Wat is liefde

Wat is liefdeWat is liefde. Wie praat er niet over, is er niet mee bezig, zou het willen weten, mist het, hunkert er naar, wil het, duwt het van zich af, durft er niet aan toe te geven, over de liefde. Wie zingt er niet over? Als er één woord het vaakst in de mond wordt genomen, is het het woord liefde.

Maar wat is liefde nou? Wie kan daar het antwoord op geven? Als je het woord liefde googled, lees je allerlei verschillende betekenissen. De een zegt, het is een gevoel voor een ander, een dier, een voorwerp.

Weer een ander zegt, het is een diepe genegenheid voor een ander, maar ook voor jezelf. Het kan ook liefde zijn voor een vak, een ambacht. Daarbij wordt het woord ook door religies bepaald en door een maatschappij.

Of dit allemaal klopt, wij van Qmediums hebben er een spirituele kijk aan gehangen. De spirituele kijk op liefde, is dat je onbaatzuchtig, onvoorwaardelijk in het nu aanwezig bent, recht vanuit je hart functionerend.

Waarbij je een ieder, inclusief jezelf in de waarde laadt, accepteert zoals die is. Geen oordeel velt, geen veroordeling kent. Op deze manier hangen er dus ook geen enkele restricties aan, die je vanuit religieus en maatschappelijk oogpunt vaak wel ziet.

Liefde is een allesomvattende kracht. En niet zoals wij er bij invullen iets wat ontstaat als je een liefdesrelatie aangaat. Dat is de grootste denkfout van de mens, dat op alle fronten alleen maar ongeluk brengt, zegt medium Von van Qmediums. We verwachten namelijk hierdoor, dat de ander ons een bepaald gevoel gaat geven.

Dat gevoel blijft uit en dan gaan we de ander willen veranderen. We gaan boos worden, onze irritatie laten zien, want je gelooft immers nu dat het leven magisch moet zijn. Er is immers liefde op je pad gekomen.

Zo stranden dus de meeste relaties, omdat we geen idee hebben wat liefde is. En we denken dat het komt, als er een partner komt, die we en passant ook liefde noemen. Liefde komt op ons pad. Medium Merel van Qmediums vult daarbij aan.

Liefde is een houding. Een houding naar jezelf toe. Uit die houding spreekt kracht. Dat is jouw vuur, jouw ziel, die je laat spreken. Als je die innerlijke kracht kunt zien als liefde, ben je liefde. Dan ben je liefde zoals liefde het zelf wilt zien.

Als jij deze innerlijke kracht voor je laat werken, merk je dat je het juiste doet, op het juiste moment. Je voelt de rust in jezelf. Je voelt exact wat wel en niet wijs is om te doen. Je leeft volledig op je gevoel, dat een zeker weten is geworden.

Je weet bij twijfel dat het nog niet wijs is om ergens voor te kiezen. Vraag je dan eens af als ieder mens dit op deze manier zou weten. Dat liefde ene houding is naar en voor jezelf toe. Hoe zouden we dan met elkaar samen leven?

Met elkaar omgaan? We zouden ieder zijn prachtige ziel zien, we zouden de rest niet belangrijk vinden. En iedereen is er dan van doordrongen zichzelf niet te kort te doen. Dat is liefde en dat gaat dat magische gevoel geven, wat je denkt dat komt als er een partner, wat je liefde noemt.

Start gerust eens een consult met een medium of paragnost van Qmediums, ze weten jou inzichten mee te geven om liefde juist te gaan zien en toe te passen.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.