Liefde kun je nooit kwijtraken

Liefde kun je nooit kwijtrakenLiefde kun je nooit kwijtraken. We zijn ongelooflijk bang liefde in ons leven kwijt te raken. Je kunt liefde nooit kwijtraken. Je kunt alleen de liefde van een ander kwijtraken. En zolang we als mens dat niet inzien, doet liefde vaker pijn dan nodig.

Is het niet zo dat jij ook liefde bent en dat jij degene bent die altijd de liefde voor zichzelf moet blijven bewaken? Is het dan ook niet zo dat als de liefde van een ander jouw pad kruist, dat je eerst heel goed kijkt en onderzoekt, of de ander jouw eigenliefde niet gaat ondermijnen?

We kijken verkeerd naar de liefde
Welke antwoord geef jij op bovenstaande vragen? Er is maar één antwoord juist en dat moet een volmondige Ja zijn. Had je twijfel bij het geven van het antwoord? Dan is er voor jou werk aan de winkel. Dan is het eerst zoeken naar eigenliefde. En kan het zomaar zijn dat de liefde van een ander tot op heden in jouw leven, je niet heeft gebracht, wat jij zou willen. Je kijkt op een verkeerde manier naar de liefde.

Gelukkig zijn er mediums, paragnosten, helderzienden die jou heel goed kunnen vertellen hoe je dan wel naar de liefde zou moeten kijken en deze vind je op www.qmediums.nl. Hier vind je top mediums, gekwalificeerd in liefdesvragen. Geen enkele vraag die jij stelt over de liefde, klinken de top mediums op deze spirituele hulplijn vreemd in de oren. Deze top mediums weten namelijk hoe moeilijk of het is, te begrijpen dat eerst eigenliefde nodig is om dan pas de liefde van een ander te kunnen zien als liefde.

Hoe dan wel kijken naar de liefde
De manier waarop je moet kijken naar de liefde, is heel simpel. Ik ben ik. Ik mag zijn wie ik wil zijn en doe de dingen die goed voor mij zijn. Dan geef ik mijzelf liefde. Ik wil dolgraag een fijne relatie met een ander, die heb ik heel veel te bieden. Alleen kijk ik wel heel goed of die ander mij ook veel te bieden heeft en op de juiste manier.

Ik kijk of de ander betrouwbaar is. Of die ander zichzelf serieus neemt. Ik kijk of de ander een eigen leven heeft en daar vreugde uit put. Ik kijk of de ander niet te veel op mij gaat leunen of mij gaat claimen. Want dan weet ik dat die niet de juiste partner voor mij is. En als ik heb rondgekeken en aan de ander heb gesnuffeld en het bevalt me niet wat ik zie. Dan neem ik liefdevol afscheid.

Ik blijf niet zitten in een relatie waarin ik mijzelf tekort doe. Want ik laat dat dan toe. En dat neem ik de ander niet kwalijk. We passen niet helemaal bij elkaar. Er is vast en zeker voor die ander een persoon die hem wel helemaal accepteert. Ik niet, dus kies ik er niet voor mijn leven met deze persoon te delen.

Liefde is leven delen
Het is wel mijn leven hè wat ik ga delen met de ander. Dat hele kostbare leven wat ik hier maar één keer kan leven. Dat wil ik dan toch ook wel leven dat ik het maximale er uit haal. Dat verdien ik, dat vind ik mijzelf waard. Ik wil alles delen, inclusief mijzelf, mits die ander zijn leven ook met mij wilt delen, maar wel zo dat we er beiden iets aan hebben.

Zo raak je liefde nooit kwijt
Als je zo naar de liefde gaat kijken, kijk je er op de juiste manier naar en zul je liefde nooit kwijtraken. Dan zal liefde ook nooit pijn doen. Dan pas je het principe van de liefde op de juiste manier toe.

Wil jij liefde? En het liefst iemand die ook begrijpt wat eigenliefde inhoudt! Bel dan gerust met een top medium of top paragnost van www.qmediums.nl

Liefdevolle groet, top medium Claris

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.