We leren meer buiten de schoolbanken dat we ons bewust van zijn

We leren meer buiten de schoolbanken dat we ons bewust van zijnDe mens leert en daarvoor gaan we, zoals we denken, naar school. Daar leren we inderdaad een heleboel. Dat vaak gericht is op kennis vergaren. Dat we daarnaast vanaf moment geboorte ook heel veel leren, buiten school om en dat dat proces nooit ophoudt, staan we vaak niet bij stil.

Ons meer bewuster zijn dat niet alleen school leren is, maar alles daarbuiten ook en dat we ons leven lang dat doen, dat zou wel heel mooi zijn en waarom? Omdat we nu denken, zo staat ons brein ingesteld, dat alleen datgene wat op school aan leerstof wordt aangeboden, het is. We beperken zo onszelf heel erg en hebben niet in de gaten dat we ons erg te kort doen, door zo te denken.

Elke stap die je zet, al ben je 80, je leert iets. De schoolbanken zijn een paar uur per dag en duurt tot zo ongeveer ons 20ste. Ons brein denkt, we zijn uitgeleerd, niets is minder waar. Dan begint het echte leren pas.

Buiten de schoolbanken leren start al vanaf moment geboorte, in een razend tempo leert het kind praten, lopen, zindelijk worden, en neemt de hele dag nieuwe informatie op. Het opnemen van die informatie doen we met onze zintuigen. Als we te veel gericht zijn op ons intellectuele vermogen, verdwijnen de andere breinen, het zoogdierenbrein en reptielenbrein op de achtergrond. Dan kijken we wel met onze ogen, maar zien maar een heel klein beetje. We horen wel veel, maar horen niet genoeg.

Het brein, het menselijk brein kan niet zonder de twee andere breinen naar behoren functioneren. We kunnen het wel te veel aandacht geven, met gevolg dat ons gezichtsveld, en wat we horen, steeds beperkter wordt.

De zintuigen raken steeds meer op de achtergrond, en nemen onze intuïtie in hun val mee. Het brein gaat hierdoor de dingen die we meemaken, zien en ervaren op zijn eigen manier interpreteren. In plaats van ons bewustzijn te vergroten, verarmen we. We zoeken de armoede van het leven op, door het brein de overhand te geven. We noemen dat ook wel een armoedig leven en dat betekent niet onvoldoende geld op de bank.

We zien gewoonweg niet meer en horen niet meer wat er daadwerkelijk te zien en te horen is. Ons bewustzijn is verkleind, we registreren anders. Onze hersenen missen de samenwerking met ons gevoel en onze intuïtie, met de zintuigen. Het mooie samenspel van alles wat een mens bezit, wordt teniet gedaan.

Dat dit effect heeft op ons welzijn, is zeker. Dat we er op een gegeven moment mee geconfronteerd worden, ook. Er gaan dingen in ons leven wegvallen en dan zeggen we, heb ik dat dan helemaal niet gezien, heb ik de signalen gemist? Heb ik niet opgelet? Ben ik zo dom geweest. Schijnbaar stond je in het leven en gaf je aandacht aan veel dingen, maar miste je bewustzijn.

Dat bewust zijn, bewust leven, daarmee komen we pas vaak echt mee in aanraking, als ons iets overkomt, als een soort van wake up call. Daar moeten we iets mee, en beginnen te graven in onszelf, om er achter te komen dat er veel meer is dan we met onze ogen kunnen zien. Dat we aan heel veel dingen voorbij zijn gegaan en op een automatische piloot hebben geleefd.

En dan sta je ook heel bewust stil ineens bij persoonlijk willen groeien, meer van jezelf, de mens te willen begrijpen. Waarom die zo reageert, waarom je met de ene persoon geen moeite hebt en met de ander wel. Dan is er een proces in gang gezet, dat je niet meer kunt stoppen. Je wordt wakker, je begint ineens alles veel beter te begrijpen en te leren kiezen voor jezelf.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.