ervaren en wil realiseren. Elke ziel stelt zich tot doel om dit zielenplan Leven vanuit jouw Zielenplan. Voor incarnatie maakt iedereen een zielenplan – een blauwdruk – voor zichzelf op waarin alles staat wat hij in dit leven wil ervaren en wil realiseren. Elke ziel stelt zich tot doel om dit zielenplan daadwerkelijk te voltooien. In elk zielenplan is het belangrijkste doel in het aardse leven om zoveel mogelijk patronen te transformeren die niet afgestemd zijn op onze unieke Scheppingskracht, Creators van ons eigen leven.
Onze ziel doet er werkelijk alles aan om de voorgenomen ervaringen te laten gebeuren. Op welke manier die ervaringen worden opgedaan is heel variabel. Op persoonlijk niveau kunnen we ons verzetten, doch ons hogere deel beschikt over heel wat alternatieven om ons naar de afgesproken weg te leiden.
We kunnen ondanks de vele tekenen en signalen ervaringen negeren. Ook dan grijpt onze ziel terug naar meer duidelijke manieren.

Welke weg ze kiest, is afhankelijk van de gekozen doelstelling. Denk maar eens aan kleine of ingrijpende ongelukken, verwondingen, ziektes, tegenslagen enzovoort. Het zijn allemaal krachtige impulsen die als wegwijzers dienen om de afgesproken weg te bewandelen.
We ontmoeten onze ziel als we onze gevoelens ruimte geven. Het leven kan gemakkelijker worden als we leren communiceren met onze ziel en erkennen welke boodschappen onze gevoelens ons geven. Door op een bewuste manier naar onze patronen te kijken, kunnen we ze ook transformeren. Laagje per laagje.

Het doel in dit aardse leven mag er wel een zijn om ons vrij voelen van verplichte ervaringen. We hebben de keuze op welke manier we willen leren, namelijk door pijnlijke ervaringen of leren door inzichten.
Naast het zielenplan is er nog de levensmissie, waar al een tijdje veel mensen op zoek naar zijn. Het verschil met het zielenplan is dat een levensmissie mogelijk als doel is omschreven maar niet verplicht is om deze te volbrengen. We hebben de vrije keuze of we ons richten op wat de ziel ons aan signalen doorgeeft, zodat we toch de weg naar onze levensmissie vinden. We zijn ook vrij om iets totaal anders te kiezen.
Ik merk soms in een reading op dat een klant een heel andere levensmissie heeft dan hetgeen hij in het dagelijks leven doet. Er is wel vaak herkenning in wat ik mag doorgeven aan belichting. Soms raak ik iemands hart aan en voel ik wat bij een klant gebeurt en luister. Knopen worden wel eens doorgehakt om toch voor hun levensmissie te gaan.

Soms zit angst nog in de weg om toch ruimte te geven aan de verandering.
Het kernthema van het uitvoeren van ieders levensmissie is opnieuw liefde.
Zodra we de liefde als doel van ons handelen hebben vastgesteld, ons hierop afstemmen, creëren we een vervuld leven. Liefde helpt ons elke hindernis te overwinnen. Stemmen we ons af op alles wat geen liefdesenergie draagt, dan kost dit veel meer moeite en energie en geven we sneller op.
In het enkel werken voor het geld ontbreekt de afstemming op de liefdesenergie. Vroeg of laat zal het werk dat je doet tot frustraties tot zelfs ziek worden leiden.
We zijn als mens heel gevoelig; elke ervaring die niet is gebaseerd is op liefde, leidt niet tot een duurzaam gelukkig en vervuld leven.

Hoe verder we verwijderd zijn van de liefde, hoe heftiger het wordt getoond op andere levensvlakken.
Je kan veranderen van baan, omdat je geld nodig hebt en dat begrijp ik. Wat zou je ervan denken die overtuiging te onderzoeken: ‘ Het maakt me niet uit wat ik voor een baan doe, als ik maar geld verdien.’ Bij die overtuiging neem ik een klant mee naar die beperkende overtuiging, hoelang geleden die ook is ontstaan. De idee van ‘Ik kies nu voor een baan waarin ik mijn talenten en volle potentieel kan neerzetten en ontwikkelen en ik verdien hiervoor een mooi inkomen, zodat ik al mijn rekeningen met gemak kan betalen en nog overhoud om leuke dingen te doen.’ Hier en nu en continu.

Toen ik de opleiding Emotioneel Evenwicht en Neuro Emotionele Integratie van Dr Roy Martina volgde, kwam ik heel wat van die zelf-saboterende patronen tegen die ook ooit ergens in vorige levens een imprint waren. Ik testte zelfs tot 20 jaar geleden congruent met Assepoester. Spiertesten liegen nooit. Maar alles wat vanuit mijn diepere lagen naar boven kwam, wist ik. Ik was me hiervan wel degelijk bewust. Alleen zaten die patronen sterk verankerd in mijn emotioneel lichaam. Ik heb heel wat opgekuisd en opgeruimd. Zoals iedereen nu in een diepgaander transformatieproces is beland, geldt dit ook voor mezelf. Alleen kies ik ervoor niet te blijven hangen, maar vanuit inzicht die stukken die nog om heling vragen, aan te pakken. Mag het een troost zijn, dat we toch maar doorgaan met lagen verder af te pellen, en dat mag in liefde, mededogen en geduld.
De weg van de ziel is de enige weg en slechts als we afgestemd zijn op liefde worden we naar onze ware bestemming geleid.

Zoals ik dit mezelf gun, gun ik dit voor iedereen en haal heel graag het beste uit iedereen, omdat op die manier ook het beste uit mezelf wordt gehaald. En dat is gebaseerd op de allerhoogste liefdeskracht in onszelf.

Warme groet
Mieke Box 49
www.miekecoigne.com

Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Shawila
Shawila
000341
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!