Wat er ook gebeurt, liefde is er altijd

Wat er ook gebeurt, liefde is er altijdWat er ook gebeurt, liefde is er altijd. Wat is de kracht van spiritualiteit? Het accepteert iedereen, ongeacht ras, taal, kleur, religie. Het spreekt een universele taal, de taal van de liefde. Behandeld iedereen gelijkwaardig en kent geen oordeel en veroordeel.

De kracht van spiritualiteit is uitgaan van liefde. We krijgen niet voor niets niets over spiritualiteit mee, daar al wel eens aan gedacht. Dan zou je zomaar heel anders kunnen gaan kijken, denken en doen, dan wat er van je wordt verwacht.

Dan ga je liefde ineens in volle glorie zien, als je je spiritueel ontwikkeld, zegt een paragnost van Qmediums. Dat hebben ze liever niet en weet je waarom? Op het moment dat je vanuit spiritualiteit gaat kijken en leven, heb je het grote spel door.

Het spel wat wereldwijd wordt gespeeld. De mens niet wijzer maken dan nodig is. Het idee geven dat die wijs wordt van alles wat die op school leert. Datgene zodanig aanbieden dat nergens iets over liefde wordt gepredikt.

Dan heb je de grootste kans, dat de mens volledig trapt in het grote plan. Gek worden op geld en daar zijn hele ziel en zaligheid aan verkopen. Al zijn tijd en energie insteken. Afhankelijk er van maken.

Zodra je dat bent, merk je op een gegeven moment dat je er op gebied van liefde en relaties niet zo veel van bakt. Want jij denkt dat liefde ontstaat als je een liefdesrelatie aangaat. Dan komt er liefde op je pad.

Enerzijds steek je dus al je tijd en energie in het verdienen van geld. Anderzijds ben je bezig met een enorme zoektocht. Naar liefde. Als je niet door hebt, dat je je leven hierdoor volledig verkwanseld, geloof je hier heilig in.

Wacht maar, liefde grijpt in, die zet je stil, of je verliest iets wat heel belangrijk voor je is. Je baan bijvoorbeeld, of een partner. Dat gebeurt niet zonder reden. Liefde wil je iets laten voelen en zien. Ik ben er altijd.

Wat er in je leven ook gebeurt, ik ben er altijd, zegt de liefde. Maar ja, daar is de mens zich helemaal niet van bewust. Die denkt dat geld het belangrijkste is en heeft van liefde geen kaas gegeten.

Als er dan een potentiƫle partner zich aandient, schieten we alle kanten op. We raken verloren, weten niet welke houding we ons aan moeten meten. We kunnen het niet voelen, toelaten er aan overgeven.

We hebben namelijk helemaal niet geleerd wat liefde daadwerkelijk is. Het is een kracht die zijn weerga niet kent. Die kracht ben jij en is ieder voor zich mee verbonden, zegt een medium van Qmediums.

Liefde is je eigen vuur, je spirit, je ziel en dat is wie jij bent. Jij bent dus liefde, maar weet jij veel. Jij leeft met het idee, dat liefde komt als er een partner op je pad komt. En oh wee als die niet aan jouw plaatje voldoet. Als die weer verdwijnt.

Een pijn, een verdriet en bakken ellende, kinderen waar over wordt gesteggeld. Want liefde is er niet! Liefde is er wel, alleen weet jij dat niet. En als je dit wel wilt weten, neem dan eens een spiritueel consult bij een van de mediums of paragnosten van Qmediums. Zij vertellen je wat liefde is en dat is iets heel anders dan jij er bij hebt ingevuld. Al de pijn en het verdriet en het vreselijke lijden wat de mens doet, doet die zichzelf aan. Omdat die geen idee heeft wat liefde is en doet.