Valentijnsdag

ValentijnsdagValentijnsdag. De 14e februari, een dag die Valentijnsdag heet en we aan onze geliefden extra aandacht schenken. Ik schrijf bewust extra aandacht, want als het een geliefde is, schenk je, als het goed is, deze altijd aandacht. De vraag is, hoeveel aandacht schenk je aan een geliefde. Is er balans in liefde geven en ontvangen. Bewaak die balans goed, dan blijft de liefde er ook.

En dan is er nog de vraag, wat doe je met Valentijnsdag met een geliefde die niet meer in je leven is en nog dolgraag terug wilt. Werkende als medium op de spirituele hulplijn www.qmediums.nl wordt regelmatig de vraag gesteld of het verstandig is naar iemand iets te sturen met Valentijn, als die persoon uit het leven verdwenen is. Ook wordt regelmatig de vraag gesteld of iemand van de ander iets kan verwachten, waardoor ze zijn verlaten of achter zijn gelaten.

Deze vragen, vragen om een antwoord van het medium. Die kan in de toekomst kijken en zien wat er gaat gebeuren. Maar dan nog, wat is nu wijsheid om te doen? Daar is een duidelijk antwoord op te geven. Volg je hart en je gevoel, dan is het altijd goed.

Twijfelen
Al het getwijfel dagen voorafgaand aan Valentijn om wel of niet iets te doen zelf, of om te hopen dat de ander een teken van leven geeft, gaat ten koste van jezelf en haalt je weg bij de spontaniteit van het leven. Als je je hart en gevoel volgt, dan ben je van te voren niet bezig met moet ik wel of niets iets doen. Ga ik wel of niets iets van de ander horen. Je doet het, omdat je hart het je ingeeft.

Je leeft, hebt de focus op je eigen leven. En als het Valentijnsdag is, en je wordt wakker en voelt dat het goed is, iets te doen, dan is het goed. Het leven gaat om jou en niet om de ander. Als jij vanuit spontaniteit voelt dat je iets moet doen. Doe het en laat je door niets of niemand tegenhouden.

Valentijnsdag is een dag die in het leven is geroepen om bewust eens weer stil te staan bij datgene wat er is. Datgene wat aan liefde in je leven is. En vanuit die gedachte mag jij alles doen wat jij wilt. Niet twijfelen, gewoon doen. De vraag is, met welke intentie wil je het doen?

Intentie
Als je intentie is, dat je er mee wilt bereiken dat de ander weer van zich gaat laten horen, of een berichtje terug verwacht, is de intentie niet de juiste. Doe je het voor jezelf, omdat jij het fijn vindt, de ander te verrassen, dan is de intentie juist. Dan is de gedachte erachter, puur, zuiver. Dan doe jij het vanuit jouw goede hart, daar doe je niemand kwaad mee en de ander mag in zijn vingers knijpen dat hij van zo’n mooi mens, als jij bent, een teken van leven krijgt.

Vind je het lastig om voor jezelf te kiezen? Ben je een geliefde kwijt uit je leven en twijfel je erg wat wijsheid is om te doen op Valentijnsdag? Geen nood, bel met het nummer 0909 0144 en krijg direct een kwaliteitsmedium aan de telefoon van www.qmediums.nl die jou graag helpt je twijfels weg te nemen en jou inzichten en advies te geven wat wijsheid is om te doen.

Het is ook Valentijnsdag voor jezelf
Het is ook voor jou Valentijn, een dag dat je de relatie met jezelf ook een positieve boost mag geven. Jij telt ook mee en waarmee ga jij jezelf verwennen vandaag? Met een mooi consult met een van de bezielde mediums van www.qmediums.nl. Inzichten krijgen om niet meer te twijfelen of je wel of niets iets zou moeten doen. Om te leren dat als jij je hart en gevoel volgt, het altijd goed is.

Liefdevolle groet, Claris top medium qmediums.nl

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen.