Vreugde besmettelijk

Vreugde besmettelijk? Vreugde besmettelijk? Als vreugde besmettelijk is zou ik de mensen willen infecteren met het vreugdevirus.
Dan zou er een wolk van heerlijke energie hangen rondom de mensen en in de steden en overal zou het virus binnendringen.
Het is zomaar een idee hoor maar ik voel de laatste tijd steeds meer drama het leven binnenkomen.
Gecreëerd of niet het drama speelt zich af in kleine en of grote kring en lijkt wel een epidemische vorm aan te nemen.

Ondanks dat wij mensen wel weten waar het aan scheelt in onze maatschappij is er toch ook voldoende humor te vinden?
Het moet alleen wel plaats maken voor al het geweld en de negatieve nieuwsrubrieken die ons ter oren komen.
Elke dag te horen krijgen hoe een land naar de knoppen gaat of welke hooggeplaatste oom zich weer heeft vergrepen aan de staatskas is ook niet bepaald leuk te noemen.
De mensen worden dus volgepropt met nieuws wat alleen maar depressieve gevoelens oproept.

Ook op sociale mediakanalen zie je dit terug FB staat ermee vol wel of niet gelogen.
En het draait maar rond in de hoofden van het volk.
Gewoon net zo lang door blijven gaan met negatieve berichten tot men er letterlijk doodziek van wordt.
Zo is dit al een flinke tijd bezig. Onzekere mensen volgen gerust de menigte omdat dat weer een veilig gevoel geeft en anderen komen in opspraak, maar waar het naar toe leidt is elke keer weer de onzekerheid.
Men weet immers niet of de dingen die ons worden voorgeschoteld wel de dingen zijn die werkelijk waar zijn.

Ken je het advertentiespel? Lang geleden hadden mijn broertje en ik het advertentiespel en in dat spel mocht je een verhaal verzinnen vanuit hetgeen werd aangereikt in het spel .
Dus bv de slager had zijn enkel verstuikt. Dit verhaal mocht jij dan doorgeven aan de andere speler en die weer naar zijn buur.
Maar wat er gebeurde was dat de goede slager na een ronde of 10 een geamputeerd been had ipv een verstuiking snap je de clou?
Het is even een omweg, maar zo gaat het ook in de media en zeker op FB. En zo is de bijbel ook doorgegeven door mensen vanuit een heel andere tijd en is er veel niet vanuit de oorspronkelijke gedachte neergezet.

Trouwens die tijd was zo ver terug dat het niet of nauwelijks meer kan/mag worden nageleefd.
We zijn niet meer in de tijd van de inquisitie waar je zomaar werd vermoord omdat je een verkeerd woord zei.
Angst regeerde ook toen behoorlijk heftig.
De controle over het volk was van een bijzonder sinister reptielengedrag waardoor nog vele mensen zelfs in vele incarnaties nog steeds de gevolgen van dragen.
Ik voel ook het vuur nog om mijn schenen en de strop om mijn hals vandaar ik nooit iets aan mijn keel kan hebben, ja, het zei zo.

Het spel wordt nog steeds gespeeld met als inzet het volk.
Maar het volk komt in opstand dus moeten we het volk weer neersabelen en halen we weer wat bijzonder doeltreffende trucjes uit de kast.
We zorgen ervoor dat er een epidemie komt zodat het volk moet worden ingeënt en we gaan weer op grote schaal onrust veroorzaken, en dat dus dagelijks.
Doeltreffend jazeker hoor woede, boosheid etc regeert en dat is fantastisch voor hun en weer hebben ze bereikt wat ze willen.

Wat doen we met dat ernstig gebrek aan vreugde die we niet meer mogen voelen blijkbaar?
Juist, we gaan op zoek naar vreugde en we verdrijven de slechte nieuwsgaring.

Niets kan een mens gelukkiger maken dan vreugde, blijdschap, humor.
Dat maakt de mens gelukkig en daardoor verdwijnt het gevoel van depressie en neerslachtigheid wat als een wolk boven de mensheid hangt.
Verbindt je er niet mee lieve mensen want het brengt je nergens anders dan in een slecht humeur en je krijgt er depressies van en gemopper en angst en verdriet. Zo wil je het niet toch?

De mens is alles en we hebben ook alles in ons, maar we hoeven het niet steeds op te zoeken en onszelf ermee te verbinden.
Waar je aandacht aangeeft wordt groter? Nu laat het dan vreugde zijn wat je wilt voelen en beleven met elkaar.
Een blij mens is een gelukkig mens en als we dat met elkaar verspreiden dan verdwijnt dat sombere gevoel wat als een wolk over de meeste mensen heen hangt.
Samen kunnen we de verandering zijn die je zelf wilt zijn.

Warme groet,
Lis

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Sarah Kay
000592
 

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Joys
000594
 

Angelic Mysta
000608
 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Dion
000610
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Marie
000601
 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Margret
000612
 

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Rachel 2
000602
 

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing