Zorg er zelf voor dat je boosheid voor blijft

Zorg er zelf voor dat je boosheid voor blijftBoos zijn en worden, veroorzaken we toch vaak echt wel zelf. Al denken we vaak dat een ander de veroorzaker is en laten we dat die ander ook blijken. Niets is minder waar. Een gevoel van boosheid ontstaat vaak, omdat we zelf dingen toelaten, die we voor hadden kunnen zijn.

Het voor zijn van boosheid vraagt om bepaalde inzichten en houding. Die inzichten kunnen mediums en paragnosten je overigens heel erg goed geven. Wat moet je je daarbij voorstellen? Als jij naïef bent, angstig, ben je sneller geneigd alles voor zoete koek aan te nemen. De woorden die je dan hoort, zijn voor jou dan ook de waarheid.

Veel woorden die woorden uitgesproken, zijn niet altijd de waarheid. Er zijn tenslotte veel mensen niet bij machte met woorden te uiten wat ze diep van binnen nu echt ervaren en dat in de juiste woorden om te zetten. Als jij elk woord van een ander gelooft, en je gevoel negeert, omdat je een ander op zijn woorden gelooft, heb je niet in de gaten dat een ander de waarheid niet spreekt.

Daar kom je in de loop van de tijd dan wel achter en dan ben je boos. Die boosheid had je kunnen voorkomen door gebruik te maken van je intuïtie, maar daar moet je wel voor open staan. Als je geluisterd had naar je intuïtie dan had je gehoord dat de woorden die een ander uitspreekt niet overeenkomen met wat jj zelf er bij voelt. Iedereen dus op zijn woord geloven, zorgt er voor dat je vaker boos zult zijn, dan nodig is.

Een ander inzicht dat je nodig hebt om boosheid voor te zijn, is zelf waarheid spreken en heel duidelijk zijn in wat je wilt. Vanuit angst en naïviteit begrijp je dat dat knap lastig is. Want ook dan negeer je je innerlijke stem en die geeft je exact aan wat jij voelt. Je voelt het wel, maar het signaal dringt nog niet tot je door. En dan gaat de ander jouw waarheid onderuit halen. Jij wordt boos.

Boosheid voorkomen, daarvoor heb je ook het inzicht nodig, wanneer zeg ik wel of wanneer zeg ik niets. Je realiseert je dan dat iets zeggen, olie op de wonden kan geven. Zeg je niets, realiseer je je dat dat ook een antwoord is. En zo voorkom je discussies, die je weer boos kunnen maken.

Welk inzicht ook van belang is om boosheid voor te zijn, heeft te maken met je bewust te zijn dat ieder mens anders is en om die reden het anders kan zien. Als je je daar niet bewust van bent, telt alleen je eigen mening, dan zoek je de boosheid zelf ook mee op. Dan wil je de ander er van gaan overtuigen dat jij de waarheid spreekt en dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Dan ga je in feite de strijd aan met de ander en daar word je boos om.

Zo zijn er diverse aspecten die een mens nodig heeft om boosheid voor te zijn. Veel geven is er ook een die op een gegeven moment boosheid in de hand werkt. Al vraag je er niets voor terug, de mens wil gelijkwaardigheid. Als je te veel geeft, dan komt er vanzelf een moment van teleurstelling dat weer boosheid in de hand werkt.

Het is fijn om de dingen in te zien waardoor jezelf boosheid veroorzaakt en er aan te werken om dit voor te zijn. De emotie boosheid is gif voor je lijf en als je je zelf lief hebt, zorg je er wel voor jezelf niet te willen vergiftigen. Niet door iemand anders en zeker niet door jezelf.

De basis om minder boos te worden, is geen verwachtingen te hebben bij alles wat je doet, waarbij je goed voor jezelf zorgt, je eigen grenzen kent, bewaakt en aangeeft en je gevoel volgt. Dan wordt het leven zomaar ineens een heel aangenaam feestje, waarbij jij de boosheid en frustratie voor bent. Laat je begeleiden door een Mastermedium die jou van dienst kan zijn, de kneepjes te leren om boosheid voortaan voor te zijn.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.