Liefde toelaten

Liefde toelaten Je kunt pas liefde toelaten als je kunt loslaten

Liefde is vrij, zonder restricties, kent geen grenzen, geen angst, geen regels, geen controle. Het kost ook helemaal niets, gratis voor iedereen. Dus is liefde het mooiste wat een mens kan ervaren, voelen, meemaken, en bezitten!

Liefde bezitten, als het vrij is, hoe kan dat? Je bezit eigenliefde en dat is er altijd, elke stap die je zet, die zet je voor jezelf vanuit de liefde voor jezelf. Als het goed is. Dus als jij naar jezelf kunt kijken, en jezelf het mooiste mens vindt, wat rondloopt op deze aarde. En ja dat mag, sterker nog, dat is het enige wat een mens moet, de rest in zijn leven is iets wat een mens mag. Dan laat je de liefde toe en laat je los, dan bezit je iets wat niemand anders van je af kan nemen.

Jij bezit dus liefde, eigenliefde en die moet je nooit en te nimmer loslaten. De rest moet je allemaal loslaten. Want als je liefde kunt loslaten en eigenliefde vasthoudt, dan kun je liefde toelaten.

Het principe van de liefde
Liefde werkt als volgt. Het is er, dat weten we allemaal. Bijna niemand leert in zijn jeugd wat eigenliefde is. Daar wordt niet in onderwezen, sterker nog, velen wordt eigenliefde afgenomen gedurende zijn jeugd. Al ben jij opgevoed door liefdevolle ouders, die je alles hebben gegeven, kunnen ze jou nog je eigenliefde hebben afgenomen, omdat ze je niet hebben laten zien wat het is en waarom het zo belangrijk is, het te voelen.

Zonder eigenliefde leven
Als je je niet bewust bent van de liefde voor jezelf, hoe houd je jezelf dan staande. Dan ben je wel groot, en houd je je groot, maar echt meedraaien in de grote wereld, die wereld is dan je vijand. Want je vindt het eng om te solliciteren, aan de ene kant bang dat je niet goed genoeg bent om het te kunnen doen. Aan de andere kant bang voor de afwijzing, als je niet wordt aangenomen. Aan de andere kant snakkend naar de liefde, liefde van een ander, om daar samen een relatie mee op te bouwen. Als er zich dan iemand aandient, gaan we er vol in, we gaan ons eigen leven en eigenliefde, als die er al is, loslaten, om de liefde van een ander te willen hebben, ontvangen en krijgen. Je laat jezelf los en de liefde van een ander gaat in alles voor.

Je leeft dan voor de ander en eigenliefde is weg. En zonder eigenliefde is er geen liefde van een ander. De liefde van een ander komt pas als je eigenliefde niet loslaat en de liefde van een ander wel loslaat. Je kunt pas liefde toelaten, als je loslaat, als je de liefde van de ander niet op plaats nummer één zet.

De grote worsteling
Velen worstelen hiermee, snakken naar de liefde van een ander. Dan tel je mee, dan word je eigenwaarde opgekrikt. Dan is er iemand in je leven, die jou, althans dat denk je, liefde geeft. Dan is het plaatje zoals je het in je hoofd hebt, er en kan niets meer stuk. Het gaat stuk, want je hebt eigenliefde ondergeschikt gemaakt. Je gaat de liefde van de ander controleren, je wilt het bezitten, je bent bang anders dat je het kwijtraakt. Herken jij jezelf hierin? Neem dan gerust eens contact op met een medium of paragnost, een astroloog of waarzegger van www.qmediums.nl.

Liefde is geen worsteling
Liefde zou geen grote worsteling moeten zijn, juist niet. Dat weet iedereen en toch velen worstelen met de liefde, met het in stand houden van hun relatie. Met het krijgen van een relatie en gaan op dezelfde manier door, zoals ze gewend zijn. Op zoek naar die aai over hun bol, die ze als kind niet hebben gekregen. En die ze zo dolgraag van de ander willen ontvangen. In feite een leeg gat bij zichzelf opvullend, door een ander en dat verwarren met liefde. Zolang jij eigenliefde weggeeft zodra een potentiële partner je pad kruist, krijg je geen liefde. Je krijgt pijn, teleurstelling, gekwetstheid, want je klampt je te veel vast aan de liefde van een ander. Die laat je niet los en tegelijkertijd laat je eigenliefde varen, wegvliegen.

Wil jij liefde van een ander ontvangen, die oprecht is, eerlijk, puur? Dan eerst eigenliefde herkennen, onderkennen en vasthouden en liefde van een ander toelaten en tegelijkertijd loslaten. Bel met de consulenten van www.qmediums.nl die helpen je graag met inzichten, tips en advies hierover.

Liefdevolle groet, Claris top medium qmediums.nl