Ook de mens beschikt over een batterij

Ook de mens beschikt over een batterijOok de mens beschikt over een batterij. Wel eens bij stilgestaan, dat wij de mens ook over een batterij beschikken. Die, net als je mobiele telefoon, helemaal leeg kan geraken. Dat het dan langer duurt om de batterij weer volop te laten werken?

Zijn we net zo zuinig op onze eigen batterij als die van onze mobiel?

Op de batterij van onze mobiel zijn we zuinig. Want oh wee als de telefoon zijn werk niet meer kan doen. Zijn we direct volledig onthand en knap chagrijnig. Gingen we op deze manier maar om met onszelf. Maar nee.

Op de een of andere manier maken we ons ondergeschikt aan heel veel zaken. Waardoor onze batterij regelmatig volledig is uitgeput. Gunnen we ons maar een heel klein beetje energie in de vorm van nachtrust om weer wat bij te tappen.

Met gevolg dat we de volgende dag weer op ons tenen lopen, niet geconcentreerd en gapend de dag doorkomen. We hebben ons dan wel voorgenomen de avond vroeg het bed in te duiken. Maar ja, vaak komt dat er dan ook weer niet van.

We gaan slordig en niet zorgvuldig om met ons lichaam. Ons omhulsel voor onze ziel. We merken het vanzelf een keer, ondanks dat ons lijf heel flexibel is. Dan zegt onze ziel, we zullen je een lesje leren.

Hoe kun je voorkomen dat je eigen batterij altijd vol is opgeladen?

Wij van Qmediums geven je tips en handvatten er voor.

  • Zorg voor structuur die elke dag op een bepaalde manier terugkomt. Zelfde tijd van opstaan en slapen, gaat je helpen de batterij opgeladen te houden. Ook de tijdstippen van eten, waar jij je goed bij voelt zijn belangrijk hierin.
  • Zorg voor voldoende slaap. Onderzoek welke tijdstippen van naar bed gaan en opstaan bij je horen en passen. Vindt slaap een belangrijk onderdeel. Want zo zorg je er voor dat je mentale gezondheid nergens onder leidt. Slapen is weer energie opdoen om lekker overdag je ding te kunnen doen met een heldere geest.
  • Leer jezelf kennen. Zodat je leert voelen, wat past en hoort bij mij. Waar floreer ik zelf door. Welke mensen, werk, gewoontes, tijdstippen om iets te doen. Door jezelf te leren kennen, ga je ook je grenzen als vanzelf bewaken. Laat je je niet overal in en door meeslepen.
  • Wees niet “verslaafd” aan je mobiel en alles wat je er mee kunt doen. Laat dat ding je leven niet beheersen. Daar zakt je eigen batterij door naar een dieptepunt.

Maar ook

  • Zorg dat je elke dag een beetje energie overhoudt voor de volgende dag. Door dit te doen en daarvoor moet je jezelf dus goed leren kennen. Zorg je er voor dat je op de dag zelf tegen een stootje kunt. Er kunnen altijd dingen gebeuren die niet voorzien zijn. Is je batterij leeg, komen de emoties die iets met zich mee kunnen brengen, nou eenmaal heftiger binnen.
  • Doe werk wat bij je hoort en past, niet omdat het zoveel oplevert. Mentale en geestelijke gezondheid is kostbaarder dan een gevulde portemonnee.
  • Zorg dat je elke dag in de frisse lucht vertoeft, en een wandeling maakt. Al is het een kleine wandeling voor het slapen gaan. Het laad je eigen batterij echt op.

Zo zie je, dat er heel veel mogelijkheden zijn, om er voor te zorgen dat jij er nooit doorheen komt te zitten. Want ook de mens beschikt over een lege batterij. Zit je wel op dat punt? Bel of chat dan eens met een van de consulenten van Qmediums, gespecialiseerd in burn out, depressieve gevoelens of opgebrand zijn. Ze kunnen jou voorzien van goede tips en handvatten om er weer snel bovenop te zijn.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!