Medium Laura
000158
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Welkom, fijn dat je even mijn profiel hebt aangeklikt, ik ben Laura. Tijdens ons gesprek zal ik vertellen wat ik doorkrijg. Ik maak in ieder geval ook gebruik van diverse tarotkaarten (meestal die in de Herstelde Orde), deze dienen voor mij als handvat. Ik pas verschillende leggingen toe.

• Ben je geïnteresseerd in zaken met betrekking tot de liefde, werk, gezondheid of financiën die op je pad kunnen gaan komen? • Vind je keuzes maken lastig, wil je angsten te lijf gaan, spelen er problemen op geestelijk-lichamelijk* gebied? • Heb je een luisterend oor nodig? • Weet je het even niet? • Wil je een dosis positieve energie? Welke vragen je ook hebt, stel ze gerust aan mij. Je focus zal helderder worden. Desgewenst kan ik je ook een edelsteen (om te dragen) adviseren.

Bijna 16 jaar heb ik onder andere de wekelijkse vooruitzichten voor de sterrenbeelden van een bekend weekblad geschreven. Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki volgens de Usui methode. In mijn contacten met veel verschillende mensen heb ik ervaren dat behoefte aan steun en een bemoedigend woord vrijwel altijd centraal staan.

Ik kan nogal direct zijn, dat wel. Maar je mag ook van mij verwachten dat ik je zuiver en respectvol behandel. Humor gooi ik ook vaak in de strijd! Dan weet je dat alvast..

Wil je mij spreken en zie je mij niet online, maak gerust een belafspraak voor de middag/avond op maandag, woensdag of vrijdag.

Als de afspraak wordt goedgekeurd, log ik op (precies) het afgesproken tijdstip voor je in.

Liefs en een hartelijke groet van Laura

* Ik ben geen arts