Stop met je energie weggeven

Stop met je energie weggevenStop met je energie weggeven. Wanneer je stopt met het weggeven van je kracht kom je in een andere staat van bewustzijn.
En wanneer je je bevindt in een andere staat van zijn, sta je in contact met je diepste wijsheid en besef.
Dan pas realiseer je jezelf dat je veel energie hebt gebruikt ´´om jezelf tegen te werken´´ in plaats van in je eigen kracht-licht te gaan staan.
Wanneer je stopt met je energie weg te geven ga je onmiddellijk een andere realiteit binnen .
Je kan dan weer je eigen mogelijkheden onderzoeken en ook kun je weer zelfliefde gaan ontwikkelen.
De meeste mensen geven zoveel weg aan anderen dat er weinig tot niets over blijft voor zichzelf.
Dit is waarom velen zich zo ongelukkig en leeg voelen. Een mens heeft het nodig om zich ergens op te focussen, maar het mag niet vanzelfsprekend zijn dat anderen er met jou energie vandoor gaan.

Ieder mens heeft immers de eigen verantwoording voor zijn eigen leven dus mag je dit nimmer van de ander afnemen.
Dit zou de groei van de ander volledig stagneren en het maakt ze afhankelijk van jou.
Dit zie je in gezinnen waar de moeder de spil is van het gezin en alle vragen dagelijks bij mama worden gelanceerd.
Moeder zijn betekent niet slaaf zijn van de ‘’oh zo geliefde en de kinderen’’.
Moeder zijn houdt ook in dat je aan jezelf en je eigen stukken kan blijven werken, want een moeder is ook een mens, of niet soms?
Vele moeders cijferen zichzelf compleet weg voor de kinderen en krijgen dan later het lege nestsyndroom of vervolgen hun weg naar de kleinkinderen, waar ze dan weer volledig door worden opgeslokt.

Regelmatig, hoor ik aan de lijn, dat de kinderen het niet meer dan normaal vinden dat moeders maar zit neemt in hun gezin zodat ze zelf kunnen gaan werken.
En wee je gebeente als je eens wat tijd voor jezelf wilt, omdat het toch wel heel vermoeiend is om 3 dagen in de week op te passen op de kleinkinderen.
De grootste ruzies kun je krijgen met je liefhebbende kinderen. Kinderen kunnen heel erg egoïstisch zijn en erg ondankbaar ondanks dat je hun hele leven hebt verzorgd, en dan ook nog voor de kleinkinderen aanwezig bent.
Waar zit de kneep nu?,’’ juist moeder’’, je hebt zelf je hele leven opgeofferd en nimmer de kans genomen om er voor jezelf te zijn. Je hebt je gezin en je kinderen afhankelijk gemaakt en ze veel te veel verwend zodat je nu (onmisbaar bent geworden).
Dus moeder mag geen eigen leven hebben?. ‘’Zo zeggen de kinderen’’ ‘’had je ons maar niet zo afhankelijk moeten maken van jou’’.

Uiteraard zitten hier twee kanten aan het verhaal.
Want ook kinderen zien wel dat moeders niet alleen maar in dienst van het gezin hoeven te staan. Een kind is de verantwoording van de ouders, en grootouders zijn er om af en toe op te passen.
En elk levens wezen hier op aarde heeft de verantwoording voor zichzelf.
En nu je opeens te moe wordt en eigenlijk wat meer vrije tijd voor jezelf wilt wordt je dat kwalijk genomen.
Vreemd?, of is dit je eigen creatie? En hoe ga je hier nu verder mee om, want dochterlief klaagt steen en been, want oppas is duur en ja dan heb je vreemden in huis, dus mama wordt gemanipuleerd tot ze weer opnieuw toegeeft om van het gezeur af te zijn.

Zie je hoe het werkt? ‘’Niet dus’’ voor jou is er geen tijd en geen leven buiten het gezin en de kinderen.
Kijk eens wat je werkelijke behoefte is, na jaren lang te hebben gezorgd, mag je nu eindelijk eens voor jezelf gaan zorgen.
Ga eens naar de pedicure, of ga eens naar een yoga dag om eens te kijken of je dit misschien ook eens leuk vindt om te gaan doen.
Of ga eens met je vriendinnen een dagje uit, zodat je ook eens kan ontspannen.

Ik zat laatst in de trein en in de coupe voor mij zaten vier dames op leeftijd heel gezellig te babbelen over ditjes en datjes.
Ze waren op weg naar, gewoon een dagje uit met zijn vieren?.
En deze dames, dat kon ik zien, hadden allemaal een flink leven gehad.
Wat mij opviel, was dat ze blij en gelukkig waren.
Even eruit zonder aanhang en zonder zorgen.
En dat deed goed en dat was nodig, ze straalden iets uit van he heerlijk even er uit met elkaar. En lieve mensen zo hoort het ook.

Als je steeds maar je energie weggeeft aan anderen hou je niets voor jezelf over, en je hebt ook een eigen leven onthoudt dat lieve mens.
Ieder mens mag zijn/haar eigen gevoel volgen, en er is niets mis met eens op passen, maar het mag geen gewoonte worden. Grootouders zijn niet meer zo kwiek dus worden sneller moe, en er is een generatieverschil dus ook nog eens andere opvoeding ook dat kan lastig zijn.

Maar nogmaals, leef je eigen leven, en hou zeker je energie dicht bij jezelf zodat je ook nog wat fijne dingen voor jezelf kan gaan doen. Zelfontwikkeling is heel belangrijk, en eigen liefde het allerbelangrijkste. We leven in een tijd waar alles razendsnel gaat en normen en waarden niet meer als vanzelfsprekend zijn. Hou het dicht bij jezelf en ga diep in jou voelen wat je nog graag zou willen doen. Maar geef niet meer alles weg van jezelf, je komt jezelf echt tegen op een goed moment en dan kan het wel eens heel lastig zijn om het tij te keren.

Wil je hier eens over praten met mij of met de collega’s van de lijn, dan kun je ons bellen op een van de lijnen van Eddie paragnost.

Hartegroet,
Lis

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Michael
Beschikbaar
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Albert
Ingesprek
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Valantino
Ingesprek
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.