We zijn hier om lief te hebben en niet om te haten

We zijn hier om lief te hebben We zijn hier om lief te hebben en niet om te haten. We zijn hier om in liefde het aardse leven te leven, maar waar is de liefde? Menigeen vraagt zich af, wat kom ik hier eigenlijk doen. Wat is het doel van het leven. Is dat dag in dag uit werken, voor een paar rotcenten, moe op de bank ploffen, kinderen verzorgen en af en toe eens iets voor jezelf?

Voor je het weet ben je oud en om die reden smacht de mens naar zijn pensioenleeftijd. Maar is dat de oplossing? Welnee, dan heb je nog zo’n 20 jaar waarbij je mag hopen, met zo min mogelijk gebreken.

We merken het ook aan de telefoontjes end e chats die cliënten met spiritueel consulenten van Qmediums plegen. Steeds meer luidt de vraag. Ik loop vast, ik weet het niet meer. Ben de weg kwijt, ben opgebrand, zit in een burn out. Wil iets voelen en al heb ik alles voor elkaar, voel het nog niet.

We zijn hier om lief te hebben en niet om te haten en het lijkt wel dat we in een fase terecht zijn gekomen, dat we het leven beginnen te “haten.” De mens wil niet meer moeten, de jeugd heeft dit ook al door.

Die willen een balans in werken en vrij zijn, want weet je, als je alleen maar bezig bent met werken en geld verdienen, is de lol van het leven er snel vanaf. Dan ga je hatelijk worden. Naar jezelf en iedereen.

Dat weten de mediums van Qmediums maar al te goed. Die zijn niet voor niets in het spirituele gedoken, of van nature mee behept. Datgene wat namelijk ontbreek, is spiritualiteit. De zingeving van het leven.

Als ons de zingeving van het leven als kind zijnde niet wordt mee gegeven, weet je niet beter dan ik moet iets doen., ik moet werken, de kost verdienen. Haat ligt dan op de loer, hoe gek dat ook klinkt. Want we zijn hier om lief te hebben.

Wat is dat liefhebben? Dat is niet zozeer een liefdesrelatie, zegt een medium van Qmediums. Het is veel meer dan dat. Het is vanuit de liefde dingen doen. Het is vanuit de liefde delen, verbinden, samen lachen, blij zijn, ontdekken.

Wie komt daar nog aan toe? Of beter gezegd, wie neemt er de tijd voor! Beseffen we dat we er tijd voor moeten nemen? Bijna niemand staat er bij stil, ook weer een gevolg van het feit dat spiritualiteit niet onderwezen wordt.

Als we hier zijn om lief te hebben, zegt dat eigenlijk dan we vrij zijn te doen en te laten wat we willen. Ieder mens zou zijn eigen pad en tijd kunnen kiezen. Helaas is dat niet zo en ins er een systeem ontstaan dat niemand ontkomt om aan het werk te gaan.

Liefde hangt er dus maar wat bij en niemand die er in wegwijs wordt gemaakt. Niet zo gek dat we elkaar gaan haten. Want als je de liefde niet kent en we willen juist dat voelen, ga je haat ontwikkelen. Jegens jezelf en anderen.

Voel je haat in jezelf, voor jezelf, jegens anderen, datgene wat je in het leven wordt opgelegd? Wil je van dit gevoel af. Chat of bel dan gerust eens met een medium of paragnost van Qmediums. Die weten precies hoe ze jou kunnen leren wat liefde is.

Als je dat eenmaal weet, is het gevoel van haat weg en kun je je vrij voelen, en dan voel je je geliefd.