Wat er ook gebeurt, liefde is er altijd

Wat er ook gebeurt, liefde is er altijdWat er ook gebeurt, liefde is er altijd. Wat is de kracht van spiritualiteit? Het accepteert iedereen, ongeacht ras, taal, kleur, religie. Het spreekt een universele taal, de taal van de liefde. Behandeld iedereen gelijkwaardig en kent geen oordeel en veroordeel.

De kracht van spiritualiteit is uitgaan van liefde. We krijgen niet voor niets niets over spiritualiteit mee, daar al wel eens aan gedacht. Dan zou je zomaar heel anders kunnen gaan kijken, denken en doen, dan wat er van je wordt verwacht.

Dan ga je liefde ineens in volle glorie zien, als je je spiritueel ontwikkeld, zegt een paragnost van Qmediums. Dat hebben ze liever niet en weet je waarom? Op het moment dat je vanuit spiritualiteit gaat kijken en leven, heb je het grote spel door.

Het spel wat wereldwijd wordt gespeeld. De mens niet wijzer maken dan nodig is. Het idee geven dat die wijs wordt van alles wat die op school leert. Datgene zodanig aanbieden dat nergens iets over liefde wordt gepredikt.

Dan heb je de grootste kans, dat de mens volledig trapt in het grote plan. Gek worden op geld en daar zijn hele ziel en zaligheid aan verkopen. Al zijn tijd en energie insteken. Afhankelijk er van maken.

Zodra je dat bent, merk je op een gegeven moment dat je er op gebied van liefde en relaties niet zo veel van bakt. Want jij denkt dat liefde ontstaat als je een liefdesrelatie aangaat. Dan komt er liefde op je pad.

Enerzijds steek je dus al je tijd en energie in het verdienen van geld. Anderzijds ben je bezig met een enorme zoektocht. Naar liefde. Als je niet door hebt, dat je je leven hierdoor volledig verkwanseld, geloof je hier heilig in.

Wacht maar, liefde grijpt in, die zet je stil, of je verliest iets wat heel belangrijk voor je is. Je baan bijvoorbeeld, of een partner. Dat gebeurt niet zonder reden. Liefde wil je iets laten voelen en zien. Ik ben er altijd.

Wat er in je leven ook gebeurt, ik ben er altijd, zegt de liefde. Maar ja, daar is de mens zich helemaal niet van bewust. Die denkt dat geld het belangrijkste is en heeft van liefde geen kaas gegeten.

Als er dan een potentiële partner zich aandient, schieten we alle kanten op. We raken verloren, weten niet welke houding we ons aan moeten meten. We kunnen het niet voelen, toelaten er aan overgeven.

We hebben namelijk helemaal niet geleerd wat liefde daadwerkelijk is. Het is een kracht die zijn weerga niet kent. Die kracht ben jij en is ieder voor zich mee verbonden, zegt een medium van Qmediums.

Liefde is je eigen vuur, je spirit, je ziel en dat is wie jij bent. Jij bent dus liefde, maar weet jij veel. Jij leeft met het idee, dat liefde komt als er een partner op je pad komt. En oh wee als die niet aan jouw plaatje voldoet. Als die weer verdwijnt.

Een pijn, een verdriet en bakken ellende, kinderen waar over wordt gesteggeld. Want liefde is er niet! Liefde is er wel, alleen weet jij dat niet. En als je dit wel wilt weten, neem dan eens een spiritueel consult bij een van de mediums of paragnosten van Qmediums. Zij vertellen je wat liefde is en dat is iets heel anders dan jij er bij hebt ingevuld. Al de pijn en het verdriet en het vreselijke lijden wat de mens doet, doet die zichzelf aan. Omdat die geen idee heeft wat liefde is en doet.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.