Qmediums ®

Wat houdt een relatie sterk?

Wat houdt een relatie sterkWat houdt een relatie sterk? Het zit in ons dna, het willen hebben van die relatie. Zo gek is dit niet, de mens is een kuddedier en heeft om die reden behoefte samen te zijn en zich te verbinden. Daarom snakken we als puber naar die partner, kan onze hele dag in het teken staan van die ene ongelooflijk leuke jongen, die we al aanbidden voordat we er iets mee hebben.

Hoe kan het dat de ene relatie voor de eeuwigheid duurt en de ander telkens zijn neus stoot en na veel teleurstellingen er niet meer in durft te geloven dat er ooit nog die relatie gaat komen van haar dromen?

De manier waarop jij zelf in het leven staat, bepaalt het succes van een relatie. Ben jij onzeker, angstig, wil je graag een partner, zal het vasthouden van die hele leukerd een moeizame opgave worden. Sta jij stevig in je schoenen, met een dot zelfvertrouwen, ga je niet voor de eerste de beste die zich aandient, maar voor degene waarvan jij vindt dat die de juiste persoon voor je is, wordt de relatie een feestje.

Zie je waar het verschil zit! Het verschil zit in jou. Vanuit onzekerheid en een laag zelfbeeld ben je al blij dat iemand jou leuk vindt en een relatie met je wilt. Waar let je dan op, waar kijk je naar? Nergens naar en heb je dus geen idee wat de ander wilt. Hoe die jou ziet, en wordt er niets bespreekbaar gemaakt. Blijven we zitten met onze irritaties, spreken we die niet naar elkaar uit, bang dat de ander vertrekt en vinden we het vreemd dat de ander toch achteraf ons verlaat. Als vanzelf ga je twijfelen aan de ander zijn liefde. Want als je niet samen bouwt, dan wordt er niet bijgestuurd en weet je van elkaar op een gegeven moment niets meer. Je hebt veel te veel over voor die ander, dat ben je immers gewend en gaan doen toen je klein was. Je wilde liefde krijgen en dacht dat je dat met pleasen kon bereiken. Op deze manier een relatie in stand houden, werkt niet.

Er is niet gekeken toen jullie elkaar tegenkwamen of jullie echt wel bij elkaar passen. En beiden hebben geen idee dat je voor de relatie ook nog iets moet doen. Het uitgangspunt van deze relatie is helaas niet de juiste en als er kinderen komen, worden de problemen alleen maar groter. Dan is het echt nodig om samen te bouwen, maar als je dat niet weet, dan doe je het ook niet. Vroeger bleven deze stellen bij elkaar, hun eigen weg vindend, als broer en zus levend, apart slapend, elkaar niets meer te vertellen hebbend en voor de buitenwereld het meest ideale stel. Ze zijn immers al zo lang bij elkaar, dat moet wel goed zijn.

Een relatie heeft alleen een kans van slagen als beide partners er van doordrongen zijn dat ze zichzelf in balans hebben. Als beiden daadwerkelijk voor de ander kiezen, omdat ze in de ander zien en ervaren dat deze persoon datgene heeft wat de ander in een partner wilt vinden. Als beiden in balans zijn, wordt er ook op een juiste manier met elkaar gecommuniceerd. Zijn beiden hun eigen leven aan het leiden, en daarbij gericht op hun leven samen. Hoe ze daar invulling aan geven, wordt met elkaar over gesproken. Ze stimuleren elkaar in positieve zijn en zijn bereid naar elkaar te luisteren.

Ze zijn bereid van elkaar te leren, ze zijn bereid open te staan voor opbouwende kritiek. Ze zijn bereid de waarheid te vertellen en al die bereidheid is nodig om de relatie naar een hoger plan te brengen. Ze willen elkaar beter leren kennen, zodat ze nog beter rekening met elkaar kunnen houden, zonder zichzelf en elkaar te kort te doen. Dit houdt een relatie sterk.

Velen zoeken bij problemen in de relationele sfeer contact met een medium of paragnost. De spirituele hulplijn Qmediums is een drukbezochte spirituele hulplijn. De online mediums en online paragnosten op deze hulplijn zijn Mastermediums in hun vak. Zij staan voor je klaar om jou de weg te wijzen hoe jij jouw relatie sterk kunt houden. Bel ze, en heb profijt van hun kennis en kunde.

Medium Clarisa