Kwaliteit mediums voor een goed advies

Communicatie en de keelchakra

Communicatie en de keelchakraCommunicatie is heel belangrijk. Communicatie-trainingen zijn sinds enkele jaren als paddestoelen uit de grond gerezen. Ik weet het. Ik heb zelf jaren communicatietrainingen gegeven in dienstverband en in diverse sectoren: voor langdurige werklozen tot hoog opgeleiden.
Wat me elke keer deed verbazen was dat het doel niet zozeer was om werknemers te sensibiliseren om te communiceren vanuit het hart, maar eerder deel uitmaakte van een vooropgesteld concept binnen de specifieke organisaties. Ik liep zelfs vaker aan tegen de bekende driehoek: werkgever-werknemer-klant. Ik miste een heel belangrijk deel in het hele communicatiegebeuren, nl. het communiceren vanuit hartsbewustzijn.
In bedrijven? Communiceren vanuit hartsbewustzijn? Mieke toch. Waarover heb jij het in hemelsnaam? In welk bedrijf ik ook kwam, ik liep toch vaker aan tegen het afkappen van het meest wezenlijke in communicatie, nl. zelf-expressie, transparantie, gelijkwaardigheid, openheid, verbinding en kwetsbaarheid. Waar ik me dan toch durfde te riskeren vederlicht en subtiel openheid in te brengen, kreeg ik de volgende dag het bericht me aan het kader te houden. Anno 2018 ben ik heel blij dat de dingen die ik toen heel sterk voelde, nu heel krachtig aan bod komen in diverse trainingen.
Ik ben zelf heel gefascineerd in iemands stem, hoe iemand praat, hoe iemands klankkleur is, hoe iemands volume is. Ik heb zelf van mijn stem leren houden, want ik had een heel groot complex over mijn stem. Met dat complex was ik niet geboren, zeker niet. Als baby schreeuwde ik zo hard, dat ik buiten de kamer werd gezet. Op de gang. Tot ik stopte met schreeuwen. Was dit de eerste inprint? Zou kunnen. Ik zong en zing nog steeds heel graag, alleen schaamde ik me over mijn stem. Ik zong zo hees als Adamo. Niets mis mee, toch? Adamo had toch een heel speciale bijzondere klankkleur? Voor degenen die Adamo kennen natuurlijk. Het was de manier waarop ik de opmerking kreeg die elke keer als afkeurend binnenkwam. Nou ja, ik was veel te gevoelig, ik voelde het verkeerd. Wist ik veel dat ik als kind hooggevoelig was voor de diverse nuanceringen die in mijn beleving niet klopten.
Gelukkig ging ik naar de muziekschool en zong erop los en vreemd dat ik daar dan te horen kreeg dat ik een heel warme en mooie stem had. Wie had gelijk? Wie kon ik dan vertrouwen? Verwarrend, dat wel.
Ik heb pas in mijn opleiding emotioneel lichaamswerk mijn stem leren waarderen. Er was geen ontkomen aan want er werden regelmatig opnames gemaakt in stemwerk. De eerste keer wou ik absoluut niet luisteren naar de opname, maar dit maakte deel uit van dit parcours. Ik schaamde me werkelijk te pletter en zat vol oordelen. De herhaling van de stemmetjes van zolang geleden kwam als dieven in de nacht terug naar boven.
Mijn keelchakra zat behoorlijk op slot. Dat was dus duidelijk.
Ik schraapte heel dikwijls mijn keel voor ik iets wou zeggen wat niet prettig was voor iemand anders. In plaats van te spreken, voelde ik mijn keel helemaal dichtslaan. Ik kuchte en schraapte alsof ik een roker was. Neen. Dat was het niet.
Werk aan de winkel dus. Vreemd genoeg had ik geen problemen toen ik lesgaf, mijn leerlingen waren overwegend ook nieuwetijdsjongeren met wie ik het echt ook heel fijn had, het voelde heel open, oprecht en vertrouwd. Ik had het gevoel heen en weergeslingerd te worden van de ene wereld naar de andere.
Het diepere stemwerk heeft me mijn stem teruggegeven, omdat het schaamtegevoel veroorzaakt werd door herhaaldelijke reacties en als kind heb je nog niet dat bewustzijn om anders om te gaan met reacties die afbreuk doen aan wie je bent.
