We hebben zelf alles in overvloed

We hebben zelf alles in overvloedWe hebben zelf alles in overvloed. Het lijkt te mooi om waar te zijn, dat we zelf alles in overvloed hebben. En toch is het zo, tenminste als je je spiritueel ontwikkeld. Niet dat dat een must is, het is alleen zo mooi om met meer bewustzijn te leven.

Spiritualiteit is niet iets wat plaatsvindt in donkere achterkamertjes, al lang niet meer. Het is de leer over persoonlijke groei, je vrij voelen, geliefd voelen, veilig voelen, gelijkwaardig voelen, liefde begrijpen, bewust in het leven staan.

Eigenlijk al die zaken, die ons mens maken en raken, dat is spiritualiteit. Krijgen we daar iets van mee? Welnee, zegt medium Arlette van Qmediums. Klaargestoomd om in het arbeidsproces goed te kunnen functioneren. Met zoveel mogelijk kennis graag.

Dan kun je lekker veel verdienen en nog belangrijker spenderen. Daar hoort spiritualiteit niet bij, zegt medium Ingrid van Qmediums. Dan ga je in de gaten hebben, als je telkens in je leven op alles vastloopt.

Op een gegeven moment merk je, wat ik ook doe, als ik denk het voor elkaar te hebben, gebeurt er wel weer iets door buitenaf, waardoor mijn leven volledig op zijn kop staat. En alles wat buiten mij om is, daarvan merk ik dat ik er op leegloop.

Inderdaad, zegt medium Von van Qmediums, we komen er op een gegeven moment allemaal achter, dat waar we eerst achterna jagen, helemaal niet onze aandacht verdient. Dat we gaan inzien, leuk al die entertainment, die spullen, geld verdienen.

Maar het biedt mij niet dat gevoel van magie, integendeel. Ik voel me juist leeg, ongelukkig en ontevreden. Nu kom je op het moment aan, dat je de bodem van de put hebt bereikt. Niets is meer leuk en je wilt alles in je leven veranderen.

Nog steeds is de blik buiten jezelf om gericht. Een ander huis, ander werk, niets is meer leuk. Totdat je ene keer chat met een spiritueel consulent van Qmediums. Dan kom je er achter waarom je je zo diep diep ongelukkig voelt. En een leegte ervaart.

Je wist niet dat je zelf alles bezit om in overvloed te kunnen leven. Dat het onze manier zoals we leren te denken, ons danig in de weg zit. Ons denken is zo geprogrammeerd, dat we rondlopen met een gedeprimeerd gevoel diep van binnen.

Daardoor kom je niet bij de overvloed die er onder verscholen zit. Jouw vrolijkheid, je enthousiasme, je creatieve geest, niets doen, rust, relaxen, het is er allemaal. Alleen kan je er niet bij.

Je hebt gedacht dat overvloed voort zou komen uit hard werken en veel geld verdienen. Maar dat gaf je een leeg gevoel. Je hebt gedacht dat het hebben van een relatie het je zou gaan laten voelen. Dat gevoel bleef uit.

Sterker nog vol verwachtingen stapte je in de relatie. Je had gedacht dat de ander jou gelukkig zou maken en overvloed zou schenken. Het werd een groot debacle, waarin haat en nijd als strijd werd gevoerd.

Nu weet je beter, na een zeer fijn en diepgaand chatgesprek met een medium van Qmediums. Wat een wijsheid opgedaan in 10 minuten! Nu gaan toepassen, deze wijsheid, maar je leven is voor eens en voor altijd veranderd, door dit gesprek.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.