Wees toch niet zo streng voor jezelf

Wees toch niet zo streng voor jezelfWees toch niet zo streng voor jezelf, het lijkt wel of we in alles tegenwoordig perfect moeten zijn. We leggen de latten heel hoog voor onszelf en als het dan een keer misgaat. Blijven we dagen lang onszelf verwijten, met een hoofd vol ellende rondlopen.

Dat ebt dan wel weer weg, maar man man, nooit meer wil je zo dom doen. Je wilt nooit meer jezelf zo voor gek zetten. Heb je dat dan gedaan? Vraag jezelf dat eens af, geeft een medium van Qmediums aan.

Allemaal lessen op ons pad

Waarschijnlijk niet. Je hebt het met de juiste en goedbedoelde intenties gedaan. Maar vooral, je hebt het met de kennis en de wijsheid die je op dat moment had, gedaan. En kreeg je hierdoor een hele mooie les op je pad.

Maar die zien we vaak niet, we gaan onszelf pijnigen en straffen. Want dat mag nooit meer gebeuren. Nou weet je, als je zo over jezelf denkt en dit van jezelf verwacht, gaat het je nog heel vaak overkomen.

Net zolang, totdat je er een keer om schaterlacht. Want daarmee laat je aan jezelf zien. Ik ben een mens die dingen verkeerd mag doen. Dat is tevens het moment dat je milder wordt en minde streng voor jezelf.

Waarom maken we ons zelf zo “gek”

En vraag je je al heel snel af, waarom heb ik mijzelf altijd zo gek lopen maken, zegt een paragnoste van Qmediums. Snap niet dat ik me altijd zo perfect heb willen gedragen. Inderdaad, maar waar is dit door ontstaan?

Omdat we als kind leren het allemaal goed te moeten doen. Fouten mogen we niet maken. Best gek eigenlijk. Je bent een kind, moet alles nog leren en omdat je schijnbaar nooit iets fout mocht doen, wilde je op een gegeven moment alles perfect willen doen.

Zo streng zijn voor jezelf gaat ten koste van heel veel. Een goed humeur, fijne relaties, openheid, spontaniteit, veel lachen en van je rug laten glijden. Je gaat je vaker dan nodig is, naar anderen verontschuldigen.

Zo ga je  je schuldig voelen als je iets verkeerd doet. Je gaat het je aantrekken als iemand ergens iets over zegt. Want in feite heb je iets heel moois van jezelf hebben moeten inleveren. Door nooit fouten als kind te mogen maken.

We leren niet lief te mogen zijn voor onszelf

Een stuk van jezelf, de liefde voor jezelf heb je hierdoor ingeleverd. Daarom ben je ook zo streng voor jezelf geworden. Je wist niet beter. Je omgeving was streng voor jou. Er was geen ruimte om als een leuk opgeruimd blij kind het leven te mogen aanschouwen.

Weet je, dat we bijna allemaal zo onze opvoeding meekrijgen. Ouders realiseren zich helemaal niet, dat een kind alles moet leren en dat je dat leert door te vallen en op te staan. Vaak zijn ze ook heel druk met zichzelf.

Kunnen ze dit er allemaal niet bij hebben en jij als kind denkt. Ik wil dat mijn ouders trots op mij zijn, dus als ik nu maar heel goed mijn best doe, zullen ze mij wel heel leuk en aardig vinden. Wees toch niet zo streng voor jezelf.

Durf gewoon dingen verkeerd te doen, lach er om, geef aan dat je bedoelingen de juiste waren. Niemand pijn wilde doen en als een ander daar moeite mee heeft. Waar worstelt die dan mee? Juist, met hetzelfde virus als jij. Wees toch niet zo streng voor jezelf.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.