Spiritueel uit de kast komen

SpiritueelSpiritueel uit de kast komen. Velen voelen zich niet thuis op het aardse. Ze voelen zich anders dan anderen. Ze hebben als kind zijnde al in de gaten gehad, dat het systeem waarin ze moesten leren te functioneren, hun niet paste. Maar hoe ontkom je er aan?

De een die duikt weg bij alles, wordt stiller en stiller. De ander gaat juist heel veel aandacht vragen. Beiden zoeken en vragen om hetzelfde. Laat mij zijn wie ik wil zijn. Maak van mij niet iemand zoals de maatschappij wil dat ik moet zijn.

Maar als kind heb je geen zeggenschap, je moet mee in het rad wat jou niet past. Het rad kan een zodanige last op je schouders zijn, dat je er depressief van kunt worden, verslaafd door raakt. Allemaal omdat jij je niet thuis voelt in wat ze van jou willen maken en verwachten.

Op volwassen leeftijd heb je dan al veel gevechten achter de rug. Voornamelijk innerlijke gevechten. Want als kind zijnde wil je goed je best doen. Je wilt immers ouders en anderen dat ze trots op je zijn. Maar het dient jou niet.

Inmiddels ben je zover dat je niet weet welke weg dan wel. Je probeert je staande te houden. Tussen familie, vrienden, dolgraag wil je een relatie, maar ook op dat vlak gaat alles heel moeizaam. Want ook die potentiële partners begrijpen jou niet.

Je weet het niet meer en van lieverlee zoek je je heil bij een medium van Qmediums. Daar voel je je direct bij thuis. Je kunt je verhaal doen, je voelt je veilig en begrepen. Het medium van Qmediums geeft aan, dat je spiritueel uit de kast gaat komen.

Je moet er om lachen, want het klinkt net alsof je iets gaat opbiechten. In feite is dat ook zo. Je gaat aan jezelf iets opbiechten. Dat je nooit en te nimmer meer jezelf zal gaan verloochenen. Dat je naar de buitenwereld toe gaat laten zien wie je daadwerkelijk bent.

Dat is spiritueel uit de kast komen, maar wat is dat moeilijk zeg. Het vraagt iets van jezelf. Maar wat is dat dan? En hoe gaat de buitenwereld er op reageren als je ineens anders bent? Maak het voor jezelf niet al te ingewikkeld, zal een medium of paragnost van Qmediums aangeven.

Als je dat het nog vindt, moeilijk, is het nog niet de juiste tijd. Start vast met oefenen bij iemand die je voor de volle 100% vertrouwt en veilig bij voelt. Maar waar start je dan mee? Met het uiten van wat je diep van binnen voelt.

En luisteren naar wat je diep van binnen voelt en daar naar gaan handelen. En al slaat iedereen een andere kant uit, als het voor jou niet goed voelt, niet doen. Zo kom je steeds dichter en dichter bij jezelf en ben je op een gegeven moment spiritueel uit de kast gekomen.

Dat is een geleidelijk proces. Je hoeft het ook aan niemand te vertellen. Ze merken het vanzelf, want het gaat heel geleidelijk. Je hebt tenslotte ook nu je volwassen bent, aan niemand verantwoording af te leggen, hoe jij je eigen leven wilt leven.

Spiritueel uit de kast komen, weet je dat niemand daar aan ontkomt? Dat voor iedereen dat moment een keer komt. De mens kan niet zonder het spirituele. Het is onze levensader, onze levensenergie. Het is datgene wat ons mens maakt.

We hebben die wijsheid bij ons, bij onze geboorte, maar wordt totaal geen aandacht aan besteed. De spiritueel consulenten van Qmediums zijn alleen uit de kast en kunnen jou om die reden perfect bijstaan, als jij zover bent.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!