Terug naar de fabrieksinstellingen.

Terug naar de fabrieksinstellingenTerug naar de fabrieksinstellingen. Wat zou het fijn zijn als we als mens ook ergens een knopje hadden zitten, om onszelf te resetten en terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Alles wissen en de oude jij weer terug. Want wat kunnen we daar soms een behoefte aan hebben. Na een heftige ervaring, na verlies, een scheiding, verlies van een baan, wil de mens niet geconfronteerd worden met al die gevoelens die die diep van binnen voelt. Er is een intens verlangen naar het oude leventje.

Laat alles blijven zoals het is
We snakken terug naar het oude leven, waarin we dachten dat het goed was, zoals het was. Ons systeem staat niet in een stand van veranderen. Elke verandering, hoe klein die ook is, brengt ons uit evenwicht. Datgene wat je voor ogen hebt, op een dag, kan soms al aardig in de war worden geschopt, maar daar kunnen we snel van herstellen. Grote veranderingen, zijn net aardverschuivingen, die we niet willen, niet tegen opgewassen zijn. En hoe fijn zou het dan niet zijn, net zoals bij bepaalde apparaten, als een laptop, een computer, een mobiele telefoon terug te kunnen vallen op de fabrieksinstellingen.

Was het leven maar zo makkelijk
Was het leven inderdaad maar zo makkelijk. Maar zo is het leven niet. Het zet ons telkens onder druk, het leven zet ons voor het blok. We moeten soms wel, kunnen niet alles in de hand hebben en eerlijk gezegd, gelukkig zijn we geen robot, maar dat knopje, terug naar de fabrieksinstellingen, kan soms ineens een enorme wens zijn.

Anders leven, anders kijken, anders doen
Het is de mens zelf die moeite heeft met grote veranderingen en dat komt, omdat de mens zich niet bewust is. Niet leeft dat veranderingen kunnen plaatsvinden. Er te weinig rekening mee houdt. Want zeg nu zelf. Als jij je bewust bent dat elke dag er wel iets kan gebeuren, dat het leven altijd onderhevig kan zijn aan veranderingen. Dan vallen veranderingen ineens veel meer mee.

Het is anders in het leven gaan staan, om de impact van veranderingen, beter op te kunnen vangen. Flexibeler zijn, minder controle willen hebben. Anders naar het leven gaan kijken. In plaats van je vastklampen aan wat er is, je angst de baas worden. Je gaan openstellen voor wat er nog meer is. Dan kijk je anders naar veranderingen. En dan ga je ook anders er mee om en doe je de dingen anders.

Dan blijkt er ineens wel een mogelijkheid te zijn terug te gaan naar de fabrieksinstellingen.
Als je anders gaat leven, minder krampachtig, anders gaat kijken, alles mag er zijn, anders gaat doen, wat het gevolg is van anders leven en kijken, dan blijkt er ineens wel een mogelijkheid voor de mens te zijn, terug te schakelen naar de fabriekeninstellingen.

Jij bent jij
Jij bent namelijk zelf je eigen fabrieksinstelling. Als jij bewust leeft. Je bewust bent dat alles geen eeuwig leven kent, dan blijf je dicht bij jezelf. Dicht bij jezelf blijven, dan krijgt een verandering niet zo snel grip op je. Sterker nog, je bepaalt zelf de veranderingen, vanuit de liefde voor jezelf.

Dan blijf je ergens net zolang als het voor jou goed voelt. Stuur je bij, indien jij voelt dat dat nodig is. Zo voorkom je dat anderen jou een mokerslag bij heldere hemel kunnen toedienen, die zoveel impact heeft als een aardverschuiving.

Vind de knop om altijd terug te kunnen schakelen naar de fabrieksinstellingen
Er is dus wel degelijk een knop om terug te schakelen naar de fabrieksinstellingen als mens. En die knop heet eigenliefde. Als je alles doet vanuit liefde voor jezelf, ben jij je prachtige zelf, die niemand kwaad doet, ook zichzelf niet en de veranderingen zelf voor kiest. En als iets gebeurt waar je geen invloed op hebt, schakel je snel terug naar jouw fabrieksinstellingen.

Ook willen weten hoe dit werkt! Hoe jij zelf de veranderingen naar je eigen hand kunt zetten? Je kunt terecht op www.qmediums.nl. Hier vind je toppers van mediums, die jou graag vertellen hoe het werkt en wat jij daarvoor zelf kunt doen. Bel dus gerust met een van de kwaliteitsmediums op www.qmediums.nl

Liefdevolle groet, Claris