Kijk maar eens als je iemand tegenkomt en die moeite heeft om zich te uiten of hij de kin tegen de borst houdt en op een wat verlegen manier zijn keel verbergt. Vaak geeft dit aan dat die persoon heel kwetsbaar is in de keelchakra. De keel wordt vaak geschraapt, omdat ze esoterisch dreigen te stikken in alle ‘waarheden’ die ze hebben moeten slikken. Hun stem heeft vaak een monotone klank. Ze proberen dan wel een bijdrage te leveren aan een groepsgesprek, maar door hun gehakkel worden ze door anderen vaak niet gehoord. Dit zijn zowat aanwijzingen die naar een minder goed functionerende keelchakra verwijzen.
In de meest extreme vorm ontstaat het negatieve archetype van het gemaskerde zelf: niet eerlijk en openlijk emoties kunnen uiten. Ook al is er de wil om bijvoorbeeld een radicaal nee te zeggen, er komt in plaats hiervan een ja. Ik denk wel dat dit voor velen herkenbaar is. Als ik nee zeg, voel ik me schuldig. De mythe van het lieve, brave, volgzame meisje. Hallelujah.
Woede en frustratie stapelen zich op en blokkeren nog verder de keelchakra. Fysiek kan zich dit uiten in de vorm van keelpijn, opgezette klieren, een stijve nek en een slecht functionerende schildklier. Van het laatste ken ik helaas alles. Het zwijgen is echt niet een kwestie van gebrekkige communicatie, maar van een angst aan waarachtige expressie. Hierin spelen heel vaak onderliggende patronen mee die vaak jarenlang een rode draad vormen in iemands leven. Tot het genoeg is geweest. Over het algemeen is het genoeg als er fysieke klachten ontstaan en dan komt het werk. Hoe al die patronen veranderen of blijven we ons liever slachtoffer voelen van het verleden?
Het andere archetype is de communicator en is een spraakwaterval. Je kan hen herkennen aan hun mooie spreekstem, waar anderen graag naar luisteren en kiezen ook meestal een baan waarbij ze veel moeten praten. De congruentie tussen hun zelfexpressie en oprechtheid van het innerlijke zelf maakt de communicator tot een aantrekkelijke persoon. De dingen die ze zeggen en schrijven zijn meestal weloverwogen, heel zelden banaal of grof.
Communicators realiseren zich heel goed dat ze het recht hebben om hun boosheid en gekwetstheid te uiten, maar doen het op een manier die de ander niet kwetst. In hun communicatie met anderen zijn hart en hoofd geïntegreerd. Ze onderkennen heel scherp de macht van het gesproken en geschreven woord, maar omdat ze de verantwoordelijkheid voor hun gevoelens aanvaarden, maken ze van die macht geen misbruik.
Het is een bijzonder intensief proces om vanuit het eerste naar het tweede archetype te transformeren. Van het gemaskerde zelf naar de communicator groeien gaat, mijn inziens, niet zonder slag of stoot. Ik wiebel soms ook nog van het een naar het ander, maar voel wel dat ik meer mijn kracht voel in het tweede archetype. Lijfelijk voel ik per direct als het eerste archetype de overhand dreigt te nemen.
Eigenlijk is de esssentie om in alle omstandigheden, hoe delicaat en kwetsbaar ook, jezelf de ruimte te geven vrij expressief je gevoelens, emoties, verlangens, dromen en wensen te uiten. En al die bijhorende valse stemmetjes die we als onze innerlijke criticus kunnen beschouwen het zwijgen op te leggen. Onze innerlijke criticus is dus weer een input van alles wat we ooit geleerd hebben en niet meer klopt. Moet je dan het kind met het badwater weggooien? Zeker niet. Dat is niet mijn insteek. Maar dat we heel veel mogen herzien, dat is wel heel duidelijk.

Veel liefs
Mieke
www.miekecoigne.com

Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min