Qmediums ®

Wat moet ik met een man

Wat moet ik met een man die onduidelijke signalen uitzendt Je bent een man tegengekomen, die interesse in je toont, je voelde je hart een sprongetje maken en hij vroeg ook naar je telefoonnummer. Je wacht geduldig af of hij iets van zich laat horen en jawel, een paar dagen later ontvang je een berichtjeWat moet ik met een man die onduidelijke signalen uitzendt

Je bent een man tegengekomen, die interesse in je toont, je voelde je hart een sprongetje maken en hij vroeg ook naar je telefoonnummer. Je wacht geduldig af of hij iets van zich laat horen en jawel, een paar dagen later ontvang je een berichtje. Jullie daten samen en het is echt gezellig. Maar als jullie niet samen zijn, is er veel stilte van zijn kant. Hoor je dan een keer iets, dan ben je onzeker wat je terug zou moeten sturen. De relatie met deze man, maakt je verwart.

Misschien eerst maar eens een online medium of online paragnost gaan raadplegen, een Mastermedium, want voordat je je overgeeft aan deze man, wil je eerst wel weten of het ergens naartoe gaat leiden. Anders is het zonde van je tijd en je wilt geen teleurstellingen.

Je ziet dat er mastermediums staan op Qmediums, daar ben je naar op zoek, die hebben hun sporen in het spirituele verdiend en je kiest voor een medium die veel af weet over relaties en liefde. Je stelt het medium de vraag wat je van deze man kunt verwachten. Het medium ziet dat de man niet duidelijk naar je is en zal zijn, dat hij zelf nog issues in zijn leven heeft waar die mee aan de slag moet. Dat hij je wel een super leuk mens vindt en zeker gevoelens voor je heeft.

Je luistert goed naar wat het online medium je vertelt en vult daar je eigen plaatje bij in. Je geeft aan dat jij hoort dat het beter is met dit contact te stoppen. Het medium zegt op haar beurt, waarom zou je dat doen? Er direct een punt achter zetten, ontneem je jezelf misschien wel iets.

Het leven zelf kent wel ergens een punt achter zetten. Zoals bijvoorbeeld het veranderen van een baan. Dan zet je een punt achter iets. Iets wat met de liefde te maken heeft, daar kun je en hoef je in feite nooit een punt achter te zetten. Je kunt het wel loslaten. Liefde is eigenlijk altijd loslaten.

Dus wat jij kan doen met een man die onduidelijke signalen uitzendt, is hem loslaten. Maar als ik hem loslaat, dan zet ik er toch een punt achter? Nee, je laat de situatie voor wat het is, als je loslaat. Je gaat door met je eigen leven, zoals je gewend bent te doen. Want waarom je eigen leven gaan veranderen en aanpassen, als er iemand op je pad komt?

Dat is waar, geeft de cliënt aan. Maar ik wil ook weten, hoe ga ik om met deze man, die onduidelijk is in wat hij wilt. Ook loslaten, geeft het online medium van Qmediums aan, want als je loslaat, ben je er niet mee bezig, geeft het geen ergernis, en gepieker. Dan merk je vanzelf wel of hij weer contact zoekt, maar wat zeker nog van veel meer belang is, je merkt ook bij jezelf een bepaald gevoel op.

En dat gevoel heb je nodig voor jezelf, om keuzes te maken. Jouw gevoel geeft aan wat voor jou het beste is om te doen. Daar ligt voor jou het zeker weten. En dat zeker weten geeft jou het antwoord waar jij nu naar op zoek bent. Wat moet ik met een man die onduidelijke signalen afgeeft. En zodra je een zeker weten gevoel er bij hebt, weet je ook wat je moet doen met deze man.

Ik hoor je zeggen, zegt de cliënt, dat ik me dus helemaal niet met hem bezig moet houden en gewoon moet zien wanneer hij iets doet en aan de hand van wat hij doet, vanzelf besluit of ik er mee verder wilt gaan ja of nee. Juist, geeft het medium aan. Want voor ieder mens ligt de grens ergens anders. Voor ieder mens kan dit een leerproces zijn, maar ieder mens heeft een zeker weten.

Als jij niet weet wat je er mee moet, moet je er niets mee, dan moet je het laten en dan weet je op een gegeven moment ineens heel goed wat je er mee moet. Zo blijf je vriendelijk voor jezelf. Zo blijf je emotioneel in balans. Zo raak je geen energie kwijt. Zo blijf je duidelijk voor jezelf. Zo komen de antwoorden als vanzelf en handel je daar intuïtief naar.

Zo heb ik er nog nooit naar gekeken, geeft de cliënt aan en is blij met dit consult, want ze ziet dat ze dit niet alleen kan toepassen op relaties, maar op alles in haar leven. Zo weet ze zeker dat ze altijd de juiste keuzes vanuit haar eigen diepe binnenste zal maken.

Medium Clarisa