Paravisie? Kies voor Qmediums!

paravisie

Bij Qmediums kan je chatten met spirituele coaches. Je kan anoniem vanaf je smartphone of pc een chatgesprek starten met een van jouw favoriete coaches van Qmediums.

Zo werkt het

1. Kies de coach die je het meeste aanspreekt

2. Stel je vraag via de chat

3. De coach ontvangt jouw vraag en geeft je een antwoord

4. Jij bepaalt of je het gesprek wilt verlengen/beëindigen

Anonieme chat

Wil je liever niet met je naam in het openbaar chatten? Wanneer je een gesprek aangaat, kies dan de optie ‘anoniem’. Jouw naam en persoonlijke gegevens worden dan niet zichtbaar voor de coach. Het is vaak niet mogelijk om een e-mail te schrijven naar een consulent.

Wat kan je verwachten?

Bij Qmediums zijn er coaches beschikbaar voor allerlei soorten vragen. Of je nu op zoek bent naar advies over relaties, werk of geldzaken, bij Qmediums vind je altijd een coach die jou kan helpen.

Bellen met een spiritueel coach

Wij merken dat er nog altijd een groeiende behoefte is naar het bellen van mediums. Het gemak van een gesprek via de telefoon is groot. Je bent niet afhankelijk van een computer of laptop en je kan altijd en overal bellen wanneer het jou uitkomt.

Paravisie is ook een tijdschrift

De afkorting staat voor ‘paranormale visie’ en is ook een tijdschrift. Het tijdschrift heeft een website en een app. Het tijdschrift is het oudste onderdeel van paravisie en bestaat al ruim 50 jaar. Het tijdschrift komt voort uit het radioprogramma het zwarte ga en was in 1974 tot 1994 te beluisteren via Radio Veronica.

In het tijdschrift vind je allerlei verschillende artikelen over paranormale en spirituele onderwerpen, bijvoorbeeld:

– Wat is reïncarnatie?

– Beroemde mensen die zijn overleden

– Hoe vind ik ware liefde?

– Leven na de dood: alles wat je wilt weten

Wil jij een reading bij een medium?

Wil jij antwoorden op jouw vragen en ben jij toe aan rust? Neem contact op met één van vele mediums wat beschikbaar is bij Qmediums. Zij zullen jou een inzichten geven en helpen bij jouw levensvragen.

Een reading is een adviesgesprek waarbij je vragen kan stellen over liefde, werk of relaties. Een reading is niet bedoeld als vervanging van een gesprek met je partner, huisarts of een andere professional.

Waarom een reading bij Qmediums?

Wanneer je een reading aangaat met één van onze mediums (helderziend), ga je anoniem en veilig chat. Ook ben je niet vastgelegd aan een bepaalde tijd of plek. Je kan op elk gewenst moment een reading aangaan en je hoeft niet te reizen.