Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Vroeger kreeg ik een hekel aan mensen

Vroeger kreeg ik een hekel aan mensenVroeger kreeg ik een hekel aan mensen, nu niet meer

Pas als de betekenis tot je doordringt dat ieder mens anders is, ga je anders met anderen om. Iedereen komt uit een bepaald nest. In dat nest gelden wetten, regels, normen en waarden en word je opgevoed zoals je ouders of opvoeders het je meegeven. Ga je naar school en ook daar pik je dingen uit, die jou vormen als mens. Dat is jouw spiegel, zo neem je het over. Zo creëer je jezelf.

En dan sta je op eigen benen en mag je het zelf doen. Je wilt het graag zelf doen, dat is een drang in de mens. Je hebt wel gehoord en gezien dat mensen allemaal verschillend zijn, bewust er bij stilstaan en mee omgaan, dat is nog niet toot je doorgedrongen. Je hebt ook school zeker ook al wel situaties meegemaakt waar je verbaast over was en niet iedereen mag en hoeft je vriend of vriendin zijn, maar waar dit op gebaseerd is, waarom de een wel en de ander niet, sta je dan nog helemaal niet bewust bij stil.

Ieder mens is verschillend, uniek en mooi
Waar vaak de verschillen heel duidelijk in naar voren komen, is in een werksituatie. Elke dag weer ben je zo’n 8 uur met een groep mensen samen, die je zelf niet uitzoekt. Waar je in terechtkomt, omdat je de baan accepteert. Je kunt je collega’s niet kiezen, zoals een vriend of vriendin op school. De anderen zijn er, net zoals jij en je moet het met elkaar doen. Dan kan het zomaar zijn dat er collega’s zijn waarmee het contact als vanzelf loopt, maar er kunnen ook collega’s zijn die zo anders zijn, als jij, dat je een hekel aan ze kunt krijgen.

Hun manier is niet jouw manier
Hun manier van doen, is niet jouw manier en hun manier kan zo ver verwijderd zijn van jouw manier, dat je die collega niet in je buurt wilt hebben. Want je haren gaan er recht van overeind staan. In jouw ogen gedraagt deze persoon zich zo overdreven, zo de aandacht naar zich toe trekkend, of juist heel onderdanig dat je al dat geslijm verschrikkelijk vindt. Je hebt een hekel aan deze mensen. Je kunt ze niet luchten of zien.

Een hekel hebben aan mensen zegt iets over jezelf
Als we een hekel hebben aan mensen, zegt dat vaak meer iets over onszelf dan over de ander. We hebben onszelf er van overtuigd dat er maar één manier is waarop je in het leven moet staan en dat is de manier zoals we het zelf doen. De ander moet het op jouw manier doen, dat is wat je wilt. Het komt niet bij je op dat elk mens anders is, ja je weet het wel, maar er naar leven en begrijpen, nee. Je wijst anderen af voor wie ze zijn. Degene die kortzichtig is, degene die niet eens met deze mensen in gesprek gaat, ben jezelf. Je gaat ze mijden, als een klein kind dat niet durft.

Starre houding
Je zult merken dat als je houding zodanig star is, je steeds meer mensen gaat mijden om hun gedrag. Er zullen er op een gegeven moment niet zo veel mensen meer over blijven waarmee je wel in contact bent. Want ieder mens is anders en uniek, leeft op zijn manier en niet op jouw manier. Jouw starre houding verzuurt je van binnen en dat straal je uit naar anderen. Dit geeft boosheid, frustratie en irritatie. Je begint je aan van alles en nog wat te storen, maar anderen ook aan jou. En mensen gaan jou hierom mijden. Je zult merken dat op welk vlak dan ook, familie, relatie, vrienden, collega’s er in jouw ogen aan iedereen begint te mankeren, omdat je je niet bewust bent van het feit dat ieder mens goed is zoals die is en een eigen manier heeft van in het leven staan.

Als je zover bent, is jouw leven verre van aangenaam geworden en wordt het tijd anders te gaan denken en doen. Wordt het tijd hand in eigen boezem te steken, contact te zoeken met een medium of paragnost met coachkwaliteiten, en die vind je op www.qmediums.nl. Die gaat jou helpen anders te kijken naar anderen, want dat heb je nodig om te begrijpen dat ieder mens het op zijn eigen manier doet en mag doen. Dan verlos je jezelf van een nare overtuiging en kom je weer in gesprek met anderen. Dan kan het zomaar zo zijn, dat die ander met zijn manier van doen jou leert losser in het leven te gaan staan. Of juist meer voor jezelf op gaat komen.

Want diegenen waar we het vaak meeste hekel aan hebben, laten ons vaak de mooiste boodschappen zien.

Liefdevolle groet, top medium Claris qmediums.nl

Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
000322
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor