Rijkdom en succes floreren niet zonder liefde

Rijkdom en succes floreren niet zonder liefdeRijkdom en succes floreren niet zonder liefde. Er wordt flink op gehamerd, dat rijkdom en succes iets is wat we in ons leven toch echt na moeten streven. Op zich niets mis mee, maar zonder liefde kan het niets. Dan zul je op een gegeven moment iets merken.

Je zult merken, zegt een medium van Qmediums dat je iets mist. Dat is niet zozeer een partner, waar je overigens wel iets van verwacht. Je dat gevoel te geven dat je mist. Liefde, maar dat zal uitblijven, waardoor je denkt zonder liefde in je leven te komen zitten.

Want we zien liefde als iets dat ontstaat als we een liefdesrelatie aangaan. Alleen is dat niet zo. We worden met liefde in ons geboren om uit te leven. Als die liefde in je wordt overschaduwt door rijkdom en succesvol te willen worden, dan loop je op een gegeven moment vast.

Dat kan zich op allerlei manieren manifesteren. De machtigste willen worden, grootspraak, anderen onderdanig maken. Je kunt ook een verslaving ontwikkelen, dat kan van een werkverslaving zijn, tot een seksverslaving.

Er zal altijd iets zijn waardoor je je nooit echt gelukkig en tevreden voelt en op zoek gaat naar iets buiten jezelf om, om je mee te voeden. Aandacht is dat vooral, dat put je bij anderen. Ondertussen voortgaan zonder een fijn diep geworteld geluksgevoel van binnen.

Op een gegeven moment kan het dan 2 kanten opgaan. Of je blijft dit pad bewandelen. Waarbij mensen vaak van binnen verzuren. Bij iedereen de schuld neerleggen en het altijd beter weten. Vaak sluiten we ons dan ook af van diepe connecties.

Alles blijft aan de oppervlakte, van een relatie hier, tot een relatie daar. Niet echt verbinden, de ander niet duidelijk laten voelen er volledig voor willen te gaan. Er is een bepaalde comfort zone ontstaan om liefde uit de weg te gaan.

Terwijl aan de andere kant, iemand die rijkdom en succes nastreeft vaak wel enorme behoefte aan liefde nodig heeft. Het wordt dan ook vaak gekocht, met dure cadeaus, snoepreisjes, kleding, noem het maar op.

Toch zal niemand bij deze persoon lang blijven, of het moet een verstandshuwelijk zijn. Beiden leven hun eigen leven. Vaak met daarbij mensen om zich heen, waarmee ze bijvoorbeeld een relatie hebben.

Liefde wordt dan totaal in een verkeerde hoek gezet, geeft een spiritueel consulent van Qmediums aan. Het ontbreekt in de persoon zelf, die compensatie gaat zoeken bij een ander. Daarmee zichzelf eigenlijk verloochenen en de ander ook. Zoals gezegd kan het 2 kanten opgaan.

Of oud en verbitterd en verzuurd van binnen, maar het kan ook een andere kant opgaan. Dat ineens het licht in deze persoon gaat schijnen. Vaak gebeurt dat na een hele zware tegenslag. Ineens ziet deze persoon, het nastreven van succes, waarom wil ik dat eigenlijk.

Wat heb ik aan geld, als ik het toch niet mee kan nemen. De persoon begint zich van binnenuit te voeden met liefde en dan laat hij het nastreven van al het andere los. Wat dan niet wil zeggen dat rijkdom en succes wegvallen.

Nee, ze worden in een andere dimensie gezet. Ze staan nu niet meer op plaats nummer 1. de persoon zelf staat in liefde voor zichzelf op nummer 1.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....