Oh wat heerlijk ik ben een vrij gezel

Oh wat heerlijk ik ben een vrij gezelIk ben een vrij gezel, oftewel ik ben vrijgezel. Als we de woorden van elkaar loskoppelen, dan ontstaan er twee woorden die ineens een hele andere betekenis krijgen. Vrij staat voor ik ben vrij als een vogel, aan niets of niemand gebonden. Ik kan doen en laten wat ik wil. Het woord gezel staat voor een leerling, een knecht die het ambacht nog onder de knie moet gaan krijgen.

Als we de twee woorden een van maken dan ben je dus een vrije leerling die het ambacht nog niet onder de knie heeft;-)) Je mag nog leren en oefenen in de praktijk voor dat je zover bent dat je een leermeester bent. Voordat je klaar bent het vak op de juiste manier uit te gaan oefenen.

Laat het partnerschap tegenwoordig nou ook echt een vak zijn. En een vak moet je leren. Het vak partnerschap moet je leren uit de praktijk en om die reden mag je vrijgezel zijn, wat heerlijk, lekker oefenen, veel daten en op een gegeven moment tref je iemand die ook leermeester is en kunnen jullie samen het vak van partner gaan uitoefenen.

We kunnen er een geintje van maken, maar het is eigenlijk een heel serieus vak. Want als jij de liefde niet serieus neemt, word je beetgenomen en teruggepakt door de liefde zelf. Zo gek is het niet dat je eerst vrijgezel bent.

Dan mag je er nog lekker op los gaan, je oriënteren, snuffelen, knuffelen en onderzoeken, uitvinden, uitproberen. Maar wat zijn we vaak helemaal niet blij als we vrijgezel zijn, we vinden er niets aan, willen zo snel mogelijk het vak uitoefenen. En gaan dan dus ook vaak veel te snel met gevolgen die we liever achteraf niet hadden gewild. Te weinig geoefend in het vrij gezel zijn.

Wat vinden we het allemaal ingewikkeld om te snuffelen, te onderzoeken, tijdens het daten of de ander de juiste kandidaat is om samen op de juiste manier het vak van metgezel uit te gaan oefenen. Zodra er een zich aandient, worden mediums en paragnosten geraadpleegd. Waar gaat dit naartoe, is dit nu eindelijk een langdurige relatie. Is het wel de moeite waard? Allemaal vragen gesteld vanuit de angst en niet bereid zijn om te onderzoeken of diegene die er nu is de moeite waard is. Niet op de juiste manier vrijgezel zijn.

De beredenering is precies andersom. Vertel jij mij maar medium of ik er tijd, moeite en energie in moet gaan steken. Want ik heb er al zoveel gehad die niet de moeite waard waren, of met de noorderzon vertrokken. Mij niet serieus namen, gek hè.

Je bent vrijgezel, wil je een metgezel ja of nee? Ben je bereid daar iets voor over te hebben ja of nee. Als je dat nu al niet hebt, zeg je eigenlijk, ik doe er nu geen moeite voor, als de relatie er is, ook niet. Ik heb geen idee dat ik dat moet doen. Zie je welke boodschap jij aan jezelf afgeeft en daarmee aan de ander en die ander om die reden niet blijft of vertrekt.

Wat is er niet heerlijker dan op liefdesavontuur gaan? Te genieten van je vrije leven en niet eerder jezelf weg te geven aan iemand, dan dat je die persoon aan alle kanten hebt bekeken. Daarvoor ben je vrijgezel. Maar nee, dat is verschrikkelijk, er moet zo snel mogelijk een metgezel komen en het liefst op een presenteerblaadje aangeboden.

Je geeft iets weg hè, iets wat heel kostbaar is, je eigen leven ga je delen met iemand. Dan wil je toch op voorhand goed onderzoeken en afwegingen maken. Dat kan toch niemand anders voor je doen.
Je wilt toch weten of de ander het vermogen heeft zijn emoties te uiten, je wilt toch weten of de ander flexibel is. Je wilt toch weten of de ander een zuiver geweten heeft. Je wilt toch weten of de ander nu moeite voor jou wilt doen. Doe dan ook moeite voor die ander.

Heerlijk dat vrijgezelle leven, je mag lekker fladderen van de een naar de ander, maar we durven niet. We zijn bang dat het weer op een teleurstelling uit gaat lopen. Als je in je achterhoofd houdt dat niet elk potje op dezelfde deksel past, dan weet je ook dat je op zoek moet naar de beste deksel. Steek daar wat tijd en moeite in, anders blijf je een vrij gezel.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.