Stress maakt dik

Stress maakt dikStress maakt dik. Zo midden in de decembermaand is de verleiding wel heel erg groot. De winkels puilen uit van lekkere dingen en je wordt er als het ware naartoe getrokken om tijdens het boodschappen doen er wel iets van in je boodschappenmandje te gooien. Je bent ook druk in deze maand, het huis moet versierd, en opgeruimd. Het kerstdiner moet worden bedacht en alles moet daarvoor in huis worden gehaald. Familie uitnodigen, plannen, regelen en doen. Ondanks dat de decembermaand het imago heeft van gezelligheid kent geen tijd, is het voor velen ook de maand met de meeste stress.

Vaak worden we niet eens dik van een chocolaatje meer of minder, of een kerstbrood, we worden dik door stress. Stress hebben we vaak niet eens in de gaten. Er wordt iets van ons verwacht, iets wat we ons vaak zelf op de hals halen, omdat het toch zo leuk is, toch zo gezellig is, maar de consequenties van onze eigen acties niet overzien. En wat gebeurt er door al dat hollen en vliegen van jou, de pondjes vliegen er aan.

Begrijpen doe je het niet, dat kan toch niet zomaar komen van dat klein beetje extra wat je hebt gegeten? Dat klopt, daar komt het ook niet door. Het is de stress die er voor zorgt dat je dik aan het worden bent. In tijden van stress wordt meerdere hormonen afgescheiden. En al heb je zelfs niet zoveel omhanden, maar je piekert wel veel, zullen de pondjes er aan vliegen en met name op je buik. Door jezelf goed te kennen, heb je dit in de gaten, maar dat is voor de meesten lastig, want luisteren naar je lijf, de signalen herkennen die het afgeeft, die negeren we vaak.

Toch kun je dik worden voorkomen door stress in balans te houden. Je hebt best wel in de gaten als je adrenaline harder stroomt dan normaal. Je bent onrustiger, drukker, slaapt minder goed. Allemaal tekenen aan de wand. Adrenaline is er maar even en wordt vervolgens door het hormoon cortisol overgenomen. Dit is minder voelbaar, maar geeft dezelfde aanwijzingen als net aangegeven.

In tijden van stress worden we dus dik en is het goed tijdig aan de bel te trekken. Of hulp en ondersteuning te zoeken. Deze ondersteuning kun je vinden op www.qmediums.nl De mediums op deze website voelen in op jouw energie. Ze kijken naar je verleden en waar je nu met jezelf staat. Ze zien dat er een moment in jouw leven is geweest dat jou heeft getriggerd, wellicht een trauma, iets wat je angstig heeft gemaakt en je houd de emoties van deze gebeurtenis vast. De mediums van www.qmediums.nl kunnen jou dus heel goed antwoorden en inzichten geven waarom jij dikker aan het worden bent. Waardoor dit komt en kunnen jou ook aangeven hoe of je met jezelf aan de slag kunt gaan om de stress te gaan stabiliseren met gevolg weg die extra pondjes.

Vaak weet je zelf ook wel waardoor je dikker wordt, alleen het doorbreken van je eigen patronen, zoals stoppen met emotie eten, stoppen met piekeren kunnen we vaak niet alleen. En de aanleiding hiertoe geeft je zoveel stress, dat je er zelf niet uitkomt. Dan biedt een spirituele hulplijn je een uitkomst. Letterlijk en figuurlijk. Letterlijk dat je ze kunt bellen, vanuit huis, geen gedoe met op zoek gaan naar een coach, counselor of therapeut. En figuurlijk dat ze jou daadwerkelijk steun en hulp kunnen bieden en inzichten om de verandering in gang te gaan zetten. En al vind je dit zelf heel erg moeilijk. Jouw medium sleept je er doorheen, want daar zijn de mediums, paragnosten, waarzeggers, astrologen van www.qmediums.nl heel goed in.

Vind jij van jezelf dat je te dik bent en ben je bang de decembermaand niet goed door te komen en het zwaard van Damocles alweer boven je hoofd ziet hangen in januari! Bel dan eens met een top consulent van www.qmediums.nl. Zij gaan spitten in je onderbewuste en halen zo naar boven waardoor het komt dat je dikker wordt en bieden je handvatten voor een aanpak.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.