We zijn hier om lief te hebben en niet om te haten

We zijn hier om lief te hebben We zijn hier om lief te hebben en niet om te haten. We zijn hier om in liefde het aardse leven te leven, maar waar is de liefde? Menigeen vraagt zich af, wat kom ik hier eigenlijk doen. Wat is het doel van het leven. Is dat dag in dag uit werken, voor een paar rotcenten, moe op de bank ploffen, kinderen verzorgen en af en toe eens iets voor jezelf?

Voor je het weet ben je oud en om die reden smacht de mens naar zijn pensioenleeftijd. Maar is dat de oplossing? Welnee, dan heb je nog zo’n 20 jaar waarbij je mag hopen, met zo min mogelijk gebreken.

We merken het ook aan de telefoontjes end e chats die cliënten met spiritueel consulenten van Qmediums plegen. Steeds meer luidt de vraag. Ik loop vast, ik weet het niet meer. Ben de weg kwijt, ben opgebrand, zit in een burn out. Wil iets voelen en al heb ik alles voor elkaar, voel het nog niet.

We zijn hier om lief te hebben en niet om te haten en het lijkt wel dat we in een fase terecht zijn gekomen, dat we het leven beginnen te “haten.” De mens wil niet meer moeten, de jeugd heeft dit ook al door.

Die willen een balans in werken en vrij zijn, want weet je, als je alleen maar bezig bent met werken en geld verdienen, is de lol van het leven er snel vanaf. Dan ga je hatelijk worden. Naar jezelf en iedereen.

Dat weten de mediums van Qmediums maar al te goed. Die zijn niet voor niets in het spirituele gedoken, of van nature mee behept. Datgene wat namelijk ontbreek, is spiritualiteit. De zingeving van het leven.

Als ons de zingeving van het leven als kind zijnde niet wordt mee gegeven, weet je niet beter dan ik moet iets doen., ik moet werken, de kost verdienen. Haat ligt dan op de loer, hoe gek dat ook klinkt. Want we zijn hier om lief te hebben.

Wat is dat liefhebben? Dat is niet zozeer een liefdesrelatie, zegt een medium van Qmediums. Het is veel meer dan dat. Het is vanuit de liefde dingen doen. Het is vanuit de liefde delen, verbinden, samen lachen, blij zijn, ontdekken.

Wie komt daar nog aan toe? Of beter gezegd, wie neemt er de tijd voor! Beseffen we dat we er tijd voor moeten nemen? Bijna niemand staat er bij stil, ook weer een gevolg van het feit dat spiritualiteit niet onderwezen wordt.

Als we hier zijn om lief te hebben, zegt dat eigenlijk dan we vrij zijn te doen en te laten wat we willen. Ieder mens zou zijn eigen pad en tijd kunnen kiezen. Helaas is dat niet zo en ins er een systeem ontstaan dat niemand ontkomt om aan het werk te gaan.

Liefde hangt er dus maar wat bij en niemand die er in wegwijs wordt gemaakt. Niet zo gek dat we elkaar gaan haten. Want als je de liefde niet kent en we willen juist dat voelen, ga je haat ontwikkelen. Jegens jezelf en anderen.

Voel je haat in jezelf, voor jezelf, jegens anderen, datgene wat je in het leven wordt opgelegd? Wil je van dit gevoel af. Chat of bel dan gerust eens met een medium of paragnost van Qmediums. Die weten precies hoe ze jou kunnen leren wat liefde is.

Als je dat eenmaal weet, is het gevoel van haat weg en kun je je vrij voelen, en dan voel je je geliefd.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.