Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Ontdekkingsreis

OntdekkingsreisWe zijn op ontdekkingsreis. Zo maar een paar koppen uit de krant. Biologisch gezien zijn wij niet gemaakt voor lange relaties. Een bericht die je interesse wekt en je het bericht met aandacht gaat lezen. Is dit inderdaad zo en waarom hebben we dan lang wel zo geleefd?

Waar wij vroeger keurig netjes deden wat van ons werd verlangd en gevraagd, zijn wij nu met zijn allen op één grote ontdekkingsreis. Het lijkt wel of alles op de schop gaat waar vroeger veel waarde aan werd gehecht. Want een ander bericht in de krant spreekt over basisbehoeften die we als mens hebben. Daar vielen tot op heden, eten, drinken, een dak boven ons hoofd en veiligheid onder. Volgens dit bericht in de krant is internet en mobiel zijn ook verheven tot een basisbehoefte. Het zet je aan tot nadenken.

Dan waren er ook berichten vanuit de politiek, dat er onderzoek is gedaan of het niet beter is dat we gaan kijken of een verzorgingsstaat een niet veel betere optie is, dan zoals we nu de staat zien. Ieder voor zich en de zwakkeren waar nodig ondersteunen. Bemoeienis vanuit de overhand, het volk meenemend aan de hand.

President Trump die de mach pakt inzake het bouwen van zijn muur en om die reden zijn eigen land in een noodsituatie wilt brengen, als ik mijn zin maar krijg.

Banken met miljarden winst, waarbij de rente voor de gewone mens, bij in het niet valt. Maar helaas de banken geen mogelijkheid zien tot een meer eerlijke verdeling.

De protesten in Frankrijk door de gele hesjes. Dan lees je, de gele hesjes zijn weer bezig, voorbijgaand dat niet een geel hesje bezig is. Het is de mens die het gele hesje draagt en opkomt voor zijn rechten.

Berichten betrekking hebbende op het milieu. Kinderen die spijbelen en om die reden premier Rutte bezoeken. Die politiek correct een antwoord geeft. We doen al genoeg aan het milieu, spijbel niet meer, is niet nodig.

Welke weg zijn we aan het bewandelen momenteel? Een ontdekkingsreis met zijn allen. Een weg die de mens van nu, zelf wilt bepalen en niet meer door anderen het voor hun laten beslissen. Volgens mij werkt het als volgt, waar een wil is, is een weg. De vraag is, welke weg wil de mens en welke weg wil de macht?

Tijden veranderen
Dat tijden veranderen, moge duidelijk zijn. Dat kranten de aandacht van de lezer naar zich toe willen trekken ook. De manier waarop een kantenkrop wordt geëtaleerd, trekt een lezer aan, echter het doet ook iets met de mens zijn psyche. Want als je leest dat we biologisch niet gemaakt zijn voor lange relaties, val je in een verbazing. Waarom hebben we dan al duizenden jaren zo geleefd en hebben zoveel mensen een worsteling met de liefde? De meeste vragen tenslotte die mensen stellen als ze contact zoeken met de mediums van www.qmediums.nl hebben betrekking op de liefde.

Hier is wel een antwoord op. Het is de mens zelf, die het huwelijk heeft bedacht, met name de godsdiensten en die hebben het opgelegd en vroeger deden we braaf wat ons werd opgelegd. Dat we dat nu niet meer pikken, is de grote ontdekkingsreis waar we nu allen inzitten. Op weg naar een nieuwe wereld. Een wereld waarin de mens zijn eigen keuzes gaat bepalen en maken.

Een andere vraag is, is het nu echt nodig om wifi, mobiel internet te verheven tot een basisbehoefte? Gaan we zover dat we niet meer zonder kunnen? Dat het een behoefte is die overal aanwezig dient te zijn, die net zo belangrijk is geworden als eten en drinken? En een regering die zich meer toe zou moeten spitsen op een verzorgingsstaat, waardoor mensen zelf niet meer hoeven na te denken en in de watten worden gelegd? Je vraagt je af, waar gaat dit heen?

De mens kan alles zelf
Is de mens van nature niet zelf een ontdekker? En de mens heeft dit nodig, te ontdekken voor zijn eigen ontwikkeling, zolang als die leeft. De uitdaging van het leven te hebben, om daar geluk uit te kunnen putten. Een gevoel van trots voor zichzelf te ervaren, dat die zelf iets heeft bereikt. Daarin eigen keuzes te maken en door vallen en opstaan, steeds dichterbij zijn eigen zelf komt.

Waar reizen we naartoe?
We zijn allen op ontdekkingsreis en waar het naartoe gaat, het zal gaan eindigen? Er is nooit iets eindig, ook het leven niet. De enige manier je staande te houden, terwijl we allen op ontdekkingsreis zijn, is je prachtige zelf te zijn. Te durven kiezen voor jezelf. Je eigen ontdekkingsreis te zijn en dat kan alleen vanuit eigenliefde. Eigenliefde eerst, zonder egoïstisch te zijn. Bel gerust met een medium of paragnost op www.qmediums.nl als jij jouw weg kwijt bent, ze helpen je graag jouw weg weer te ontdekken.

Liefdevolle groet, Claris qmediums.nl

Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
000322
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.