Veroordelende mediums

Veroordelende mediumsVeroordelende mediums, ja die zijn er ook. Maar als een medium je veroordeelt over je levens keuzes, en dit duidelijk laat doorschemeren, dan weet je dat je te maken hebt met een onzuiver medium. Die heeft zelf nog heel veel te leren.

Het medium is er om jou bij te staan in je groei processen. Niet om je te veroordelen over je acties. Zij moeten bij elke klant neutraal erin staan, en telkens opnieuw afstemmen, zodat ze zuivere antwoorden door mogen krijgen.

Weet ook dat jouw Engelen, en Gidsen je nooit zullen veroordelen, dus als een medium dit verteld, dan is het de grootste onzin!

Er is enkel Onvoorwaardelijke Liefde vanuit de Oerbron, en mediums zijn het doorgeefluik. Ze zijn er om je te troosten, inzicht te verschaffen.

En ja, inzichten verschaffen betekent ook: eerlijk zijn, wat niet altijd leuk is om te horen. Maar een zuiver medium zal dit voorzichtig brengen, op liefdevolle wijze. Niet om je af te breken. Ze doen het juist om je terug te brengen in je eigen kracht.

Bezeten
Als een medium je vertelt dat je bezeten bent, en door hun rituelen moet laten doen (en uiteraard flink voor betalen), dan is dit ook absoluut niet zuiver.

Een zuiver medium zal je zelf leren hoe jij je kan wapenen hiertegen, en er niks extra’s voor vragen dan het geplande consult. Omdat dit al bij je levenslessen hoort, mag je het zelf ook gaan oppakken en leren.

Rituelen
Hetzelfde met beloftes maken dat jij en je ex-partner weer samenkomen, door rituelen uit te oefenen, waar ze ook de hoofdprijs voor vragen. Dit heeft niets te maken met mediumschap, maar dat zijn oplichters! Door dit soort mensen krijgt de hele branche een slechte naam.

Een zuiver medium zal altijd benadrukken dat je Vrije Wil hebt, en niet alles vastligt, tenslotte kun je elke dag andere keuzes maken, en je omgeving ook. Daarnaast trek je meer positieve personen aan in je leven, als je meer van jezelf houdt. En doordat je zelf groeit, kun je ook levenslange thema’s en (familie)karma doorbreken.

Laat je geen minderwaardigheidsgevoel aanpraten door mediums. En licht de eigenaar van een site of lijn altijd in, als dit plaats vindt.

Afhankelijkheid
Dan heb je nog de mediums die je afhankelijk willen maken van hen. Als een medium zijn of haar werk zuiver doet, zullen zij jou leren terug te komen in je Oorspronkelijke Kracht vanuit je Ware Zelf, zodat jij ze uiteindelijk niet meer nodig hebt.

Dan is het fijn als iemand van tijd tot tijd even met je meekijkt, voor eerlijke feedback, maar ben je er niet afhankelijk van. Als zij je forceren tot het kopen van meer minuten, of meerdere consulten, dan is het niet zuiver meer.

Verslaving
Houd er rekening mee dat als je meerdere keren per dag contact hebt met een medium, er nog niet zoveel veranderd kan zijn in de groeiprocessen bij jezelf, en/of anderen.

Natuurlijk zijn er periodes dat je meer ondersteuning nodig hebt, en die mag je jezelf ook gunnen, want dat is een investering in jezelf.

Maar begin je er afhankelijk van te worden, dan is het ook belangrijk eerlijk naar jezelf te zijn. En meer van jezelf te houden, en je eigen basis opbouwen. Zodat je niet meer zo onzeker bent, en continu bevestiging nodig hebt van anderen.

Verder mag een medium altijd klanten weigeren die alleen maar een consult wil, op zoek naar het antwoord dat zij in hun hoofd hebben. En boos worden als ze dat niet krijgen. Die zijn werkelijk verslaafd, aan waarzeggerij, maar dan wel die overeenkomt met hun eigen gedachtegang.

Deze mensen hebben vaak professionele begeleiding nodig. En hebben meestal ook andere verslavingen. Een medium op afstand kan ze meestal niet geven wat zij nodig hebben. En zij moeten tegen zichzelf beschermd worden.

Vertrouw ook altijd op je eigen intuïtie, en ga op zoek naar het medium van ‘jouw niveau’, die goed bij jou aansluit, en waarmee je een goede klik hebt.

© Arlette

© Deze tekst mag niet overgenomen worden zonder toestemming.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!