Zonder het te weten het leven leven vanuit angst

Zonder het te weten het leven leven vanuit angstZonder het te weten het leven leven vanuit angst. Zonder dat veel mensen dit weten, leven ze het leven vanuit angst. Terwijl het leven juist vanuit liefde geleefd zou moeten worden. Liefde en angst zijn dan ook elkaars tegenpolen. Als je als medium tijdens een consult via Qmediums aangeeft.

Mensen weten niet dat ze uit angst leven

Het voelt voor mij dat je vanuit een constante angstroom in het leven staat, begrijpen mensen vaak in eerste instantie niet wat je daarmee bedoelt. Bij angst vullen we namelijk iets heel anders in. Dat je ergens bang voor bent.

Waar ben ik dan bang voor, luidt steevast de vraag. Het is niet dat je specifiek ergens bang voor bent, het is leven vanuit angst. Hoe herken je dit en hoe ervaar je het als mens? Je bent altijd bezig alles te willen analyseren.

Piekeren en veel nadenken

Daarnaast denk je bij alles heel veel na, alle voor en tegens worden afgewogen. Je wilt namelijk controle op je hele leven. Je wilt eigenlijk al weten wat er om de hoek staat te gebeuren. Ook constant op je hoede zijn, is aan te herkennen dat je vanuit angst leeft.

Ervaart geen vrijheid

Je vindt het lastig om vrijuit een dag tegemoet te zien. Vaak heb je er op voorhand al allerlei emoties bij. Hoe zat dat gaan, ben ik er wel op de juiste manier op gekleed. Hoe zullen ze me vinden, wat kan ik wel en niet zeggen.

Nou eigenlijk hoeft het voor mij helemaal niet, zo geen zin in. Heel veel spoken op de weg zien, op voorhand al invullen hoe iets gaat worden. Wie gaan er bij zijn, met die wil ik wel contact, met die niet.

Een constante stroom van gedachten die in feite de energie volledig uit je haalt. Spontaniteit ver te zoeken is, niet van verrassingen houden. Want je zou eens overvallen kunnen worden en het dan niet in de hand zelf hebben.

Welke symptomen zijn er nog meer als je vanuit angst leeft

Je herkent vast en zeker wat hierboven geschreven is. Zijn nog veel meer symptomen op te noemen, als je leeft vanuit angst. Het is dus niet hebben van een angst voor iets. Dat is namelijk iets geheel anders.

Zo te leven, geeft een medium van Qmediums aan, zuigt je helemaal leeg. Liefdesrelaties stromen ook niet en lukken ook eigenlijk niet. Ligt dan ook eigenlijk nooit aan diegenen die, zonder het te weten, hun leven vanuit angst leven.

Ze hebben heel veel wantrouwen, willen altijd weten wat hun partner doet en waar die is. Hebben hun eigen overtuigingen waar ze heilig in geloven. Als iemand anders over iets denkt, dan is direct die persoon een afvallige.

Aan mij mankeert niets, ik ben lief

Eigen hand in de boezem steken, is er niet bij. Ze vinden van zichzelf dat ze super lief en aardig zijn, altijd voor iedereen klaarstaan. Oh wee, als daar iets over wordt gerept, zijn de rapen gaar. Dit is zonder het te weten, het leven leven vanuit angst.

Het innerlijk vuur is nooit volop gaan branden. De innerlijke eigen kracht ontbreekt. Deze mensen hebben het zwaar in hun leven. Ze kunnen er iets aan doen, angst is aangeleerd en kun je dus ook afleren.

Liefde worden we mee geboren en kun je in de plaats zetten voor die onderstroom van angst. Hoe je dat doet! Bel of chat dan gerust eens met een medium of paragnost van Qmediums.