Rijkdom en succes floreren niet zonder liefde

Rijkdom en succes floreren niet zonder liefdeRijkdom en succes floreren niet zonder liefde. Er wordt flink op gehamerd, dat rijkdom en succes iets is wat we in ons leven toch echt na moeten streven. Op zich niets mis mee, maar zonder liefde kan het niets. Dan zul je op een gegeven moment iets merken.

Je zult merken, zegt een medium van Qmediums dat je iets mist. Dat is niet zozeer een partner, waar je overigens wel iets van verwacht. Je dat gevoel te geven dat je mist. Liefde, maar dat zal uitblijven, waardoor je denkt zonder liefde in je leven te komen zitten.

Want we zien liefde als iets dat ontstaat als we een liefdesrelatie aangaan. Alleen is dat niet zo. We worden met liefde in ons geboren om uit te leven. Als die liefde in je wordt overschaduwt door rijkdom en succesvol te willen worden, dan loop je op een gegeven moment vast.

Dat kan zich op allerlei manieren manifesteren. De machtigste willen worden, grootspraak, anderen onderdanig maken. Je kunt ook een verslaving ontwikkelen, dat kan van een werkverslaving zijn, tot een seksverslaving.

Er zal altijd iets zijn waardoor je je nooit echt gelukkig en tevreden voelt en op zoek gaat naar iets buiten jezelf om, om je mee te voeden. Aandacht is dat vooral, dat put je bij anderen. Ondertussen voortgaan zonder een fijn diep geworteld geluksgevoel van binnen.

Op een gegeven moment kan het dan 2 kanten opgaan. Of je blijft dit pad bewandelen. Waarbij mensen vaak van binnen verzuren. Bij iedereen de schuld neerleggen en het altijd beter weten. Vaak sluiten we ons dan ook af van diepe connecties.

Alles blijft aan de oppervlakte, van een relatie hier, tot een relatie daar. Niet echt verbinden, de ander niet duidelijk laten voelen er volledig voor willen te gaan. Er is een bepaalde comfort zone ontstaan om liefde uit de weg te gaan.

Terwijl aan de andere kant, iemand die rijkdom en succes nastreeft vaak wel enorme behoefte aan liefde nodig heeft. Het wordt dan ook vaak gekocht, met dure cadeaus, snoepreisjes, kleding, noem het maar op.

Toch zal niemand bij deze persoon lang blijven, of het moet een verstandshuwelijk zijn. Beiden leven hun eigen leven. Vaak met daarbij mensen om zich heen, waarmee ze bijvoorbeeld een relatie hebben.

Liefde wordt dan totaal in een verkeerde hoek gezet, geeft een spiritueel consulent van Qmediums aan. Het ontbreekt in de persoon zelf, die compensatie gaat zoeken bij een ander. Daarmee zichzelf eigenlijk verloochenen en de ander ook. Zoals gezegd kan het 2 kanten opgaan.

Of oud en verbitterd en verzuurd van binnen, maar het kan ook een andere kant opgaan. Dat ineens het licht in deze persoon gaat schijnen. Vaak gebeurt dat na een hele zware tegenslag. Ineens ziet deze persoon, het nastreven van succes, waarom wil ik dat eigenlijk.

Wat heb ik aan geld, als ik het toch niet mee kan nemen. De persoon begint zich van binnenuit te voeden met liefde en dan laat hij het nastreven van al het andere los. Wat dan niet wil zeggen dat rijkdom en succes wegvallen.

Nee, ze worden in een andere dimensie gezet. Ze staan nu niet meer op plaats nummer 1. de persoon zelf staat in liefde voor zichzelf op nummer 1.