Vrouwelijke Yin energie

Vrouwelijke Yin energieVrouwelijke Yin energie. We hebben allemaal al wel eens gehoord van Yin en Yang, maar heb je ook al wel eens gehoord van vrouwelijke Yin energie? Uiteraard bestaat er dan ook mannelijke Yang energie, maar in dit blog wijd ik aandacht aan de vrouwelijke Yin energie. Simpelweg, omdat de Yin energie van vrouwen nog danig wordt onderschat.

Ieder mens heeft zowel Yin als Yang in zich. Het lijkt een logische gedachte dat als je vrouw bent, je meer Yin energie hebt dan Yang. Toch heb je ook als vrouw Yang nodig. Alleen dit verdwijnt wat op de achtergrond want Yin energie hoort nu eenmaal bij een vrouw. Van oudsher werd de vrouw onderdrukt, we zien dat in de tegenwoordige tijd nog steeds terug. Al is het maar op de werkvloer, waarbij veel mannen nog de scepter zwaaien en de denkbeelden over vrouwen nog stereotiep zijn. Vrouwen horen niet in het bestuur te zitten van een grote firma. Afgelopen week laaide er nog een discussie op over vrouwen in de muziek. Vrouwen zijn daarin ondervertegenwoordigd, en het was een man die ons wel daarvoor de redenen kon vertellen. Je grijpt dat dit uitliep op een aardige discussie.

Nog steeds wordt de vrouwelijke Yin energie onderschat. Het gevolg daarvan is dat vrouwen zich willen neerzetten om zich gelijkwaardig te voelen aan de mannelijke Yang energie. Hierdoor gingen vrouwen zich dus ook mannelijker gedragen. En ondanks dat vrouwen nu al veel meer waardering krijgen dan pakweg zo’n honderd jaar geleden, kent dit ook een keerzijde. Het zoeken naar gelijkwaardigheid heeft zijn effect gehad op de prachtige vrouwelijke Yin energie. De vrouw is een ander wezen dan de man. Wil je als vrouw gelijkwaardig zijn, kun je streven naar het naar boven halen van jouw Yang energie, echter, daarmee verloochen je ook een groot stuk van je prachtige zelf als vrouw. Namelijk jouw Yin energie. We kunnen als vrouw niet zonder die mooie vrouwelijke Yin energie.

De vrouw die zowel haar Yin als Yang in balans heeft, en weet wanneer ze Yin in moet zetten of gebruik moet maken van haar Yang energie, is een gezegend mens. Kijk maar eens naar vrouwen die het ‘gemaakt’ hebben. Dat zijn niet allemaal vrouwen waarbij Yin en Yang in balans is. Dan bedoelen we daar bijna altijd mee dat ze een positie bekleedt op een hoge functie. Deze vrouw kan dan zijn doorgeslagen in de Yang energie en die vrouwen zijn we liever kwijt als rijk, want we noemen deze vrouwen in de wandelgangen dan ook wel kenaus. Deze vrouwen zijn niet blij met zichzelf, er ontbreekt namelijk een heel essentieel onderdeel en dat is haar vrouwelijke Yin energie.

Die kant heb je als vrouw nodig, zo verloochen je jezelf niet. In bepaalde situaties maak je dan gebruik van Yin en een andere keer van Yang. In relaties bijvoorbeeld, als je gaat daten en je staat er Yang in, weet dat je alle mannen wegjaagt. Juist dan zul je je Yin energie moeten inzetten. En zo zijn er veel meer situaties die enerzijds vragen om Yin energie en een beetje Yang en een andere keer iets meer Yang en een klein beetje Ying. Voor jou als vrouw voelt dat fantastisch. Voor de buitenwereld straal je uit, dat je een krachtige, zelfbewuste vrouw bent, die haar mannetje staat, Yang, maar zeker haar Yin niet verloochent.

Iedere vrouw zou moeten weten hoe en wanneer ze welke energie in zou moeten zetten. Wanneer is Yin het beste en wanneer Yang. Als je hier meer over wilt weten, bel of chat dan gerust eens met een medium, healer, astroloog, coach, paragnost werkzaam op www.qmediums.nl zij kunnen jou aangeven wanneer je Yin en Yang als vrouw kunt toepassen. Ze zullen je situaties schetsen, die nu van toepassing zijn in je leven waarbij jij wellicht, zonder er erg in te hebben iets te veel gebruik maakt van je vrouwelijke Yin energie en te weinig van je Yang of net andersom.

Want voor alles geldt balans, alleen moet je soms kiezen voor wat disbalans om datgene voor elkaar te krijgen wat jij als vrouw voor ogen hebt. Liefdevolle groet, Claris, medium qmediums.nl

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.