Liefde kun je nooit kwijtraken

Liefde kun je nooit kwijtrakenLiefde kun je nooit kwijtraken. We zijn ongelooflijk bang liefde in ons leven kwijt te raken. Je kunt liefde nooit kwijtraken. Je kunt alleen de liefde van een ander kwijtraken. En zolang we als mens dat niet inzien, doet liefde vaker pijn dan nodig.

Is het niet zo dat jij ook liefde bent en dat jij degene bent die altijd de liefde voor zichzelf moet blijven bewaken? Is het dan ook niet zo dat als de liefde van een ander jouw pad kruist, dat je eerst heel goed kijkt en onderzoekt, of de ander jouw eigenliefde niet gaat ondermijnen?

We kijken verkeerd naar de liefde
Welke antwoord geef jij op bovenstaande vragen? Er is maar één antwoord juist en dat moet een volmondige Ja zijn. Had je twijfel bij het geven van het antwoord? Dan is er voor jou werk aan de winkel. Dan is het eerst zoeken naar eigenliefde. En kan het zomaar zijn dat de liefde van een ander tot op heden in jouw leven, je niet heeft gebracht, wat jij zou willen. Je kijkt op een verkeerde manier naar de liefde.

Gelukkig zijn er mediums, paragnosten, helderzienden die jou heel goed kunnen vertellen hoe je dan wel naar de liefde zou moeten kijken en deze vind je op www.qmediums.nl. Hier vind je top mediums, gekwalificeerd in liefdesvragen. Geen enkele vraag die jij stelt over de liefde, klinken de top mediums op deze spirituele hulplijn vreemd in de oren. Deze top mediums weten namelijk hoe moeilijk of het is, te begrijpen dat eerst eigenliefde nodig is om dan pas de liefde van een ander te kunnen zien als liefde.

Hoe dan wel kijken naar de liefde
De manier waarop je moet kijken naar de liefde, is heel simpel. Ik ben ik. Ik mag zijn wie ik wil zijn en doe de dingen die goed voor mij zijn. Dan geef ik mijzelf liefde. Ik wil dolgraag een fijne relatie met een ander, die heb ik heel veel te bieden. Alleen kijk ik wel heel goed of die ander mij ook veel te bieden heeft en op de juiste manier.

Ik kijk of de ander betrouwbaar is. Of die ander zichzelf serieus neemt. Ik kijk of de ander een eigen leven heeft en daar vreugde uit put. Ik kijk of de ander niet te veel op mij gaat leunen of mij gaat claimen. Want dan weet ik dat die niet de juiste partner voor mij is. En als ik heb rondgekeken en aan de ander heb gesnuffeld en het bevalt me niet wat ik zie. Dan neem ik liefdevol afscheid.

Ik blijf niet zitten in een relatie waarin ik mijzelf tekort doe. Want ik laat dat dan toe. En dat neem ik de ander niet kwalijk. We passen niet helemaal bij elkaar. Er is vast en zeker voor die ander een persoon die hem wel helemaal accepteert. Ik niet, dus kies ik er niet voor mijn leven met deze persoon te delen.

Liefde is leven delen
Het is wel mijn leven hè wat ik ga delen met de ander. Dat hele kostbare leven wat ik hier maar één keer kan leven. Dat wil ik dan toch ook wel leven dat ik het maximale er uit haal. Dat verdien ik, dat vind ik mijzelf waard. Ik wil alles delen, inclusief mijzelf, mits die ander zijn leven ook met mij wilt delen, maar wel zo dat we er beiden iets aan hebben.

Zo raak je liefde nooit kwijt
Als je zo naar de liefde gaat kijken, kijk je er op de juiste manier naar en zul je liefde nooit kwijtraken. Dan zal liefde ook nooit pijn doen. Dan pas je het principe van de liefde op de juiste manier toe.

Wil jij liefde? En het liefst iemand die ook begrijpt wat eigenliefde inhoudt! Bel dan gerust met een top medium of top paragnost van www.qmediums.nl

Liefdevolle groet, top medium Claris