Vroeger kreeg ik een hekel aan mensen

Vroeger kreeg ik een hekel aan mensenVroeger kreeg ik een hekel aan mensen, nu niet meer

Pas als de betekenis tot je doordringt dat ieder mens anders is, ga je anders met anderen om. Iedereen komt uit een bepaald nest. In dat nest gelden wetten, regels, normen en waarden en word je opgevoed zoals je ouders of opvoeders het je meegeven. Ga je naar school en ook daar pik je dingen uit, die jou vormen als mens. Dat is jouw spiegel, zo neem je het over. Zo creëer je jezelf.

En dan sta je op eigen benen en mag je het zelf doen. Je wilt het graag zelf doen, dat is een drang in de mens. Je hebt wel gehoord en gezien dat mensen allemaal verschillend zijn, bewust er bij stilstaan en mee omgaan, dat is nog niet toot je doorgedrongen. Je hebt ook school zeker ook al wel situaties meegemaakt waar je verbaast over was en niet iedereen mag en hoeft je vriend of vriendin zijn, maar waar dit op gebaseerd is, waarom de een wel en de ander niet, sta je dan nog helemaal niet bewust bij stil.

Ieder mens is verschillend, uniek en mooi
Waar vaak de verschillen heel duidelijk in naar voren komen, is in een werksituatie. Elke dag weer ben je zo’n 8 uur met een groep mensen samen, die je zelf niet uitzoekt. Waar je in terechtkomt, omdat je de baan accepteert. Je kunt je collega’s niet kiezen, zoals een vriend of vriendin op school. De anderen zijn er, net zoals jij en je moet het met elkaar doen. Dan kan het zomaar zijn dat er collega’s zijn waarmee het contact als vanzelf loopt, maar er kunnen ook collega’s zijn die zo anders zijn, als jij, dat je een hekel aan ze kunt krijgen.

Hun manier is niet jouw manier
Hun manier van doen, is niet jouw manier en hun manier kan zo ver verwijderd zijn van jouw manier, dat je die collega niet in je buurt wilt hebben. Want je haren gaan er recht van overeind staan. In jouw ogen gedraagt deze persoon zich zo overdreven, zo de aandacht naar zich toe trekkend, of juist heel onderdanig dat je al dat geslijm verschrikkelijk vindt. Je hebt een hekel aan deze mensen. Je kunt ze niet luchten of zien.

Een hekel hebben aan mensen zegt iets over jezelf
Als we een hekel hebben aan mensen, zegt dat vaak meer iets over onszelf dan over de ander. We hebben onszelf er van overtuigd dat er maar één manier is waarop je in het leven moet staan en dat is de manier zoals we het zelf doen. De ander moet het op jouw manier doen, dat is wat je wilt. Het komt niet bij je op dat elk mens anders is, ja je weet het wel, maar er naar leven en begrijpen, nee. Je wijst anderen af voor wie ze zijn. Degene die kortzichtig is, degene die niet eens met deze mensen in gesprek gaat, ben jezelf. Je gaat ze mijden, als een klein kind dat niet durft.

Starre houding
Je zult merken dat als je houding zodanig star is, je steeds meer mensen gaat mijden om hun gedrag. Er zullen er op een gegeven moment niet zo veel mensen meer over blijven waarmee je wel in contact bent. Want ieder mens is anders en uniek, leeft op zijn manier en niet op jouw manier. Jouw starre houding verzuurt je van binnen en dat straal je uit naar anderen. Dit geeft boosheid, frustratie en irritatie. Je begint je aan van alles en nog wat te storen, maar anderen ook aan jou. En mensen gaan jou hierom mijden. Je zult merken dat op welk vlak dan ook, familie, relatie, vrienden, collega’s er in jouw ogen aan iedereen begint te mankeren, omdat je je niet bewust bent van het feit dat ieder mens goed is zoals die is en een eigen manier heeft van in het leven staan.

Als je zover bent, is jouw leven verre van aangenaam geworden en wordt het tijd anders te gaan denken en doen. Wordt het tijd hand in eigen boezem te steken, contact te zoeken met een medium of paragnost met coachkwaliteiten, en die vind je op www.qmediums.nl. Die gaat jou helpen anders te kijken naar anderen, want dat heb je nodig om te begrijpen dat ieder mens het op zijn eigen manier doet en mag doen. Dan verlos je jezelf van een nare overtuiging en kom je weer in gesprek met anderen. Dan kan het zomaar zo zijn, dat die ander met zijn manier van doen jou leert losser in het leven te gaan staan. Of juist meer voor jezelf op gaat komen.

Want diegenen waar we het vaak meeste hekel aan hebben, laten ons vaak de mooiste boodschappen zien.

Liefdevolle groet, top medium Claris qmediums.nl

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.