Trauma’s verdwijnen niet

Trauma's verdwijnen nietTrauma’s verdwijnen niet, je brein legt er een laagje overheen. We weten eigenlijk niet beter, dan tijd heelt alle wonden. Een totaal verkeerde aanname. Het is niet de tijd die een wond heelt. Het is de mens zelf die tijd gebruikt om datgene wat zoveel pijn heeft gedaan, met gedachten iets over heen te leggen. Zodat die verder kan gaan.

Zodra de pijn op wat voor manier weer wordt aangeraakt, voel je dat direct. Het is dus niet weg, de pijn is er nog. We noemen dat ook wel een trauma. In de geneeskunde spreken we ook van een trauma opgelopen.

Dat kan zowel geestelijk, als lichamelijk zijn. Lichamelijke wonden, kunnen volledig herstellen. Geestelijke wonden niet. Daar kun je overheen komen, je kunt er mee leren omgaan. Dat wel. Maar zodra iemand iets doet, wat de geestelijke wond raakt, bam.

We noemen dit in de spirituele wereld ook wel er wordt een oude wond aangeraakt. Daar kun je volledig van in de war van raken, uit de bocht vliegen, boven op de kast door springen. Als je bij jezelf een felle reactie op iets voelt, dan weet je. Hier zit een trauma onder.

Nu is het zo dat de mens helemaal niet op de juiste manier lief heeft. Al denken we van wel. Dat ouders hun kinderen pijn doen, al denken ze van niet. Hierom zeggen wij van Qmediums, iedereen loopt met geestelijke pijn rond. Ook al denk jij van niet.

Als kind mocht jij veel dingen niet. Kreeg je te horen als je iets fout deed. Je moest leren in het gareel te lopen. Werd er een stempel op je gedrukt als je ander gedrag vertoonde dan normaliter van een kind van je leeftijd werd verwacht.

Dit zijn stuk voor stuk allemaal momenten voor elk kind dat die een trauma oploopt. Al weten we het niet. Zijn we ons er niet eens van bewust. Dus zo lief zijn we echt voor elkaar niet. We zijn zo geobsedeerd door regeltjes, wetten, normen, dat we allemaal in dat gareel geduwd worden.

Lig je dwars, doe je het niet, dan vragen ouders zich en ook juffen en meesters zich af, of je wel normaal bent. Zo was er een ongelooflijk lekker joch van een jaar of 10, die regelmatig aan zijn leerkracht vroeg of hij naar het toilet mocht.

De leerkracht vond dat prima, geeft medium Enya van Qmediums aan, maar dit jochie ging iets heel anders doen dan naar het toilet. Dit mannetje was door zijn ouders in zijn beginjaren verwaarloosd, zat nu mijn een pleegmoeder.

Die begreep het kind heel goed, maar was wel aan het einde van haar latijn. Want de meester drukte op dit mannetje een stempel. Hij neemt mij in de maling, of hij vlucht ergens voor weg. Heeft geen zin in school.

Nee, niets van dat al, geeft kaartlegster Debbie van Qmediums aan. Dit jochie heeft ruimte nodig voor zichzelf. En knijpt er dus af en toe tussenuit. Hij geeft ook aan dat hij dit nodig heeft, maar ja, wordt uiteraard niet naar geluisterd.

Hiermee willen wij van Qmediums aangeven. Trauma’s verdwijnen niet, je zoekt een weg, je brein bedenkt dat, hoe je er mee om kunt leren gaan. Maar zolang wij als mens geen idee hebben van spiritualiteit, blijven we verkeerde conclusies trekken. Luisteren we niet naar wat iemand echt laat zien en nodig heeft.

Datgene wat we zien en er bij invullen is vaak niet wat er aan de hand is. Probeer dus niet te snel te zijn met je oordeel. Ook jij hebt ze, trauma’s hoe wil je dat anderen met jou omgaan? Dit mannetje heeft met zijn brein een laagje over zijn trauma gelegd en kan er zo mee omgaan. Maar heeft af en toe wel tijd voor zichzelf nodig. Laten we elkaar dat gunnen.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.