Waarom weten we niet wat liefde is?

Waarom weten we niet wat liefde is?Waarom weten we niet wat liefde is? We denken te weten wat liefde is. Als dat zo was, zouden dan zoveel stellen uit elkaar gaan? Na een paar maanden alweer uit elkaar gaan? Constant in strijd zijn met elkaar? Zeg het maar. Ja maar, hoor je dan las medium of paragnost van Qmediums.

Waarmee wordt gesuggereerd, ik weet het wel, de ander weet het niet. Aan mij ligt het dus niet. Ik doe alles voor de ander, ik ben er altijd! Ben er zelfs zo dat als de ander steken laat vallen, ik die zelfs recht trek. Als dat geen liefde is, dan weet ik het ook niet meer.

Inderdaad, dan weet je het niet wat liefde is. Je verwart zorgen voor en alle organisatie binnen een relatie op je nemen, met liefde. Dat is liefde helemaal niet, zorgen voor een ander. Integendeel. Waarom denk je dat de ander zo is?

Nou, kan niet aan mij liggen hoor. Ik ga niet vreemd, ik ben eerlijk, vertel en deel alles. Dat is heel mooi, maar ook dat is niet wat liefde is. En grote kans dat je helemaal niet eerlijk bent, als ik dat mag zeggen.

Als je zo een gesprek als medium of paragnost zou voeren, zullen je cliënten snel afhaken. De mens is er namelijk van overtuigd dat die wel weet wat liefde is. Dat die het wel juist ziet en doet en oh wee, als je dan zegt, dat het niet klopt.

Toch gaan we jullie, wij van Qmediums uit een droom helpen in dit blog. Waarom weten we niet wat liefde is? Omdat het etiket dat we er allemaal op plakken, geen liefde is. Omdat zoals we het laten zien, geen liefde is.

Waarom weten we niet wat liefde is? Niemand die het leert, praktisch niemand. Als kind zijnde, wordt je met liefde in je, let wel, voor jezelf geboren. Liefde is de kracht om uit te leven. Wist je dat?

Die kracht om uit te leven, zal in onze kindertijd gestimuleerd moeten worden. Kreeg je dat? Heb jij als kind het gevoel gehad, trots op jezelf te mogen zijn. Dat je hoorde dat je een topper was. Dat wat je ook deed, je te horen kreeg dat je een kanjer was?

Of is er een beeld blijven hangen en een gevoel, dat je alleen maar hoorde wat je fout deed? Wat je moest doen, hoe je het moest doen en graag op het tijdstip dat anderen van je verlangden? Daarbij het juiste gedrag laten zien. Met andere woorden, heb je dan liefde meegekregen op de juiste manier?

Of heb je gedrag aangeleerd om lief te zijn en laat je dat zien. En heb je werkelijk geen idee wat liefde is en is dit de reden waarom we niet weten wat het in werkelijkheid is. Lopen daarom relaties niet. Zijn er zoveel vechtscheidingen? Kinderen van de rekening.

Waarom weten we niet wat liefde is. De mens vindt het niet belangrijk. Geeft er dus niet de aandacht aan. Heeft er geen kennis van. Terwijl het juist alles is waar het in zijn leven om draait. Het is zijn levensenergie, zijn levensader, zijn kracht om uit te leven.

Het heelt je elke dag van alle indrukken. Zorgt er voor dat je in balans kunt blijven, kunt lachen, genieten, spelen, vrijen, verbinden, praten, zijn. Mens zijn. En wat heeft de mens er van gemaakt?

Dat het ontstaat als je een liefdesrelatie aangaat.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.