Spiritueel ontwaken gaat gepaard met veel leed

Spiritueel ontwaken gaat gepaard met veel leedSpiritueel ontwaken gaat gepaard met veel leed. Ervaar je veel leed in je leven? Heb je het gevoel anders te zijn dan anderen, je niet thuis te voelen. Altijd voor anderen het beste voor te hebben, maar andersom ervaar je dat niet? Dan sta je voor een grote klus, namelijk spiritueel ontwaken.

Je bent als een prachtige ziel naar de aarde gekomen en die ziel, die brandt nog steeds op een te laag pitje. Alleen weet jij nog niet beter. Dit is wat je kent en toepast. Blij ben je er niet mee, je hele leven lang al het gevoel dat er iets niet klopt.

Dat klopt ook, zegt een medium van Qmediums, je hebt braaf gedaan wat ze je hebben wijsgemaakt, alleen wat je weet, gaat jou helemaal niet gelukkig maken. Daarvoor zul je eerst spiritueel moeten gaan ontwaken.

Hoe weet je of je spiritueel aan het ontwaken bent? We vragen het aan een medium van Qmediums. Medium Light verwoord spiritueel ontwaken als volgt. Je bent in de war, je zit in je hoofd, relaties stranden, je werk bevalt je niet. Je ervaart boosheid, verdriet, geen zin hebben, slecht slapen. Geen zin om iets te ondernemen.

Als je dit ervaart, dan zit je middenin een proces om te ontwaken. Wat is dat dan? Het is een proces, waarbij je tot de ontdekking komt, dat alles wat je is verteld en mee gegeven, eigenlijk niet klopt. Dat wat je denkt dat je gelukkig maakt, een relatie, kinderen, geld, een huis en daar hard voor werken, je best voor doen, je leeft op een automatische piloot.

Die piloot die bevalt jou niet, is een doodlopend spoor, die je afstompt. Je wilt vrij zijn, ontdekken, lezen, genieten en dat doe je allemaal niet. Maar ja, je moet, een andere keus is er niet. Wie kan er zonder geld en werk.

Zo blijf je op een rotonde draaien, en een afslag nemen, je durft het niet. Want stel je voor dat je uit je relatie stapt. Wat dan! Dat je je werk aan de wilgen hangt? Nachten kun je er van wakker liggen, van al die verplichte nummers. Je kan niet meer. Je bent op.

Dit is het moment, geeft medium Light van Qmediums aan, dat je op jezelf wordt teruggeworpen. Dat doet pijn, dat geeft leed. In het begin ga je tegenwerken. Dit wil je niet voelen. Toch zul je dit blijven voelen, net zo lang totdat je het niet meer accepteert.

Je stopt de tegenwerking, je wilt niet meer lijden. Dit is wederom een ijk moment bij het spiritueel ontwaken. Het maakt je allemaal niet zoveel meer uit, het kan je gestolen worden. Je wilt rust en als dat alleen is, zonder iemand, en minimaal bedrag te besteden, prima.

Nu geef je aan jezelf de ruimte om jezelf van binnenuit te gaan voeden met liefde. Want dat heb je tot op heden niet gedaan. Je hebt geleerd geluk te halen uit alles buiten jezelf om en door te geven. Nu weet je beter.

Nu weet je, als ik mijzelf niet eerst voedt met liefde, dan loop ik leeg. Laat ik anderen over mijn grenzen gaan. Ben ik bang om van alles en nog wat kwijt te raken. Des te meer je je opent, des te meer wijsheid komt er binnen.

Dit is spiritueel ontwaken. Je niet meer eenzaam en alleen voelen. Je eigen tijd invullen met datgene wat jou gelukkig en tevreden maakt en vanuit de liefde voor jezelf leven. Jezelf serieus nemen op dat vlak en ondertussen dansend door het leven.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen.