Met een open geest…

Met een open geestMet een open geest… Is het mogelijk alle barrières in de liefde te overkomen. Liefde, het mooiste wat er is en daarnaast kan het het meest dramatische scenario zijn in een mensenleven. Dat de liefde zoveel drama geeft, is aan de ene kant een logisch gegeven, aan de andere kant niet.

Het is de geest die niet volledig openstaat en om die reden de liefde als drama laat binnenkomen. Als de geest wel volledig open zou staan, dan zouden we drama buiten de deur houden. Volgens Wikipedia wordt met de geest de essentie, het wezenlijke aangeduid. Dingen zijn vaak niet zoals ze zijn, zoals we gepresenteerd krijgen, er zit een dieper kern in. Deze diepere kern is zichtbaar indien er sprake is van een open geest.

Geboren met een open geest
Elk mens wordt geboren met een open geest. De liefde die we zien als we naar dat kleine hummeltje kijken in onze armen, is overweldigend. Dat is de liefde zien en ervaren met open geest. Dat is de liefde in de meest mooie en pure vorm. Dat we dit zo zien, is omdat die kleine hummel nog een open geest heeft en we die kunnen ontvangen. Open voor staan.

Opvoeding
De opvoeding die deze kleine hummel aangereikt krijgt, bepaalt voor een grote mate of zijn geest open zal blijven staan of niet. Indien de ouders of opvoeders zelf leven met een open geest, is het hummeltje in een gouden mandje terecht gekomen. Helaas voor velen, is het helaas niet een gegeven dit gouden mandje. De geest zal met de jaren een bepaald beeld gaan zien, ver verwijderd van wat nu in de kern echte liefde is. De tunnelvisie is geboren en vanuit die tunnelvisie, de beperkende overtuigingen, gaan we ons leven leiden als volwassen persoon. En ervaren we de liefde als een drama.

Volwassen leeftijd
Datgene wat je hebt gezien, hebt waargenomen in de eerste jaren van je leven, dat is zoals je op volwassen leeftijd kijkt. Waren jouw ouders niet liefdevol en respectvol naar elkaar, hadden ze vaak ruzie. Dan is dat we jij hebt meegekregen en zal herhalen. Dat heb je tot je genomen. Je ouders hebben ook niet geleerd zichzelf liefde te geven en toe te laten. Missen de open geest om de barrières van de liefde te overkomen. Jij blijft dit gedrag herhalen en herhalen en brengt je geen voldoening. Relaties lopen niet, je wordt telkens weer gekwetst.

Je wilt dit niet meer, je bent zelfs zover dat je de conclusie trekt, voor mij bestaat er geen partner. Ik geef en geef alles wat ik in mij heb en tekens weer word ik pijn gedaan. Verdwijnt de ander uit mijn leven. Ik wil die pijn niet meer voelen, nooit meer. Laat mij maar. Dit is zo zonde en niet nodig. Want er zijn kanjers die jou kunnen helpen, de liefde zonder barrières te gaan zien, je geest te openen en te verlossen van de beperkende overtuigingen, dat al het leed wat je in de liefde is overkomen, los kunt gaan laten en voor eens en voor altijd kunt gaan afrekenen met de drama in je leven.

www.qmediums.nl
Mediums, paragnosten werkzaam op www.qmediums.nl hebben allen een open geest, daarmee kunnen ze jou helpen de liefdes barrières die je telkens tegenkomt in je leven, voor jou verklaren. Ze kunnen je antwoorden en inzichten geven, waarom in jouw leven de liefde een aaneenschakeling is van drama. Maar ze kunnen je ook leren zelf de liefde te gaan zien met een open geest. Waardoor jij de liefde in al zijn facetten eerst zelf gaat omarmen en dan liefde van een ander in je leven kunt toelaten, zoals het is bedoeld.

Liefdevolle groet, Claris qmediums.nl