Waarom weten we niet wat liefde is?

Waarom weten we niet wat liefde is?Waarom weten we niet wat liefde is? We denken te weten wat liefde is. Als dat zo was, zouden dan zoveel stellen uit elkaar gaan? Na een paar maanden alweer uit elkaar gaan? Constant in strijd zijn met elkaar? Zeg het maar. Ja maar, hoor je dan las medium of paragnost van Qmediums.

Waarmee wordt gesuggereerd, ik weet het wel, de ander weet het niet. Aan mij ligt het dus niet. Ik doe alles voor de ander, ik ben er altijd! Ben er zelfs zo dat als de ander steken laat vallen, ik die zelfs recht trek. Als dat geen liefde is, dan weet ik het ook niet meer.

Inderdaad, dan weet je het niet wat liefde is. Je verwart zorgen voor en alle organisatie binnen een relatie op je nemen, met liefde. Dat is liefde helemaal niet, zorgen voor een ander. Integendeel. Waarom denk je dat de ander zo is?

Nou, kan niet aan mij liggen hoor. Ik ga niet vreemd, ik ben eerlijk, vertel en deel alles. Dat is heel mooi, maar ook dat is niet wat liefde is. En grote kans dat je helemaal niet eerlijk bent, als ik dat mag zeggen.

Als je zo een gesprek als medium of paragnost zou voeren, zullen je cliƫnten snel afhaken. De mens is er namelijk van overtuigd dat die wel weet wat liefde is. Dat die het wel juist ziet en doet en oh wee, als je dan zegt, dat het niet klopt.

Toch gaan we jullie, wij van Qmediums uit een droom helpen in dit blog. Waarom weten we niet wat liefde is? Omdat het etiket dat we er allemaal op plakken, geen liefde is. Omdat zoals we het laten zien, geen liefde is.

Waarom weten we niet wat liefde is? Niemand die het leert, praktisch niemand. Als kind zijnde, wordt je met liefde in je, let wel, voor jezelf geboren. Liefde is de kracht om uit te leven. Wist je dat?

Die kracht om uit te leven, zal in onze kindertijd gestimuleerd moeten worden. Kreeg je dat? Heb jij als kind het gevoel gehad, trots op jezelf te mogen zijn. Dat je hoorde dat je een topper was. Dat wat je ook deed, je te horen kreeg dat je een kanjer was?

Of is er een beeld blijven hangen en een gevoel, dat je alleen maar hoorde wat je fout deed? Wat je moest doen, hoe je het moest doen en graag op het tijdstip dat anderen van je verlangden? Daarbij het juiste gedrag laten zien. Met andere woorden, heb je dan liefde meegekregen op de juiste manier?

Of heb je gedrag aangeleerd om lief te zijn en laat je dat zien. En heb je werkelijk geen idee wat liefde is en is dit de reden waarom we niet weten wat het in werkelijkheid is. Lopen daarom relaties niet. Zijn er zoveel vechtscheidingen? Kinderen van de rekening.

Waarom weten we niet wat liefde is. De mens vindt het niet belangrijk. Geeft er dus niet de aandacht aan. Heeft er geen kennis van. Terwijl het juist alles is waar het in zijn leven om draait. Het is zijn levensenergie, zijn levensader, zijn kracht om uit te leven.

Het heelt je elke dag van alle indrukken. Zorgt er voor dat je in balans kunt blijven, kunt lachen, genieten, spelen, vrijen, verbinden, praten, zijn. Mens zijn. En wat heeft de mens er van gemaakt?

Dat het ontstaat als je een liefdesrelatie aangaat.