We komen met niets en gaan met niets

We komen met niets en gaan met niets We komen met niets en gaan met niets. Eigenlijk is deze titel misleidend, we komen met niets en we gaan met niets. We komen wel degelijk met iets en gaan ook met iets. Met een prachtige ziel vol met liefde, daar komen we mee en met liefde gaan we ook weer van het aardse weg, waarbij de ziel zich vrijmaakt van het stoffelijke lichaam.

Wat we bedoelen met, we komen met niets en gaan met niets, is dat we geen enkel bezit bij ons hebben, geen stuiver. En zo gaan we ook weer, we kunnen niets meenemen. Ja we kunnen iets in de kist stoppen, maar dat nemen we niet mee.

Het is een hele mooie uitdrukking, vinden wij van Qmediums, de naakte waarheid die we zijn als we geboren worden. Nog heel puur, oprecht, volledig levend op intuïtie. We hebben geen kennis, geen vaardigheden, doen nog volledig alles op ons gevoel.

We komen met niets, zegt ook dat het zo mooi is, dat je alles bij je hebt, wat je nodig hebt, om op het aardse aan de slag te kunnen gaan. Waarbij je niet veel nodig hebt. We komen hier tenslotte om te proeven van alles wat het aardse ons te bieden heeft.

Daarnaast zijn we ook nog een met de aarde. En de aarde zal ons alles bieden wat we nodig hebben. Hoeveel je dan ook gaat verzamelen, als het moment daar is om het aardse te verlaten, ben je wederom terug met niets.

De mens maakt er steeds meer iets anders van. Dat niets is weggevaagd en het idee alleen al, dat je niets hebt, kan de mens al angst aanjagen. Juist die angst, niets te hebben, zorgt er voor dat de mens nog minder heeft.

Angst ontbreekt kracht bij en manifesteren. Als je de angst om kunt zetten in liefdeskracht, die je in je meedraagt. Dan heb je eigenlijk alles wat nodig is. Geeft een medium van Qmediums aan. Dan zul je zien, dan krijg je alles, wat je nodig hebt.

Het is de mens zelf die datgene wat hij heeft, vaak niet genoeg vindt. De mens is hebberig en wil altijd meer. Altijd aan het jagen om er voor te zorgen dat het hem aan niets ontbreekt. Maar wat herinneren we ons van anderen?

Datgene wat ze hebben gezegd? Wat ze ons hebben gegeven? Nee, we herinneren ons het gevoel wat we bij de ander hebben gekregen. Laat je daar nu mee geboren zijn, met een prachtig gevoel. Dat kunnen meegeven, dan blijf je in velen hun herinnering.

Zie je dat we niets nodig hebben en alles bij ons hebben? Om een vingerafdruk achter te laten, als we weer gaan met niets? Datgene wat jij anderen aan gevoel hebt meegegeven, dat is het enige wat je mee hebt gebracht.

Als je dat gevoel kunt blijven vasthouden, wat overigens best heel moeilijk is, in de tegenwoordige tijd, dan zul jij dagelijks herinnert worden. Door het fijne gevoel dat jij anderen mee gaf, als ze in jouw nabijheid vertoefden.

Je komt met niets, wel met een prachtige ziel. Laat die voor jezelf en iedereen volop schijnen, dan kun jij met een gerust hart ook weer vertrekken. Niemand zit er op te wachten bij zijn eigen afscheid vol met schuldgevoelens te zitten.

Laat dat bij heel veel mensen wel zo zijn. Die vragen zich af of ze wel het juiste hebben gedaan. Weet je, zegt een paragnost van Qmediums, je kwam toch met niets? Je dus ook niet druk maken, wat je achterlaat. Je hebt je ziel laten schijnen, dat weten en voelen anderen. Daar draait het om.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.