Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Try-out relatie

Try-out relatieTry-out relatie. We doen veel onderzoek naar van alles en nog wat en nu worden er cijfers gepubliceerd over hoe lang mensen in een relatie bij elkaar blijven. Uit de cijfers komt naar voren dat met name hoger opgeleiden minder overgaan tot een scheiding. Dat samenwonenden, zonder kinderen eerder uit elkaar gaan en het zelfs zo is dat we met onze eerste partner samenwonend starten, en daar meestal niet bij blijven. Dit wordt een try-out relatie genoemd.

Een try-out
Je hebt iets bedacht en je wilt het uittesten, om te bezien of datgene wat je hebt bedacht, positief is, of het aanslaat. Dat we dat bij relaties nu ook gaan doen, een bijzondere ontwikkeling, eerlijk gezegd. Want waar draait en gaat het in de liefde nu om? Het gaat om de liefde. Als je in een relatie stapt om deze uit te proberen, wat is dan de betekenis nog van het aangaan van een relatie. Hoe beleven we dan dit samenzijn? Is de reden dat je wilt kijken of jijzelf geschikt bent voor een relatie? Doe je het, omdat je nog geen idee hebt wat jij er mee wilt. Laat je de relatie dan niet afhangen van dingen buiten jezelf om?

Aan de andere kant, heeft het ook een positief iets in zich. Beter eerst goed kijken, voelen en ervaren of je op je plek zit en als het niet bevalt dan door naar de volgende. Maar toch, de ene persoon is de andere niet. En je kunt datgene wat je aan deze persoon niet beviel, niet neerleggen bij de ander. Wat is dan in deze een try-out relatie?

Een relatie als een wegwerp voorwerp
Als je eerst maar eens het met iemand probeert om te willen zien of het werkt en als dat niet zo is, dat je het dan weg kunt gooien. Wat doet dit met de twee mensen hun psyche! Hebben beiden naar elkaar uitgesproken dat ze er zo samen in staan! Of is het van beide kanten helemaal niet aan de orde om het samen te gaan proberen en willen ze er wel degelijk een succes van maken en als dat niet lukt dan. Dan is er toch pijn, lijkt mij. Dan is er verdriet. Want als de een wel serieus is geweest en niet wist van de ander dat die iets aan het uitproberen was, dan ben je toch niet eerlijk naar elkaar. En is eerlijkheid niet de basis die ten grondslag ligt aan een liefdesrelatie? Is de liefde tussen twee mensen zo niet verworden tot iets wat je kunt kopen, of bezitten! Dat je kunt weggooien als het je niet meer bevalt!

Een relatie is kostbaar
Een relatie aangaan met de intentie deze uit te proberen, is een mijn inziens enge ontwikkeling. Er wordt dan voorbijgegaan aan de onderliggende betekenis van de liefde. Als je van te voren al weet dat je iets aan het uitproberen bent, doe je er dan alle moeite voor om het tot een succes te maken? Laat je het net zo makkelijk weer los, als dat je er aan begonnen bent? Een relatie is zo kostbaar en de ander ‘misbruiken’ om te bezien of het je bevalt, daar zet ik toch grote vraagtekens bij.

Worden spirituele hulplijnen en dan geef ik hierbij een hele goede aan www.qmediums.nl niet dagelijks vele malen gebeld door mensen die in de relationele sfeer pijn, verdriet ervaren. Al deze mensen zijn niet gestart met de relatie als een try-out. Die zijn de relatie gestart met de intentie voor de eeuwigheid er een succes van te maken. Anders zou er ook niet zo onnoemlijk veel vragen elke dag voorbij komen over de liefde en relaties op www.qmediums.nl.

Een nieuwe trend de try-out relatie
Wellicht ben ik ouderwets, zie ik de liefde tussen twee mensen misschien niet meer in het juiste perspectief. Als de reden voor de try-out is dat je persoonlijk wilt groeien en daar samen weet van hebt, dan is het een mooie nieuwe trend. Laten we liefde nooit gaan zien als iets wat er bij hoort, dat we uitproberen en kunnen weggooien, want dan gaat de mensheid ten onder aan zijn eigen leven. Dan is de mens de robot geworden. Een leven zonder echte en oprechte liefde kan gewoonweg niet.

Liefdevolle groet, Claris top medium qmediums.nl.

Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Celisa
Celisa
000216
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-Droomanalyse-Egyptische tarot-transformatieprocessen-ontwikkelingen
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
000322
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen