Volg je hart

volg je hartVolg je hart en je wordt gelukkig. Keer op keer lezen we zinnetjes als, je hart is het enige wat telt. Houd van jezelf. Jij bent bijzonder en uniek, maar wat als je dat zelf niet voelt. Dan kun je al die zinnetjes keer op keer wel lezen en binnen laten komen. Maar op een gegeven moment geloof je er niets meer van. Want jouw leven staat niet bol van geluk.

Jouw leven is voortslepen, elke dag weer. Je kan die zinnetjes niet meer horen. Ik volg mijn hart toch, waarom heb ik dan elke dag pijn en verdriet? En ervaar ik meer teleurstellingen dan geluk. Op het gebied van relaties is het kommer en kwel. Ik ga er zelf compleet voor, maar die ander. Of die haakt af. Of die verdwijnt.

Volg je wel echt je hart?
Je hart volgen en gelukkig zijn, het bestaat echt. Het zijn onze eigen verwachtingen waarmee we de plaatjes invullen, zoals we graag zouden willen dat het leven zich invult. Als je de plaatjes volgt, volg je niet je hart en komen als vanzelf de teleurstellingen. De enige manier om je hart echt te volgen, is geen plaatjes in te vullen. Dan volg je je hart. Dan hangt als vanzelf je geluk niet af van de dingen die je wilt, van anderen. Dan voel je het in jezelf.

Anders kijken
Om daar te komen, zul je aan de slag moeten gaan, met het stoppen van alvast invullen hoe of het zou moeten zijn, wil jij je gelukkig voelen. Dan start je dag blanco en ga je zien wat er gebeurt in plaats van dat je wilt wat er gebeurt. Zo ga je als vanzelf anders naar de dag kijken, zie je ineens datgene wat er echt is, in plaats van zoals je zou willen dat het er uit ziet.

De wereld bepaalt
Het is de manier waarop de wereld in elkaar steekt, dat jij vol met teleurstellingen komt te zitten. Er wordt jou een beeld geschetst, hoe je succesvol kunt worden en wat je daarvoor moet doen. Dan bereik jij het ultieme geluk. Echter voor geluk hoef je niets te doen, want het is er al. Het is de manier waarop jij er voor zorgt dat jij jouw geluk blijft vasthouden. Als jij je eigen geluk voor ogen blijft houden, dan is geluk er.

Als je gelooft wat je wordt verteld hoe of het er uit moet zien, ben je er constant naar op zoek. Dan blijf je zoeken en zoeken, naar geluk, naar liefde, alleen het vinden zal je dan nooit lukken. Dan blijft je leven een aaneenschakeling van teleurstellingen.

Spirituele hulpverleners zijn zweverig, is dat zo!
Gelukkig kun je dan terecht bij spirituele hulpverleners. Deze mensen worden vaak aangezien als mensen die niet meetellen, een vreemde kijk op het leven hebben en zweverig zijn. Dat zijn ze niet. Ze staan net als jij met beide benen op de grond, maar ze begrijpen heel goed dat als je je hart volgt, je als vanzelf gelukkig wordt. Ze begrijpen het zo goed op Qmediums.nl dat ze het jou heel graag vertellen en jou antwoorden en inzichten willen geven hoe of jij ook je hart kunt gaan volgen, om gelukkig te worden.

Dus om gelukkig te worden moet ik anders gaan denken en doen?
Dat klopt, om het geluk te kunnen voelen diep van binnen, zul je anders moeten gaan kijken. Niet kijken wat een ander heeft. Wat een ander doet. Wat de maatschappij je vertelt wat je er voor moet doen. En hoe je dat doet, daarvoor kun je terecht bij de top mediums en top paragnosten en top helderzienden van Qmediums.nl.

Liefdevolle groet, top medium Claris Qmediums.nl

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.