Luister alleen naar je eigen lichaam

Luister alleen naar je eigen lichaamLuister alleen naar je eigen lichaam. Luister naar je lichaam, het werkt voor jouw ziel. Het weet precies wat jouw ziel nodig heeft en verlangt van jou. Niemand anders kent jouw ziel, alleen jij. Jouw lichaam spreekt een taal die jij alleen kent.

Jouw lichaam geeft diverse signalen af, als dat je naar het toilet moet, dorst hebt, behoefte hebt aan iets hartigs of zoet, dat het moe is. Ga je deze signalen negeren, merk je dat ook. Je lichaam gaat tegenwerken, want jij zorgt er niet goed genoeg voor.

Het is de kunst te leren luisteren ook, naar je eigen intuïtie. Die vertelt je weer hele andere zaken, als bewandel je wel je eigen pad. Volg je wel je hart, zit je ziel wel op de juiste plaats. Maak je de juiste keuzes voor jezelf.

Met beide wordt je geboren en ben je van nature mee bekend. Maar omdat, zegt medium Benny van Qmediums, we zoveel andere zaken belangrijk moeten gaan vinden, als werken waar je goed voor je best moet doen en geld nodig hebt. Verdwijnt vaak het goede voor jezelf intuïtief zorgen, volledig naar de achtergrond.

Medium en relatiecoach Christel van Qmediums ziet dit ook terug in relaties. We willen graag dat onze partner zich goed voelt, daar zetten we graag zelf een stapje voor opzij. Maar jij telt ook mee en als je je realiseert, dat je partner ook heel goede voor zichzelf kan zorgen. Maak je hem met al jouw goede zorgen eerlijk gezegd, helemaal niet blij.

Jouw partner zal het even fijn vinden, maar daarna niet meer. Die verstikt onder jouw goede zorgen en wil dat nooit meer. Zorg dus altijd goed voor jezelf, is mijn advies, zegt medium Christel. Dan loopt jouw leven, volgens je eigen pad.

Waar je ook bent, met wie je bent, wat je ook doet, maak er een gewoonte van, naar je eigen lichaam te luisteren. Het praat met je, wil dat jij een fijn aards leven kunt leiden. Je hebt niet voor niets een unieke ziel.

Die kan niemand vervangen, waarom dan luisteren naar anderen, die kunnen het beste niet voor jou weten. Dat weet jij alleen. Je merkt het vanzelf, zegt paragnost Thea en zeer sterke healer op afstand van Qmediums.

Als je je signalen van je lichaam negeert, kom je bij mij terecht voor een healing. Die geef ik je graag, maar had jij kunnen voorkomen, door je lichaam nooit en te nimmer in de steek te laten. Ik weet het, vult paragnost Thea aan.

Het is niet makkelijk jezelf in een maatschappij staande te moeten houden waar enorm veel druk op een ieder wordt gezet. Waar van de mens wordt verlangd perfect te zijn en dat plaatje ook neer te zetten.

Weet dat je perfect bent zoals je bent. Zie je dat dat iets heel anders is om uit te leven, dan perfect te willen zijn!Dat laatste gaat je nooit lukken, daarmee saboteer je alles wat je lichaam je te vertellen heeft.

Je loopt jezelf op een gegeven moment volledig voorbij en zult belanden in een burn out, een totale oververmoeidheid of een overspannenheid. Voor kom dit, door alleen te luisteren naar je eigen lichaam en ieder ander dat ook te gunnen.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Sarah Kay
000592
 

Dion
000610
 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Mirjam
000605
  

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Angelic Mysta
000608
 

Rachel 2
000602
 

Magnificent Soul
000604
 

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Joys
000594
 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Margret
000612
 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Marie
000601
 

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd