Visitekaartje

Jouw houding is jouw visitekaartjeJouw houding is jouw visitekaartje. Zoals je je gedraagt, je houding, is hoe jij jezelf neerzet. Je kunt het zien als een visitekaartje, je presenteert jezelf er mee. Jouw houding komt voort uit jouw gedrag. En daar ligt de kracht van elk mens. Je gedrag is wat je laat zien, aan jezelf en aan anderen. Want kracht staat voor eigenliefde. Als je de stappen die je zet, vanuit eigenliefde doet, dan is jouw houding er een van kracht. Sta jij compleet achter jouw gedrag, dan is het goed.

Maar hoe vaak raak je in situaties verzeilt die je niet fijn vindt en dan toch hetzelfde gedrag als altijd blijft vertonen. Terwijl je juist dan door een andere houding de situatie veel eerder onder controle zou kunnen hebben, zou kunnen bijsturen en je je niet laat ontkrachten!

De mens heeft alles in zich
De mens is van nature beresterk en krachtig. Alles wat nodig is om een fijn leven te leiden, heeft de mens in zich en jouw kracht is jouw houding. Dat zijn twee vrienden van elkaar die elkaar nodig hebben en elkaar versterken. Jouw houding is voor jezelf van enorm belang. Zet je jezelf in het beklaagdenbankje, kom je niet vooruit. Dan is jouw houding zo gericht, dat je nooit hand in eigen boezem steekt. Het altijd aan een ander ligt, wat je overkomt.

Relationeel houding en gedrag
De relatie die je hebt met je partner, die voelt niet fijn aan. Jouw houding bepaalt mede het succes van deze relatie. Het zijn twee mensen die er samen iets van moeten maken. Ga je zitten wachten, totdat de ander eindelijk eens verandert, en lever je op alles wat de ander doet, commentaar, is jouw houding defensief en mede de veroorzaker waar jullie met zijn tweeën staan. Door je eigen houding te veranderen, verandert ook de interactie tussen jullie beiden.

Reflectie
Bij elke stap die je zet is het belangrijk te reflecteren. Welke houding meet ik mijzelf aan, welk effect heeft deze houding op mijzelf en anderen. Ben ik zelf blij met mijn eigen houding in bepaalde situaties? En indien nee, stuur dan bij. Zo werkt een afwachtende houding niet. Maar ook een defensieve houding, een klagende, een neerbuigende houding werkt niet. Ook een houding waarbij je je klein en onzichtbaar maakt, werkt niet. Deze houding voelt voor jezelf niet fijn aan en anderen prikken er doorheen. Door aan reflectie te doen, ga je jezelf steeds beter leren kennen en dan is het tijd voor de volgende stap. Je houding gaan aanpassen en dat kan nog knap lastig zijn, want houding heeft een connectie met je gedrag en gedrag is dan datgene waar je mee aan de slag zou moeten gaan. Want daar ligt de verandering. En gedrag veranderen is het moeilijkste in een mensenleven.

Aanpassen van je eigen houding
De stappen te gaan zetten om je houding aan te passen, daar kunnen mediums, paragnosten, coaches en counselors je heel goed bij helpen. De betere paragnosten en mediums vind je op www.qmediums.nl. Want zeg nu zelf, degene die in een relatie blijft zitten, die niet goed aanvoelt, dat ben jij. Jij hebt last van de situatie. Je partner schijnbaar niet, want die zet geen stappen. Aanpassen van je houding ligt dan bij jou. En de kanjers van www.qmediums.nl kunnen jou antwoorden en inzichten geven, waarom jullie nu zo op dit moment tegenover elkaar staan en waar het aan schort. Maar geven je ook tips en adviezen om de verandering in gang te zetten die nodig is.

Negeren van jezelf
Negeer je eigen houding niet meer, zo blijf je slachtoffer van de dingen die je overkomen. Door het aanpassen van je eigen houding, meer durven te kiezen voor jezelf wat belangrijk is voor jou, ga je een heel ander leven geven. Een leven waarin jij de hoofdrol speelt en jij bepaalt wie je wel en niet toelaat in je leven, in plaats van klagend op de bank over alles en iedereen.

Pak je verantwoordelijkheid
Zo leer je dat je zelf verantwoordelijk bent voor wat er in jouw leven gebeurt. Dat je niemand anders ergens de schuld van kan geven en jij degene bent dat als je iets overkomt, zelf moet handelen.

Liefdevolle groet top medium Claris qmediums.nl

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.