Subtiele tekenen

Subtiele tekenen dat een relatie afstevent op een breukSubtiele tekenen dat een relatie afstevent op een breuk. Elke relatie wordt gestart met de intentie voor het leven bij elkaar te blijven. De meeste relaties starten zonder dat er goed gekeken wordt of de potentiële partner wel de juiste voor jou is. Daar komen we in de loop van de tijd achter. In feite heeft een relatie waarin niet goed gekeken wordt of beiden echt wel bij elkaar passen, al een achterstand.

Beide partners moeten dan heel stevig in hun schoenen staan en bereidheid hebben en in te zien, dat aan een relatie gebouwd moet worden, elke dag weer. Aangezien beide partners dat in het begin niet hebben gedaan en denken dat ze van elkaar houden en dat kan inderdaad zo zijn, dat dit voldoende is, zien ze niet dat het ook belangrijk is een relatie te hebben met iemand die bij hun past.

Er is meer nodig in een relatie dan alleen liefde. Je zult moeten weten welk karakter de ander heeft en welk gedrag de ander vertoont om te beslissen of deze partner voor jou de juiste is. Als dit niet van te voren bewust naar gekeken wordt, is de kans groot, dat dit al het eerste subtiele teken is voor een breuk. Er ontbreekt bij de partners een realiteitszin.

Het gevolg hiervan is, dat beiden ergens in zijn gedoken en nog geen idee hebben wat ze aan elkaar hebben, van elkaar kunnen verwachten, maar zelf ook nog niet goed weten hoe ze in elkaar steken. Als de tijd vordert, komen ze er steeds meer en meer achter hoe de ander is. Dat kan tegenvallen of meevallen.

Samen zullen ze moeten werken aan gelijkwaardigheid en bijsturen waar en indien nodig. Gebeurt dat niet, ontstaan meningsverschillen. Ze kennen elkaar immers niet zo goed en sturen ook nergens op bij, logisch gevolg dat je dan van elkaar niet goed weet wat de ander beweegt. Ze gaan beiden steeds meer hun eigen gang, niet inzien dat ze iets wat zo mooi begon uit hun handen aan het laten glippen zijn.

De toekomst krijgt dan ineens een heel ander perspectief. Werd daar in het begin veel aandacht aan besteed, verdwijnt deze langzaam aan naar de achtergrond. Ze zijn beiden meer bezig elkaar te corrigeren en te veranderen. De taal die eerst zo liefdevol was, wordt scherper en kan richting de kant opgaan van kwetsend en manipulatief. Het vertrouwen in elkaar begint af te nemen.

Subtiele signalen in eerste instantie dat de relatie aan het afstevenen is op een breuk. De ene partner naar de ander roepend, jij moet veranderen, jij doet het niet goed. Niet in de gaten hebbend dat diegene die het roept ook een steentje bijdraagt aan datgene wat er nu is.

Zo worden beiden partners steeds zwijgzamer, alleen het hoognodige wordt nog besproken met elkaar. En we doen braaf wat de ander van ons vraagt, om van het gezeur af te zijn. De liefde staat steeds meer op een lager pitje. Voor de vorm geven ze elkaar een zoen als ze vertrekken, maar de woorden naar elkaar uitsprekend, ik hou van jou, gebeurt niet meer.

Of een van de partners moet er om vragen. De tijd dat beiden blij met elkaar waren, enthousiast samen op stap gingen, verdwijnt en de sleur slaat toe. Naar elkaar kijkend, het ligt aan jou, niet aan mij.

Herken je subtiele signalen? Wil je de breuk voor zijn? Ga in gesprek met een kwaliteitsmedium op Qmediums. Die gaat jou aangeven welke stappen jij kunt zetten om de relatie uit de slob te trekken. Die zal je laten zien wat er aan de hand is en dat de breuk zeker nog vermeden kan worden.

Laat het niet zover komen dat er twee gekwetste mensen rondlopen, die allebei bang worden zich nog te durven geven in een relatie.
Medium Clarisa

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!