Mensen die niet te vertrouwen zijn

Mensen die niet te vertrouwen zijnHoe weet je of je te maken hebt met mensen die niet te vertrouwen zijn. Van nature is de mens liefdevol, betrouwbaar en goed van geloof. Hele mooie eigenschappen en als jij ze bezit, zijn deze eigenschappen een hele mooie valkuil om diegenen die ze niet bezit, in te vallen.

We leven namelijk allemaal met een perspectief. Zoals je zelf bent, denk je en verwacht je ook dat anderen dat zijn. Ben jij dus liefdevol, dan is de hele wereld dat toch! Ben je goed van geloof, dan geloof je iedereen toch!

Dat is dus de valkuil, want denken en geloven dat iedereen zo is, als je zelf bent, kom je toch echt van een koude kermis thuis. Dat zou zonde zijn, want daardoor raak je zelf in de war, en jezelf kwijt en verlies je ook je zelfvertrouwen mee.

Om die redenen van Qmediums een aantal tips hoe of je kunt weten dat je te maken hebt met mensen die niet te vertrouwen zijn.

 

•       Als iemand boos wordt en jouw argumenten allemaal verwerpt, omdat jij frustraties wilt uiten over iets. Weet, deze persoon staat niet open voor jou als mens. Die gelooft alleen maar in zichzelf. Die mag wel gefrustreerd zijn, maar oh wee als jij dan met tegenargumenten komt

 

•       Een persoon die niet te vertrouwen is, is vak onzeker. Die onzekerheid wordt dan gemaskeerd, door stoerdoenerij en praatjes vanuit het ego. Alles wordt opgeblazen, groter, mooier en beter gemaakt. Logisch dat jij dat voelt, maar goed van vertrouwen zijn, heeft dat niet direct door

 

•       Zal als die wordt geconfronteerd met iets en er niet op voorbereid is, excuses aanbieden. Zeggen dat die spijt heeft, maar vervolgens exact hetzelfde blijft doen. Logisch dat deze persoon niet te vertrouwen is. Zegt ja en doet nee

 

•       Een persoon die niet te vertrouwen is, zal altijd gebruikmaken van leugens. Doen we allemaal wel eens, maar dat zijn leugentjes om bestwil. Mensen die niet te vertrouwen zijn liegen en dat voel je. Maar als je goed van geloof bent, zal het in eerste instantie niet direct tot je door dringen

 

•       Waar ze ook heel goed in zijn, is oude koeien uit de sloot halen. Als er een meningsverschil is, of de persoon raakt geïrriteerd, komen alle zaken die jij ooit verkeerd hebt gedaan, in de ogen van deze persoon, weer in beeld. Je moet en zal horen wat jouw fouten zijn. Zo kan diegene die niet te vertrouwen is zelf met een schoon geweten zichzelf vrij praten

 

Eigenlijk voelen we direct of een ander niet te vertrouwen is. Alleen zijn we ver weg geraakt van ons gevoel en intuïtie, waardoor het vaak eerst een paar keer tot je door moet dringen. Het zijn vaak zulke doortrapte types, dat je van ongeloof van je stoel zal vallen.

Het zal toch niet waar zijn? Zo charmant iemand. Vaak zeggen we dat over iemand die we net hebben ontmoet. We leven namelijk altijd met een gevoel van het voordeel van de twijfel, zegt een medium van Qmediums.

Zeker als je verliefd bent, heb je het niet door. Je ziet in de nader alleen maar iets moois en leuks en geweldigs. Toch hebben we niet voor niets een gezond verstand gekregen. Waarmee we het lijden in het leven vaker voor kunnen zijn dan we denken.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!