Ontdekkingsreis

OntdekkingsreisWe zijn op ontdekkingsreis. Zo maar een paar koppen uit de krant. Biologisch gezien zijn wij niet gemaakt voor lange relaties. Een bericht die je interesse wekt en je het bericht met aandacht gaat lezen. Is dit inderdaad zo en waarom hebben we dan lang wel zo geleefd?

Waar wij vroeger keurig netjes deden wat van ons werd verlangd en gevraagd, zijn wij nu met zijn allen op één grote ontdekkingsreis. Het lijkt wel of alles op de schop gaat waar vroeger veel waarde aan werd gehecht. Want een ander bericht in de krant spreekt over basisbehoeften die we als mens hebben. Daar vielen tot op heden, eten, drinken, een dak boven ons hoofd en veiligheid onder. Volgens dit bericht in de krant is internet en mobiel zijn ook verheven tot een basisbehoefte. Het zet je aan tot nadenken.

Dan waren er ook berichten vanuit de politiek, dat er onderzoek is gedaan of het niet beter is dat we gaan kijken of een verzorgingsstaat een niet veel betere optie is, dan zoals we nu de staat zien. Ieder voor zich en de zwakkeren waar nodig ondersteunen. Bemoeienis vanuit de overhand, het volk meenemend aan de hand.

President Trump die de mach pakt inzake het bouwen van zijn muur en om die reden zijn eigen land in een noodsituatie wilt brengen, als ik mijn zin maar krijg.

Banken met miljarden winst, waarbij de rente voor de gewone mens, bij in het niet valt. Maar helaas de banken geen mogelijkheid zien tot een meer eerlijke verdeling.

De protesten in Frankrijk door de gele hesjes. Dan lees je, de gele hesjes zijn weer bezig, voorbijgaand dat niet een geel hesje bezig is. Het is de mens die het gele hesje draagt en opkomt voor zijn rechten.

Berichten betrekking hebbende op het milieu. Kinderen die spijbelen en om die reden premier Rutte bezoeken. Die politiek correct een antwoord geeft. We doen al genoeg aan het milieu, spijbel niet meer, is niet nodig.

Welke weg zijn we aan het bewandelen momenteel? Een ontdekkingsreis met zijn allen. Een weg die de mens van nu, zelf wilt bepalen en niet meer door anderen het voor hun laten beslissen. Volgens mij werkt het als volgt, waar een wil is, is een weg. De vraag is, welke weg wil de mens en welke weg wil de macht?

Tijden veranderen
Dat tijden veranderen, moge duidelijk zijn. Dat kranten de aandacht van de lezer naar zich toe willen trekken ook. De manier waarop een kantenkrop wordt geëtaleerd, trekt een lezer aan, echter het doet ook iets met de mens zijn psyche. Want als je leest dat we biologisch niet gemaakt zijn voor lange relaties, val je in een verbazing. Waarom hebben we dan al duizenden jaren zo geleefd en hebben zoveel mensen een worsteling met de liefde? De meeste vragen tenslotte die mensen stellen als ze contact zoeken met de mediums van www.qmediums.nl hebben betrekking op de liefde.

Hier is wel een antwoord op. Het is de mens zelf, die het huwelijk heeft bedacht, met name de godsdiensten en die hebben het opgelegd en vroeger deden we braaf wat ons werd opgelegd. Dat we dat nu niet meer pikken, is de grote ontdekkingsreis waar we nu allen inzitten. Op weg naar een nieuwe wereld. Een wereld waarin de mens zijn eigen keuzes gaat bepalen en maken.

Een andere vraag is, is het nu echt nodig om wifi, mobiel internet te verheven tot een basisbehoefte? Gaan we zover dat we niet meer zonder kunnen? Dat het een behoefte is die overal aanwezig dient te zijn, die net zo belangrijk is geworden als eten en drinken? En een regering die zich meer toe zou moeten spitsen op een verzorgingsstaat, waardoor mensen zelf niet meer hoeven na te denken en in de watten worden gelegd? Je vraagt je af, waar gaat dit heen?

De mens kan alles zelf
Is de mens van nature niet zelf een ontdekker? En de mens heeft dit nodig, te ontdekken voor zijn eigen ontwikkeling, zolang als die leeft. De uitdaging van het leven te hebben, om daar geluk uit te kunnen putten. Een gevoel van trots voor zichzelf te ervaren, dat die zelf iets heeft bereikt. Daarin eigen keuzes te maken en door vallen en opstaan, steeds dichterbij zijn eigen zelf komt.

Waar reizen we naartoe?
We zijn allen op ontdekkingsreis en waar het naartoe gaat, het zal gaan eindigen? Er is nooit iets eindig, ook het leven niet. De enige manier je staande te houden, terwijl we allen op ontdekkingsreis zijn, is je prachtige zelf te zijn. Te durven kiezen voor jezelf. Je eigen ontdekkingsreis te zijn en dat kan alleen vanuit eigenliefde. Eigenliefde eerst, zonder egoïstisch te zijn. Bel gerust met een medium of paragnost op www.qmediums.nl als jij jouw weg kwijt bent, ze helpen je graag jouw weg weer te ontdekken.

Liefdevolle groet, Claris qmediums.nl

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.