Liefde is een medicijn voor alles

Liefde is een medicijn voor allesLiefde is een medicijn voor alles. Als we als mens toch eens zouden weten wat liefde voor ons allemaal kan betekenen? Dan zouden we op een totaal andere manier het leven leven. We zouden het niet meer zien als dat iemand op ons pad komt, wat we en passant liefde noemen.

We zouden begrijpen dat liefde voor alles een medicijn is. De mediums en paragnosten van Qmediums weten dit wel. Zij zijn zover dat ze liefde zien als een werkwoord, maar ook als een zelfstandig naamwoord.

Liefde is de allesomvattende kracht waarmee jij bent verbonden. Jouw eigen innerlijke kracht is liefdeskracht. Die kracht is liefde, als zelfstandig naamwoord. Het is dus niet wat jij denkt dat het is. Dat liefde ontstaat als je een liefdesrelatie aangaat.

Juist daarmee gaan velen de mist in. Verwachten dan dat ze door en van die ander dat magische gevoel gaan krijgen. Vergeet het maar. En wat doe je dan? Dan ben je teleurgesteld in de ander. Die moet gaan veranderen.

Daar komt lijden en scheiden van. En inmiddels komen zo’n 60% van de relaties terecht in een scheiding. Hoe komt dat? Omdat we niet weten wat liefde is en het niet juist toepassen. En ook niet weten dat liefde het medicijn is voor alles.

Hoe moet je de liefde dan wel zien? Iets in jouzelf, aanwezig vanaf je geboorte. Je kracht om uit te leven. Dat is liefde. En als jij die liefdeskracht in je op de juiste manier inzet. Ben je op de juiste manier lief.

Niet alleen voor anderen, ook voor jezelf! En wat gebeurt er dan? Je gaat heel anders naar een potentiële partner kijken. Je wilt de houding zien van de ander. Of die ook in die liefdeskracht staat. Staat de ander dat niet, dan ben je bereid de ander daarbij te ondersteunen.

Mits de ander daar voor openstaat. Staat de ander dat niet, laat je deze persoon in liefde los. Die heeft dan nog niet de diepere laag van een liefdesrelatie begrepen. Dat we als taak hebben elkaar in liefde te ondersteunen, op ieder zijn eigen liefdesladder.

Totaal anders hè, dan dat je altijd hebt gedacht? Als dat zo is, wordt het tijd om liefdesmedicijnen toe te gaan passen. Want als je de liefde nog niet als zodanig hebt gezien, heb je de liefde nodig voor jezelf om je te helen en het wel zo te gaan zien.

Dat is een pittig proces en de mediums en paragnosten van Qmediums staan klaar te daarbij te ondersteunen. Zij weten wat liefde kan doen nu voor jou. Zij kunnen je vertellen hoe je 180 graden kunt gaan draaien.

Want jij dacht altijd dat je alles wat je in je hebt, dient weg te geven? Welnee, je hoeft niets weg te geven van de liefde. Daar vraagt de liefde juist helemaal niet om. De liefde vraagt om te delen. Waarbij je niets ten koste doet van jezelf.

Laat dat nou heel moeilijk zijn om te begrijpen. Omdat je gewend bent juist precies andersom te doen en te denken. Jezelf af te wijzen, niet goed genoeg te vinden, niet perfect te zijn. Er mankeert in jouw ogen van alles aan jou, ja toch! Laat dat nou precies het tegenovergestelde zijn wat de liefde is en van jou vraagt en verlangt?

Tijd voor liefde als medicijn toe te gaan passen samen met een spiritueel consulent van Qmediums!

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.