Leven vanuit jouw Zielenplan

Leven vanuit jouw Zielenplan  Voor incarnatie maakt iedereen een zielenplan – een blauwdruk – voor zichzelf op waarin alles staat wat hij in dit leven wil ervaren en wil realiseren. Elke ziel stelt zich tot doel om dit zielenplan Leven vanuit jouw Zielenplan. Voor incarnatie maakt iedereen een zielenplan – een blauwdruk – voor zichzelf op waarin alles staat wat hij in dit leven wil ervaren en wil realiseren. Elke ziel stelt zich tot doel om dit zielenplan daadwerkelijk te voltooien. In elk zielenplan is het belangrijkste doel in het aardse leven om zoveel mogelijk patronen te transformeren die niet afgestemd zijn op onze unieke Scheppingskracht, Creators van ons eigen leven.
Onze ziel doet er werkelijk alles aan om de voorgenomen ervaringen te laten gebeuren. Op welke manier die ervaringen worden opgedaan is heel variabel. Op persoonlijk niveau kunnen we ons verzetten, doch ons hogere deel beschikt over heel wat alternatieven om ons naar de afgesproken weg te leiden.
We kunnen ondanks de vele tekenen en signalen ervaringen negeren. Ook dan grijpt onze ziel terug naar meer duidelijke manieren.

Welke weg ze kiest, is afhankelijk van de gekozen doelstelling. Denk maar eens aan kleine of ingrijpende ongelukken, verwondingen, ziektes, tegenslagen enzovoort. Het zijn allemaal krachtige impulsen die als wegwijzers dienen om de afgesproken weg te bewandelen.
We ontmoeten onze ziel als we onze gevoelens ruimte geven. Het leven kan gemakkelijker worden als we leren communiceren met onze ziel en erkennen welke boodschappen onze gevoelens ons geven. Door op een bewuste manier naar onze patronen te kijken, kunnen we ze ook transformeren. Laagje per laagje.

Het doel in dit aardse leven mag er wel een zijn om ons vrij voelen van verplichte ervaringen. We hebben de keuze op welke manier we willen leren, namelijk door pijnlijke ervaringen of leren door inzichten.
Naast het zielenplan is er nog de levensmissie, waar al een tijdje veel mensen op zoek naar zijn. Het verschil met het zielenplan is dat een levensmissie mogelijk als doel is omschreven maar niet verplicht is om deze te volbrengen. We hebben de vrije keuze of we ons richten op wat de ziel ons aan signalen doorgeeft, zodat we toch de weg naar onze levensmissie vinden. We zijn ook vrij om iets totaal anders te kiezen.
Ik merk soms in een reading op dat een klant een heel andere levensmissie heeft dan hetgeen hij in het dagelijks leven doet. Er is wel vaak herkenning in wat ik mag doorgeven aan belichting. Soms raak ik iemands hart aan en voel ik wat bij een klant gebeurt en luister. Knopen worden wel eens doorgehakt om toch voor hun levensmissie te gaan.

Soms zit angst nog in de weg om toch ruimte te geven aan de verandering.
Het kernthema van het uitvoeren van ieders levensmissie is opnieuw liefde.
Zodra we de liefde als doel van ons handelen hebben vastgesteld, ons hierop afstemmen, creëren we een vervuld leven. Liefde helpt ons elke hindernis te overwinnen. Stemmen we ons af op alles wat geen liefdesenergie draagt, dan kost dit veel meer moeite en energie en geven we sneller op.
In het enkel werken voor het geld ontbreekt de afstemming op de liefdesenergie. Vroeg of laat zal het werk dat je doet tot frustraties tot zelfs ziek worden leiden.
We zijn als mens heel gevoelig; elke ervaring die niet is gebaseerd is op liefde, leidt niet tot een duurzaam gelukkig en vervuld leven.

Hoe verder we verwijderd zijn van de liefde, hoe heftiger het wordt getoond op andere levensvlakken.
Je kan veranderen van baan, omdat je geld nodig hebt en dat begrijp ik. Wat zou je ervan denken die overtuiging te onderzoeken: ‘ Het maakt me niet uit wat ik voor een baan doe, als ik maar geld verdien.’ Bij die overtuiging neem ik een klant mee naar die beperkende overtuiging, hoelang geleden die ook is ontstaan. De idee van ‘Ik kies nu voor een baan waarin ik mijn talenten en volle potentieel kan neerzetten en ontwikkelen en ik verdien hiervoor een mooi inkomen, zodat ik al mijn rekeningen met gemak kan betalen en nog overhoud om leuke dingen te doen.’ Hier en nu en continu.

Toen ik de opleiding Emotioneel Evenwicht en Neuro Emotionele Integratie van Dr Roy Martina volgde, kwam ik heel wat van die zelf-saboterende patronen tegen die ook ooit ergens in vorige levens een imprint waren. Ik testte zelfs tot 20 jaar geleden congruent met Assepoester. Spiertesten liegen nooit. Maar alles wat vanuit mijn diepere lagen naar boven kwam, wist ik. Ik was me hiervan wel degelijk bewust. Alleen zaten die patronen sterk verankerd in mijn emotioneel lichaam. Ik heb heel wat opgekuisd en opgeruimd. Zoals iedereen nu in een diepgaander transformatieproces is beland, geldt dit ook voor mezelf. Alleen kies ik ervoor niet te blijven hangen, maar vanuit inzicht die stukken die nog om heling vragen, aan te pakken. Mag het een troost zijn, dat we toch maar doorgaan met lagen verder af te pellen, en dat mag in liefde, mededogen en geduld.
De weg van de ziel is de enige weg en slechts als we afgestemd zijn op liefde worden we naar onze ware bestemming geleid.

Zoals ik dit mezelf gun, gun ik dit voor iedereen en haal heel graag het beste uit iedereen, omdat op die manier ook het beste uit mezelf wordt gehaald. En dat is gebaseerd op de allerhoogste liefdeskracht in onszelf.

Warme groet
Mieke Box 49
www.miekecoigne.com

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator